işte ne kadar geride acaba :D:D 598 sayfa geri gitmek :D:D
işte ne kadar geride acaba :D:D 598 sayfa geri gitmek :D:D
Koltuğu etkileyecek kadar vibrasyon olması , garip... Normalde yüksek devirlerde önce peglerde sonra elciklerde hissedilir vibrasyon...
Ben motorun en iyi torkunu verdiği 10.000 devirde vites değiştirirdim , hiçbir rahatsızlık da duymazdım.
Motorunu işini bilen bir servise göstersen fena olmaz.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ewet iyi bi servis sorunu nu cozer bencede
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
gazı kesip debriyaja basınca devir mi artıyor?... o da iyi...
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ilginç
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
Bu olay normal değil... sanırım gazı tam kapatmayı unutuyor arkadaşın... Eğer gazı kapatıyorsa her şekilde devir düşer...
1- gaz takılı kalırsa devir artar
2- jigle teli gerilirse devir artar
3- debriyaj kaçırıyorsa motor gitmez devir artar (gazın da açık olması gerek)
Fakat durum bunlardan biri olmadığı için kanımca neden kullanıcı hatası.
eet gorkem haklı gazı bırakmıyodur buyuk bı ıhtımal yoksa cok acayıp bı durum
cidden
hızlı vites değiştirmeye çalışırken gazı ayarlayamayabilirsin. bu normal önceden bendede oluyodu ama alışırsın zamanla. bence motorda bir sorun yok.
walla ben devamlı redline gidiyorum yani 11000~12000 fazla bi titreşim yok sadece 9000 devirde peglerden ve elciklerde kısa süreli bi titreşim alıyorum daha sonra 120km hıza çıktığımda biraz vibrasyon oluyo oda 6. vitese attığımda düzeliyo ama ben 6. vitesi hiç kullanmıyorum diyebilirim... biraz devirli kullanırsan motorun yüksek devirlere alışır gibime geliyor ama tam bilgili değilim....
bakmıştım zaten ama bulamamıştım görkem istediğim markaların yok yani dyno verileri...
bu arrow 2004 dyno graph http://www.arrow.it/oggetti/SC%20Hon...5%20R%2004.pdf
ayrıca arrow full system yokmuş türkiyede sadece tüpü varmış bende sanırım yarın leovince full system eksoz taktırıcam şuan kesin değil ama %70 falan taktırıcam...
Arrow vardı full sistem... Ama şimdi bilmiyorum... Leo çok büyük , eşşek , kelebek mi ne öyle bir söz vardı
Micron getirt yurt dışından
görkem micronların dyno graph vardı sanırım forumda ama getirtmesi kaça çıkar varmı bi fiyat kafanda?
birde neden durup dururken bu micronu tavsiye ediverdin sen onuda bi söyle bakim
ayrıca cbr 125 için yok galiba micron http://store.micronexhaust.com/index.php?make=Honda
Sanırım burada vardı...
http://www.micronexhausts.com/
Ama artık yok
Ben de Sizden biriyim artık arkadaŞLAr
Şimdi soruyorum arkadaşlar Arka lastik 130 ön lastik 100 lüktür...
110 km/h geçmiyor.. Zorladım olmadı bi de 3. vitesten sonra 8000 devire kadar çok yavas gaz yiyo??? acaba neden ??? Özellikle rampalarda cok yawas hızlanıyo...
Bi de stickerların yarısı kopuk Nerden bulurum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Lastikler motoru çok zorluyor , en azından ön... Değiştireceğin zaman ön için orjinal boyutlara dönmeni tavsiye ederim.... Hadi arkanın kalınlığı sevdasından vazgeçemezsen de , arkaya michelin sporty tavsiye ederim...
Sticker'ları almaya kalksan çok pahalı olur... Bir reklamcıda yaptırabilirsin.
20-30 km düşürür mü lastikler motoru... Rampalarda yavas hızlanması da mı bundan acaba??? Lastik değilse ne olabilir ???
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)