Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Temmuz 2008, 16:43
Reklamlar
-
19 Temmuz 2008, 17:00
-
19 Temmuz 2008, 17:49
cakalaz adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar dün motorun hava filtresini ve buji sini deiştirdim... CR8E buji taktım
Bugün bi deniyim dedim önde 100 arkada 130 Luk lastik olmasına rağmen hafif eğimli bi yolda 130 u gördm... ama düzlüğe gelince 120 ye zor çıktı yine
Bu hız bu lastiklere göre normal sanırsam
gayet güzel normal cıbır da zaten hemen hemen aynı koşullarda aynı hızlara çıkıyor... CR8E değilde CR9E alsaydın daha iyi olurdu... yada daha da iyi olacak ngk CR8EIX yada ngk CR9EIX iridyum buji almandı
http://www.ngk.com.tr/index.php?id=1...&h=HONDA&m=125
-
19 Temmuz 2008, 20:15
WALLA ERSEL bana CR8E al dedi Ben de ondan aldım ; Zaten 30 YTL ye aldm Rizeden ! Bi buji o kadar oLur mu anlamadm ki
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
19 Temmuz 2008, 20:37
Arkadaşlar bu akşam almak ıstedıgım motorun son resımlerını de eklıyecem...
Fiyat 3600 ve ben bu fıyata sanırım bu motoru alacam gıbı gozukuyor...
Resimleri zaten eklemiştim fakat zincir - grenaj - maşa nın yakından çekilmiş fotolarını koycam...
Fikirlerinizi esirgemezseniz çok sevinirim... şimdiden de teşekkür ederim herkese...
-
19 Temmuz 2008, 21:35
motor gayet guzel arkadasım sen begendıysen sorun degıl dert etme motor gayet temız deponun ezıgı hıc onemlı degıl
-
19 Temmuz 2008, 21:44
CaptnHowdy adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu akşam almak ıstedıgım motorun son resımlerını de eklıyecem...
Fiyat 3600 ve ben bu fıyata sanırım bu motoru alacam gıbı gozukuyor...
Resimleri zaten eklemiştim fakat zincir - grenaj - maşa nın yakından çekilmiş fotolarını koycam...
Fikirlerinizi esirgemezseniz çok sevinirim... şimdiden de teşekkür ederim herkese...
Birşeyin az bulunduğu yerde, çok bulunan yere göre fiyatların yüksek olması oldukça normal. 3600ytl bu motosiklet için Antalya'da çok fakat T.Reis için normal olabilir, bu yüzden fazla düşünme fiyatını, uzak bir yerden getirmem diye belirtmişsin fakat Bodrum merkeze yakınsın oralarda yok mu hiç daha temizi ve uygun fiyatlısı.
Depo eğilmesi, tak çıkarda olmaz kesinlikle düşmüştür, motorun yan yatıp yatmadığını en iyi denge topuzlarına bakarak anlayabilirsin veya ayak peglerine. Topuzlarda çok çizik varsa biraz daha düşün.
-
19 Temmuz 2008, 21:49
dgrmr adlı üyeden alıntı
Birşeyin az bulunduğu yerde, çok bulunan yere göre fiyatların yüksek olması oldukça normal. 3600ytl bu motosiklet için Antalya'da çok fakat T.Reis için normal olabilir, bu yüzden fazla düşünme fiyatını, uzak bir yerden getirmem diye belirtmişsin fakat Bodrum merkeze yakınsın oralarda yok mu hiç daha temizi ve uygun fiyatlısı.
Depo eğilmesi, tak çıkarda olmaz kesinlikle düşmüştür, motorun yan yatıp yatmadığını en iyi denge topuzlarına bakarak anlayabilirsin veya ayak peglerine. Topuzlarda çok çizik varsa biraz daha düşün.
motoru satan arkadasın ordakı ustalar satan cocugun tanıdıgı ve tarafsız bır cevap vermeyeceklerı endısesı ıle gıderken yanıma alacagım ustayı bıle sımdıden ayarladım...
bu ay sonu buyuk ıhtımal ıle almak ıstıyorum bu motoru kısmetse...
sızı de baya yorduk kusura bakmayın ama ılk göz agrısı olcak kolay deıl :D
-
19 Temmuz 2008, 22:04
motoru satan arkadasın ordakı ustalar satan cocugun tanıdıgı ve tarafsız bır cevap vermeyeceklerı endısesı ıle gıderken yanıma alacagım ustayı bıle sımdıden ayarladım...
bu ay sonu buyuk ıhtımal ıle almak ıstıyorum bu motoru kısmetse...
sızı de baya yorduk kusura bakmayın ama ılk göz agrısı olcak kolay deıl :D
Yorulmak falan mesele değil, fakat heyecena kapılıp yanlış mal alma o daha kötü. Birşey alacağı zaman insan çabucak benim olsun der, bazı kusurlarını görmezden gelir, depo eğik bu motosikletin, birkaç ay sonra bu eğiklik gözüne batıp tamir ettireyim dersen, tamir edilemiyen bir parça olduğunu (yani tam olarak eskisi gibi olmaz) hatırlıyorum fakat emin değilm.
Deponun yenisini alırım dersen, fiyatları çok uçuk (900ytl civarı idi galiba) söyleyeyim şimdiden o yüzden çok acele etme, daha az masaflı fakat alırken daha yüksek fiyatlı bir motosiklet de düşünebilirsin. Ayrıca bu motosiklet için sana kaç model dediler?
-
19 Temmuz 2008, 22:07
WALLA ERSEL bana CR8E al dedi
Ben de ondan aldım ; Zaten 30 YTL ye aldm Rizeden ! Bi buji o kadar oLur mu anlamadm ki
daha ucuz olması lazım ben servise gittim buji yağ değişti hava filtresi temizlendi 60 ytl para verdim.
-
19 Temmuz 2008, 22:35
yok arkadaslar kaportada duzelmıcek parca yoktur teknoloji cok gelıstı bızım arkadas ybrnın deposunu daha yenı duzeltırdı 40 ytlye hemde 0 dan farkı yok o begendıyse bıze hayırlı olsun demek duser
bu arada hondanın orjınal bujısı cr8e dır ben ole bılıyorum benım orjınal ustunden o cıkmıstı hala saklıyorum
-
19 Temmuz 2008, 22:38
Bilmiyorum, orjinal gibi olmuyor gibi birşey duyduğum için öyle yazdım, 40ytl civarı toparlanıyorsa, depo eğikliği pek sorun değil o zaman.
-
19 Temmuz 2008, 23:16
evet ama boyatmaya gerek yokkı
-
19 Temmuz 2008, 23:26
dgrmr adlı üyeden alıntı
Yorulmak falan mesele değil, fakat heyecena kapılıp yanlış mal alma o daha kötü. Birşey alacağı zaman insan çabucak benim olsun der, bazı kusurlarını görmezden gelir, depo eğik bu motosikletin, birkaç ay sonra bu eğiklik gözüne batıp tamir ettireyim dersen, tamir edilemiyen bir parça olduğunu (yani tam olarak eskisi gibi olmaz) hatırlıyorum fakat emin değilm.
Deponun yenisini alırım dersen, fiyatları çok uçuk (900ytl civarı idi galiba) söyleyeyim şimdiden o yüzden çok acele etme, daha az masaflı fakat alırken daha yüksek fiyatlı bir motosiklet de düşünebilirsin. Ayrıca bu motosiklet için sana kaç model dediler?
Bana motorun modeli için 2006 model dendi ?
yanlış mıdır acep ?
-
19 Temmuz 2008, 23:46
Dogrudur Canım Neden Yanlıs Olsun Noterde Ne Dıcek Sonra
-
20 Temmuz 2008, 01:56
yanlis olmasin ama 2006 model de bildigim kadariyla kirmizi beyaz yoktu sanki
siyah repsol ve kirmizi siyah var diye hatirliorum..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
20 Temmuz 2008, 02:02
Bana motorun modeli için 2006 model dendi ?
yanlış mıdır acep ?
Senin talip olduğun renk 2005'e kadar üretildi 2006'da yoktu, model 2005'tir fakat trafiğe çıkışını bilmem. Ruhsata 2006 olarak işletilmiş de olabilir ülkeye girişi geç olmuştur vs...Fakat bu renk 2006 üretim bandında yoktur. O yüzden sordum...
-
20 Temmuz 2008, 12:22
dgrmr adlı üyeden alıntı
Senin talip olduğun renk 2005'e kadar üretildi 2006'da yoktu, model 2005'tir fakat trafiğe çıkışını bilmem. Ruhsata 2006 olarak işletilmiş de olabilir ülkeye girişi geç olmuştur vs...Fakat bu renk 2006 üretim bandında yoktur. O yüzden sordum...
arkadasa sordum motorlar depoda bekledıgı ıcın trafıge cıkıs tarıhını baz aldım ve ruhsatta da o yazıyor dedi...
butun motorlarda wardır bu olay hemen hemen dedı ve ekledi... 2008modelden tek farkı on kısmı dedi... 2008 modellerın önlerı daha yakışıklı ve yamaha yzf 125e benzetmısler guzel olmus fakat ulkemıze gelmıcekmıs falan fılan dedı arkadaslar...
resımlerı halen daha gondermedıgı ıcın ben de buraya koyamadım fıkırlerınızı alabılmek ıcın :(
-
20 Temmuz 2008, 13:11
-
20 Temmuz 2008, 14:28
YZF 125 geldıgını ben de bılıyorum hatta param olsa onu alıcaktım ama 600lük fiyatına satıldıgı ıcın alamadım malesef...
2008 Model CBR 125 gelmıcek dedı bana arkadaş... yanlış anlaşılmaz oldu sanırım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 218 kullanıcı var. (0 üye ve 218 misafir)
Bu Konudaki Etiketler