Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

ben karar verdım bu honda cbr 125 cc ye bı sarkı yapacam ve sıngle cıkartacam var ya kesın satar
    parası ıle de kendıme bır tane cbr 125 r alırım hadı arkadaslar beste yapalım yawww
    yok mu yeteneklı kısıler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı CBR125RCI adlı üyeden alıntı
    yorumlarınızı bekliyorum geldiğimde okurum dedim,geldimki hiç yorum yok neden acaba,yoksa kimse beni umursamıyormu haa
    Soruları cevaplanmayan arkadaşlar sizde biraz gayret gösterin.. Bakın erzincanlı kardeşim mesajına yorum istiyo bakıyo kimse yazmamış niye yazmadınız diyo gene hatırlatıyo.. ya da bakıyo 2 kişi bakmış sadece siz diğerleri neden bakmadınız yaw.. sizde bakın bişey diyin bakiim diyo.. Madem sorularınız cevaplanmıyo tekrar tekrar sorun gözlerine batsın artık mesajlarınız
    Akıllı Adam Aklını Kullanır. Daha Akıllı Adam Başkalarının da Aklını Kullanır..! ;)

bak besteler aksın ben aranjmanı yaptıracagım
    hadı bakalım racer lar sızlerı beklıyoruz
    eller havaya

@hmedim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 125 REPSOL İDİ ŞİMDİLİK NİSSAN PRİMERA
    Alıntı CBR125RCI adlı üyeden alıntı
    yorumlarınızı bekliyorum geldiğimde okurum dedim,geldimki hiç yorum yok neden acaba,yoksa kimse beni umursamıyormu haa
    abi olabilir inanırım wallah ... bende burda bir tane MZ 251 i tokatladım hemde biziki kişiydik ikimizde 90 + 90 küsür kiloda o ise 65 70 kiloda tek başına bir gençti onu geçtiğim günden beri benim motoru görünce kaçıyo
    [B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Yangına körükle gitmemeye karar verdim
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @trexsis
    arkadaslar benim motorla ilkdefa pazar gunu uzun bi yolda basma sansı buldum yalnız dikkatimi ceken bişey oldu en fazla rampa asgı 120 (forumlarda okudugum kadarıyla 150 goren arkadaslar varmıs) bastıgını gordum sizce normalmi yoksa pazar gunu arkadasın soyledigi gibi motor henuz acılmamısmı motoru saglıklı bi şekilde acmak için kac bin devirde vites degiştirmem lazım acaba

bu soruyu daha oncede sormustum ama arkadaslar cvplamadılar bidaha sorayım dedim.....
    Arkadaşım sen soru soruyorum cevap yazmıyorsunuz diyorsun ama buraya yazılanları okumadığını düşünüyorum. Rodaj ile ilgili yazı yazılmıştı.

Bak burada
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

sefir67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja ZX 636
    buda ben.yanımdakinide ben eğitmiştim

Motosikleti
    Harley Davidson XL 883 Iron - Honda NC 750X

CBR 125 R hakkında yardım....

Merhaba arkadaşlar herkese selam. Ben dün Cbr 125 R motorsiklet satın aldım. Turuncu siyah rengini aldım ama henüz teslim almadım motoru. İşallah 2 gün içinde alacağım. Motor bana toplam 6.500 ytl'ye geldi. Motorsiklet, kask, mont, bellik, eldiven, Lastik, egzoz, hava filtresi. Arka lastiği öne aldırdım, arkaya 130-70-17 lastik sipariş ettim, performans egzozu ve hava filtresi sipariş ettim. hepsi hazır halde teslim alacağım motoru. Size bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim...

1. Bu yaptığım değişiklikler sizce zarar verir mi? Özellikle lastikler?

2. Uzun zamandır motorsiklet kullanıyorum ama ilk vitesli motosikletim bu, sizce sorun yaşarmıyım?

3. En önemli ve en çok öğremek istediğim soruyu soruyorum Biri bana şu rodaj işini tam olarak anlatsın lütfen. Şimdi ben nelere dikkat etmeliyim? kaç km rodaj süresi? Lütfen tam olarak biri bana bu işi anlatsın. Birde ben motoru alınca uzun yola gitmeyi düşünüyorum, rodajı bitmeden uzun yola çıkmak sakıncalımı sizce?

