Tuvalet ve bant olayı
Tuvalet ve bant olayı
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
Bursa Hatırası
Kafasız cıbır
Bahar temizliği
Motoru yüklemek
Mışıl mışıl... zzzzzzzz
1 km tarla sürmek
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
zzzzzzzz resmine katkilarimdan dolayi kendimi kutluyorum..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Görkem abi foto paylasımın için tesekkurler her bu topice baktıgımda diyorum cbr 125 tam bnm motorum burdan çıkınca daha farklı
Motoru nası yıkıyosunuz yaa Ben bişi olur diye hep bez ile siliyorum ama yine de tam temizlenmiyo Nası temizlediğinizi bi söyleyiin da
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bi kaz daha asık oldum gorkem senın sayende cıbıra
Bu arada benim arka fren düzeldi 3 kez kaza tehlikesi geçirdim ama bişey olmadı
Bu konuda sapık biri olarak cevaplıyım.
Motora su tutunca bişi olur diye bende tutmuyodum ama Görkem bişi olmaz dedi bende dayadım suyu.Ama tazzikli su tutma stickerları söküyo haberin olsun.
Su tut üstünde çamur yada kum tanesi kalmasın ki bezle silince boya zarar görmesin.Su tuttuktan sonra ben son kez ıslak bezle bi daha üstünden geçip sonra kuru bezle siliyorum.Motor sıcakken yıkamamaya çalış bi de su kireçliyse iyice kurula sonra iz kalıyor.
Eğer ki senden benim gibi sapıksan geri kalanını da anlatabilirim ama normal temizlik için bu kadarı işini görür.
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
En güzeli , oto deterjanı ve sünger aslında... Bir kovaya bir ölçek oto deterjanı dökün... Süngerle köpürtün ve bol suyla süngerle sabunlayın... Sonra temiz suyla durulayın. Sonra bezle silip kurutabilirsiniz
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ewet bende gorkemın dediği gibi yapıyorum fırça çiziyo
Görkem Ön camı nerden almıştın sen?
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Jessica Simpson gibi
BeYfaFırça yok fırça nerden çıktı ya sakın fırça sürmeyin boya kötü oluyo öyle.Çizmiyecek yumuşak bezlerle silin.Ben bi tane bez aldım süper bişey gitarı silmek için kullanıyodum sonra keşfettim motorda da süper oluyor kutuda satılıyor ve kutudan çıkardığınız da her zaman nemli oluyor ama kutusuna koymazsanız kuruyor ve suda bekletmek gerekiyor Magic Towel diye bi meret.
Juba
Evet Jessica gibi...
BeYfa
Mototaldan... Ama o zamanlar sınırlı sayıda getirmişlerdi cıbırcup için... Bir ara sor istersen var mı yok mu...
yıkamaya gerek yok ya zaten artçı falan alınca temizleniyo motor.
http://www.lastikcenter.com/index.asp?ds=0909
burası arkadaşım kaynak..
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
DnZz ;
Motosikletin Hayırlı Olsun Kazasız Belasız Kullanman Dileğiyle
hayırlı olsun kardeş.
bu haftasonu ebay'den aldığım yeni siyah siperliği taktım cbr'ye. o kadar zor ki sökmesi kafayı komple önteker üzerine indirdim resmen. orjinale göre biraz daha yüksek 1.5 cm kadar. resim çekmeyi unutmuşum en kısa zamanda eklerim.
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
hayırlısı olsun allah kaza bela vermesin.. devil egzosun var
sesi nasıl merak ettim şimdi.
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)