bende temizlerken bi daha böyle yaparım.depoyu çıkarmak zor iş zaten.
bende temizlerken bi daha böyle yaparım.depoyu çıkarmak zor iş zaten.
Olabilir neden olmasın
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
herzaman bakımını kendınız yapabılmenız guzeldır cunku hıc bır yerıne zarar vermeden guzelce yaparsınız burası bızım cıbırcıların mekanı bılgılerınızı paylasın ben gercekten her yerını kendım yapıorum elımden geldıgınce yagını bujısını hava fıltresını fırenlerın bakımını farları boya bakımını kendınız yapın payşlasın
Heyt be kardeşim CIBIR UStası bu adam Motoru aramızdaki cbr lerin en güzellerinden birisi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
keser...
abi boy kaç senin?Motor altında ne güzel duruyo yaa.Gerçekten çok güzel maşallah.
FoRMuLa 1-MoToSiKLeT ve AkVaRYuM :cat:
benım boyum 1 65 kılomda 65 gercekten tam ıdeal oluyor bana herkez bana cok ıyı durdugunu soyluyor tesekkur ederım
tmm abi ya. ben de 1.87 olunca olmuyo haliyle. ala ala bu maketi mi aldın diyen oluyo
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
walla arkdaslar hakkaten bakımızı yağınızı bujinizi zincirinizin bakımını kendiniz yapın.sizin gosterdiğiniz özeni baskaları gostermez.gecen hafta otosevere gittim subab ayarı için.şimdi eskisinden beter olducıt cıt sesi iyice duyulmaya basladı.ustune birde radyatorun bir vidasını takmamıslar yan grenajlar cizilmiş hiçbir servise guvenim kalmadı allah bildiği gibi yapsın bunları.onun için bakımızı kendiniz yapın arkdaslar kıl tüğ icin servise gidipte heleki otosever cizirmeyin
[B]AVCILAR TAYFASI (CİCİ BAR ÖNÜ:P)[/B]
Otosever'i Özen'i bilmem... hele özen hakkında çok şikayet duydum servis olarak.
Fakat Mototal'ı , D&B'yi bilirim... ikisine de uzun süre gittim..
Mototal biraz pahalıcıdır , fakat işini iyi yapar.
D&B hem ucuzdur hem çok iyi işçiliği vardır. D&B'den şaşmam.
Konşuk motor da zaten D&B'nin sahibi Gökhan bey'in babasının. Hiç gitmedim ama oraya da gözüm kapalı giderim...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
d&b ye gittik 200 km yol yaptım onun için.
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
kardeşim motorun ve sen harıkasınız maşallah dıyorum nazar degmesın ümmet amcamıza nazar degmiş ayagını kırmış..
buda benım hayalım
arkadaşlar bugün motoru yıkadım. yıkarken farkettim motorun benzin kapağının ağzına dolan sular tahliyede dışarı akmıyor ve kafamda sorular oluştu.
acaba depoya su kaçmış olabilirmi??
tahliye hortumunu yerine takmayan servis yüzünden mi bu sorun oldu?
Arkadaşlar herkese merhabalar...
Ben de banka kredısı ıle bu ay sonuna dogru Kırmızı Gri bir cbr 125 ıle aranıza katılmak ıstıyorum. Fakat 2006 model 15binde Dunlop orjinal boy lastikli bir motor 3750 ıstedı fakat son 3600e bırakıor.
Acaba fiyat uygun mudur diye sormak istiyorum ?
Motor sureklı yetkılı servıse gıtmıs ve motor deposu uzerınde sokulurken ufak bır göçük oluşmuş.
Motorda yan yatma veya kaza yok. motor temiz motor aslında.
Aranıza yeni katılmak isteyen biri olarak bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
Not: ilk motorum olacaktır...
Şu an bu konu içerisinde 103 kullanıcı var. (0 üye ve 103 misafir)