bı resımı warsa koyarsan cok sevınırım arkadasım ?
bu arada bırbırımızın MSN lerını eklesek de daha rahat muhabbet etsek ?
herkes CBR dıye bı bolum olustursa MSN lerınde de ordan hemen ırtıbat kursak nasıl olur ?
Benım MSN: bduzgit@hotmail.com arkadaslar...
sizlerinkini de beklerim
cbr_125_r@hotmail.com yeni açtım sizlere özel
ok ekledım ben :D
herkes sırayla yazsın da ekleyelım bırbırımızı
Benim motorda 2008 di.Hemde Yeni kasa olandan.Yani 2007 olupta 2008 de trafiğe çıkanlardan değil.4100 ytl'ye dün pazarlık yaptım ve alan kişiye hayrını gör dedim.Pazartesi veya salı günü notere gidip devrini yapıcaz.Anlayacağınız sattım CıBıR'ımı.:(
2008.CBR.125-2006.CBR.600F-Arkası seneye...
Hayır , tahliye hortumun tıkanmış... Yukarıdan basınçlı hava tuttur alttan pislikler çıkacaktır.
Motoru istediğin ilden alıyorsun , sonra otogara gidiyor bir otobüs firmasıyla anlaşıyorsun... Kendi iline kadar yüklüyorsun bagaja , adama da 100ytl veriyorsun motoru gıcır gıcır getiriyorsun
cakalaz
Madem yaptım plakalığın çerçevesini de kes de tam olsun Ama yasal değil ona göre
Bu arada bir dahakine cr9e alabilirsin. kitapçıkta da yazar... iridyuma hiç gerek yok , tavsiye etmem.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ince siyah olan tahliye hortumu değilmi... benim o hortum takılı değil valla :D
arkadaşlar benm motorda bi sorun war sanki kompresöre girdiğinde ayaklarımın ordan ufak bi tık tık ses geliyo debriyaja basınca gidiyo bide bazen 1.vitese alırken tak die ses çıkırayo ama alışılır bi ses değil.tahminimce dişli takımı salı ancak servise götürebilcem tahmini fiyatı nedir bilen warmı?
4teker kabiliyet işi olsaydı taksiler olmazdı...:cat::cat::cat:
Motorlarınız nasıl yeni kasa oluyor anlayamadım... Bu haftasonu ben Yalovadayken yeni kasa gelmiş de haberim mi yok
Yeni renklerden bahsediyorsanız , yeni renkler 2004-05-06-07 modellerle aynı. Sadece 1-2 yapıştırma ve renk değiştirilmiş.
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Haftasonu ilk 60 km lik uzun yolculugumu yaptım. epey keyifliydi. sadece bir yerde yoldan cıkma teklikesi atlattım. sanırım bizim bu cıbırlarlar biraz suratliysek dönmüyor yatmam gerekiyordu ve ben yatamadım. ama topraga girince sogukkanlıgımı kaybetmedim ve panik yapmadan tekrar asfalta soktum motoru. kaymaması ise şansımdı sanıyorum. bu viraj dönüş tekniğini kapabilmem için ne yapmam gerekiyor millet ???
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
bence kendinde aramalısın hatayı..
cbrla mükemmel dönenler tanıyorum..
mükemmel olmasada iyi yatardım bende..
anlık olarak zemınde yasanan bı kayganlık motordan zıyade yolun sucudur bı ıhtımal boyle bı durum yasanmıstır?
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
tabiki hata bende, cıbır dönmüyorsa sebebi benim zaten çok çalışmam lazım çoook
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
bende scooterdan sonra biraaz zorlanmıştım alışmakta ama virajlarda gerçekten güzel dönüyor..
dookie
Internette bir sürü viraj tekniği yazısı var , önce bunların güvenilir kaynaklardan olanlarını oku... Viraj öncesi , virajda ve sonrası gaz ayarlaması , viraj çizgisi , bunları öğren... Sonrasında kendine virajlı ve düzgün bir yol bul. Oraya git bol bol çalış...
Cbr mükemmel dönüyor. Geçen haftasonu yalovadaydık Shrieker ile... Orjinal lastiklerle gayet güzel yatırdık motoru... Çok da eğlenceliydi o virajlar...
Tek kişi , iki kişi , orjinal lastik , kalın lastik hiç farketmez...
tamam görkem, yaklaşık bir saattir okuyorum ne bulduysam. sıra pratiğe geldi . çok çok sağolun...
arkadaslar bızım burada ıgne adayolu var 100 km komple vıraj gecen uc arkadas gezı yaptık ve be hangı motora bındıysem onları gectım 165 boyum ve 65 kilo agırlıgıımla vırajlara harıka gırıyorum arkadaslar sasırdılar hangı motora bınersem o daha hızlı
http://www.fastfreeproxy.com/index.p...f417ee51816616 izlemek ıstersenız buyrun tıklayın
Şu an bu konu içerisinde 265 kullanıcı var. (0 üye ve 265 misafir)