Evet arkadaşlar beklenen oldu ve motoru yatırdım
Islak zeminde 5-10 km hızla giderken hatta nerdeyse gitmezkenön tekerin kayması sonucu dengemi kaybedip motoru yere bırakmak zorunda kaldım bende hiç bişi yok sadece üstüm ıslandı ama motorun galiba vites ayaklığı yamuldu,vitesi düşürünce takılı kalıyor ayaklık.Sinyal bile kırılmadı yani o kadar narin bıraktım motoru sadece yerinden oynadı biraz sinyal o kadar bide sol topuzda çizikler var.
Sonuç olarak bu kazadan anladım ki bizim motor ıslak zeminde yatmaya çok meraklı arkadaşlar ayrıca okuduğum yazıların aldığım eğitimin kaza anında hiç bir işe yaramadığını anlamış oldum eski tecrübelerim olmasa bacağım altta kalabilirdi ama tecrübe her eğitimden üstün geldi zaten o anda insanın aklına pekte bişi gelmiyor reflexlerinize göre hareket ediyorsunuz.Kazadan sonra yerdeyken kendimi yokladım kırık çıkık var mı bende diye hiç bişeyim yoktu sonra direk motora baktım onda da bişi yoktu rüyada zannettim kendimi Motora palet takıcam artık kaymasın diye gına geldi ıslak yerlerde kaymaktan ya.
Yarın servise götürcem zaten 1000 bakımı geldi bakalım başka ne masraf çıkarcak bana zaten düşünce çalışmadı panik yaptım sonra hatırladım ki benzin muslugundan benzin aktığı icin yere 3. seferde falan çalıştı.