Şimdiden cevap yazan herkese teşekkür ediyorum... İyigünler...

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @onurgms

Arkadaşım neden daha önceki yazıları okumadan tekrar tekrar aynı şeyleri sorup duruyorsunuz? Daha 2 mesaj önce rodaj hakkında cevap yazdım. Hep aynı sorular... Üye olur olmaz başlığa attığın ilk mesaj bu yani. Yazıları okusan sormuş olduğun tüm soruların cevaplarının olduğunu göreceksin. Şimdi neden tepki verdin diyeceksin de, her gelen senin gibi aynı soruları defalarca sorsa bizim aynı cevapları kaç kez yazmamız gerektiğini ve kendini bizim yerimize koyduğunda anlayacaksın. Önceki yazıları okuyun, oradaki bilgiler dışında sormak istediğiniz şeyler varsa sorun.

Buraya bakacaksın, yani 2 mesaj öncesine... Orada da gerekli linkler var.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

Motosikleti
    Alıntı onurgms adlı üyeden alıntı
    Merhaba arkadaşlar herkese selam. Ben dün Cbr 125 R motorsiklet satın aldım. Turuncu siyah rengini aldım ama henüz teslim almadım motoru. İşallah 2 gün içinde alacağım. Motor bana toplam 6.500 ytl'ye geldi. Motorsiklet, kask, mont, bellik, eldiven, Lastik, egzoz, hava filtresi. Arka lastiği öne aldırdım, arkaya 130-70-17 lastik sipariş ettim, performans egzozu ve hava filtresi sipariş ettim. hepsi hazır halde teslim alacağım motoru. Size bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim...

1. Bu yaptığım değişiklikler sizce zarar verir mi? Özellikle lastikler?

2. Uzun zamandır motorsiklet kullanıyorum ama ilk vitesli motosikletim bu, sizce sorun yaşarmıyım?

3. En önemli ve en çok öğremek istediğim soruyu soruyorum Biri bana şu rodaj işini tam olarak anlatsın lütfen. Şimdi ben nelere dikkat etmeliyim? kaç km rodaj süresi? Lütfen tam olarak biri bana bu işi anlatsın. Birde ben motoru alınca uzun yola gitmeyi düşünüyorum, rodajı bitmeden uzun yola çıkmak sakıncalımı sizce?

Şimdiden cevap yazan herkese teşekkür ediyorum... İyigünler...
    bir kere herşeyden önce hayırlı uğurlu olsun kardeşim...bir cbr ci olarak aramıza hoş geldin.
    anlattığına göre sıfır motoru uçak haline getirmişsin biraz pahalıya patlamış ama kesin değmiştir...iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle
    şimdi gelelim sorularına ;
    1.bu yaptığın değişiklikler zarar verirmi tam emin değilim ama orjinal taraftarı biri olarak ben doğal daha çok seviyorum.. lastiklere gelince çok güzel bir görünüm ve yol tutuş olacağı kesin yalnız son hızına etki edecektir ....
    2.
    bilen bir motorcu arkadaşından yardım alıp birazda sıkı çalışırsan hiçbir sorun yaşamazsın yalnız makina çok seri dikkat et otomatik viteslere benzemez altından kaçırıverirsin mazallah
    3.şimdi gelelim rodaja ilk 500 - 1000 km arası senin motorunun rodaj süresidir...
    bu km zarfında motoru çok zorlamamak 7000 - 8000 devirler arasında kullanmak motorunun
    daha sonraki hayatında daha sağlıklı olmasını belirleyecektir ilk 1000 kmden sonra rodaj bakımını yaptırıp allah ne verdiyse bilgin ve tecrüben dahilinde bas basabildiğin kadar zaten en fazla ben 140 yapabildim ...daha ayrıntılı ve profesyönel bir rodaj bilgisi istiyorsan boy abimizin üstte bir link i var oradan daha sağlıklı bilgilere ulaşabilirsin
    tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun
    [B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]

blackhawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 125-CBR 600 RR/Yamaha R1 (2007)AB RH (+)
    Alıntı onurgms adlı üyeden alıntı
    Motorsiklet, kask, mont, bellik, eldiven, Lastik, egzoz, hava filtresi. Arka lastiği öne aldırdım, arkaya 130-70-17 lastik sipariş ettim, performans egzozu ve hava filtresi sipariş ettim. hepsi hazır halde teslim alacağım motoru. ...
    Hoşgeldin aramıza ...şu modifiyeler konusunda her parçayı fotoğraflı ve maliyetlerini açıklaycı bilgilerle bize dönmeni bekliyoruz.
    AB RH (+) 506 357 7316
    http://www.facebook.com/vatandogukan
    https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat

arkadaslar makina bana nerdeyse 7200 ytl ye geldi cunku 600 milyon ceza yedim 1 hafta once bence aldıktan sonra bi nazar boncugu sart cunku milletin gozu kalıyo

Motosikleti
    Alıntı trexsis adlı üyeden alıntı
    bi nazar boncugu sart cunku milletin gozu kalıyo
    Evet çok doğru ben daha ilk gün yatırdım motoru..Allahtan çizik bile olmadı..Herkez yok ne güzel motor,Yok küçük değilmi bu(Sanane kardeşim para benim değil mi) Yok bende alacağım (al ozamaan beee) yok ben bunu geçerim (diyenlerde ne dediğini bilmiyor) falan filan bence nazar boncuğu şart.....
    AB RH (+) 506 357 7316

H@S@N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZ6 N
    Alıntı blackhawk adlı üyeden alıntı
    Evet çok doğru ben daha ilk gün yatırdım motoru..Allahtan çizik bile olmadı..Herkez yok ne güzel motor,Yok küçük değilmi bu(Sanane kardeşim para benim değil mi) Yok bende alacağım (al ozamaan beee) yok ben bunu geçerim (diyenlerde ne dediğini bilmiyor) falan filan bence nazar boncuğu şart.....
    Benim başıma böyle birşey geleceğini bilen bi arkadaş benden gizli gitmiş motorun altlardan bir yeri (grenajın) çizmiş anahtarla saolsun
    CBR 125 R

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    oldururum ben oadamı benım motoruma yapsın arkadas markadas dınlemem alırım asagı))yenı arkadasımız hosgeldın su hava fıltresının kazandırdıklarını anlatırsın bana bı ara..bıde bısı sorcam lastıkler on arka dıe ayrılmıomu?yanı arkadakı lastıgı one takmak sorun yaratmazmı??

H@S@N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZ6 N
    Alıntı praetorian adlı üyeden alıntı
    oldururum ben oadamı benım motoruma yapsın arkadas markadas dınlemem alırım asagı))yenı arkadasımız hosgeldın su hava fıltresının kazandırdıklarını anlatırsın bana bı ara..bıde bısı sorcam lastıkler on arka dıe ayrılmıomu?yanı arkadakı lastıgı one takmak sorun yaratmazmı??
    Arka lastiği öne aldırınca ön çamurluğu 5 veya 10 mm yukarıya kaldırmak gerekiyormuş yoksa araya giren en ufak kum çakıl vs araya sıkışıyormuş yapan bi arkadaş sölemişti yeni gelen arkadaştan toplu ricamız motoruna yapılan değişiklerden sonra moptosikletin gidişinden max hızından falan biraz bahsetmesi tabi önce motosikletini teslim alıp rodaj siresini bitirmesi gereio
    CBR 125 R

Motosikleti
    1900 km lik seyahatime 16 gün kaldı arkadaşlar CBR nin performansı burada belli olacak bakalım...heheeh başaracağım sabırsızlıkla o günü bekliyorumm....
    AB RH (+) 506 357 7316

okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    ne seyahati
    Yeni yine yeniden

Motosikleti
    Ç.kale - Van turu hehe

öyle 200 km 300 km kesmiyor benim motoru uzun yol istiyor yaratık.....
    AB RH (+) 506 357 7316

Motosikleti
    Alıntı blackhawk adlı üyeden alıntı
    Ç.kale - Van turu hehe

rotanı belirledinmi tatvan üzeri geçersen mutlaka uğra zaten tam benim mağazanın önünden geçeceksin ilk tatvanın girişinde

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 260 kullanıcı var. (0 üye ve 260 misafir)

Bu Konudaki Etiketler