Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    hacker_2834 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Opel Astra Hb & cbr 125r
    işte ne kadar geride acaba :D:D 598 sayfa geri gitmek :D:D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Koltuğu etkileyecek kadar vibrasyon olması , garip... Normalde yüksek devirlerde önce peglerde sonra elciklerde hissedilir vibrasyon...
    Ben motorun en iyi torkunu verdiği 10.000 devirde vites değiştirirdim , hiçbir rahatsızlık da duymazdım.
    Motorunu işini bilen bir servise göstersen fena olmaz.
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    ewet iyi bi servis sorunu nu cozer bencede

Motosikleti
    Honda Cbr 125R '07
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Koltuğu etkileyecek kadar vibrasyon olması , garip... Normalde yüksek devirlerde önce peglerde sonra elciklerde hissedilir vibrasyon...
    Ben motorun en iyi torkunu verdiği 10.000 devirde vites değiştirirdim , hiçbir rahatsızlık da duymazdım.
    Motorunu işini bilen bir servise göstersen fena olmaz.
    10.000 de nası değiştiriyosun motor patlıcak gibi oluyo...

Bide vites değiştirdikten sonra yani gazı kesip debriyaja bastıktan sonra devir artmaya devam ediyor gaz vermediğim halde 10.000 de atsam yani vitesi motor havaya uçar
    Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.

gazı kesip debriyaja basınca devir mi artıyor?... o da iyi...
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti

ilginç

Motosikleti
    Honda Cbr 125R '07
    gazı kesip debriyaja basınca devir mi artıyor?... o da iyi...
    Evet o tarz bişi oluyo.Hatta motorun sahibi sedat abi yani stok tanırsın sen Görkem onun şimdi kardeşinde motor kardeşi de benim ark olur artçı olarak bindim motora kaç kez bu olay başımıza 2 3 kez geldi
    Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.

Bu olay normal değil... sanırım gazı tam kapatmayı unutuyor arkadaşın... Eğer gazı kapatıyorsa her şekilde devir düşer...
    1- gaz takılı kalırsa devir artar
    2- jigle teli gerilirse devir artar
    3- debriyaj kaçırıyorsa motor gitmez devir artar (gazın da açık olması gerek)

Fakat durum bunlardan biri olmadığı için kanımca neden kullanıcı hatası.

Motosikleti
    Honda Cbr 125R '07
    Bu olay normal değil... sanırım gazı tam kapatmayı unutuyor arkadaşın... Eğer gazı kapatıyorsa her şekilde devir düşer...
    1- gaz takılı kalırsa devir artar
    2- jigle teli gerilirse devir artar
    3- debriyaj kaçırıyorsa motor gitmez devir artar (gazın da açık olması gerek)

Fakat durum bunlardan biri olmadığı için kanımca neden kullanıcı hatası.
    Benim tahminim debriyajla ilgili bi problem çünkü bazen vites atmak için ark debriyaja basıp gaz verip öle atıyor ama serviste bişi olmaz yağı değişince düzelir dediler

Motosikleti
    eet gorkem haklı gazı bırakmıyodur buyuk bı ıhtımal yoksa cok acayıp bı durum

cidden

Motosikleti
    yok yok yook :)
    hızlı vites değiştirmeye çalışırken gazı ayarlayamayabilirsin. bu normal önceden bendede oluyodu ama alışırsın zamanla. bence motorda bir sorun yok.

Motosikleti
    CBR 125 R
    Alıntı Juba adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    10.000 de nası değiştiriyosun motor patlıcak gibi oluyo...

Bide vites değiştirdikten sonra yani gazı kesip debriyaja bastıktan sonra devir artmaya devam ediyor gaz vermediğim halde 10.000 de atsam yani vitesi motor havaya uçar
    walla ben devamlı redline gidiyorum yani 11000~12000 fazla bi titreşim yok sadece 9000 devirde peglerden ve elciklerde kısa süreli bi titreşim alıyorum daha sonra 120km hıza çıktığımda biraz vibrasyon oluyo oda 6. vitese attığımda düzeliyo ama ben 6. vitesi hiç kullanmıyorum diyebilirim... biraz devirli kullanırsan motorun yüksek devirlere alışır gibime geliyor ama tam bilgili değilim....

Bu konuda vardı... Sağ üstteki arama kısmıyla birşeyler bulabilirsin sanırım...
    bakmıştım zaten ama bulamamıştım görkem istediğim markaların yok yani dyno verileri...

bu arrow 2004 dyno graph http://www.arrow.it/oggetti/SC%20Hon...5%20R%2004.pdf

ayrıca arrow full system yokmuş türkiyede sadece tüpü varmış bende sanırım yarın leovince full system eksoz taktırıcam şuan kesin değil ama %70 falan taktırıcam...

Arrow vardı full sistem... Ama şimdi bilmiyorum... Leo çok büyük , eşşek , kelebek mi ne öyle bir söz vardı

Motosikleti
    CBR 125 R
    Arrow vardı full sistem... Ama şimdi bilmiyorum... Leo çok büyük , eşşek , kelebek mi ne öyle bir söz vardı
    YAA GÖRKEM neden aklıma karpuz kabuğu sokuyosun ki sen şimdi devil mi alıyım şimdi ne yapayım arrow sadece tüp 275€ ben o parayı bi tüpe hayatta vermem piknik tüpü takarım motora daha ii offf yaaa

Micron getirt yurt dışından

Motosikleti
    CBR 125 R
    görkem micronların dyno graph vardı sanırım forumda ama getirtmesi kaça çıkar varmı bi fiyat kafanda?
    birde neden durup dururken bu micronu tavsiye ediverdin sen onuda bi söyle bakim

ayrıca cbr 125 için yok galiba micron http://store.micronexhaust.com/index.php?make=Honda

Sanırım burada vardı...
    http://www.micronexhausts.com/
    Ama artık yok

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Ben de Sizden biriyim artık arkadaŞLAr

Şimdi soruyorum arkadaşlar Arka lastik 130 ön lastik 100 lüktür...

110 km/h geçmiyor.. Zorladım olmadı bi de 3. vitesten sonra 8000 devire kadar çok yavas gaz yiyo??? acaba neden ??? Özellikle rampalarda cok yawas hızlanıyo...

Bi de stickerların yarısı kopuk Nerden bulurum
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Lastikler motoru çok zorluyor , en azından ön... Değiştireceğin zaman ön için orjinal boyutlara dönmeni tavsiye ederim.... Hadi arkanın kalınlığı sevdasından vazgeçemezsen de , arkaya michelin sporty tavsiye ederim...
    Sticker'ları almaya kalksan çok pahalı olur... Bir reklamcıda yaptırabilirsin.

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    20-30 km düşürür mü lastikler motoru... Rampalarda yavas hızlanması da mı bundan acaba??? Lastik değilse ne olabilir ???
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler