merhabalar arkadaşlar...şu egzoz konusunda ençok hp i 1.6 ile arrow verıyor dıe bılıyorum
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
spawnem
praetoriano 150,000 dediğin 15000 olmasın en sağdaki beyaz sıfırıda saymıyosun değilmi
hangi arada derede 2006 model motoru 150,000 yaptınız ne egzantirik zinciri ne zincir dişlisi ne süspansiyon ne fren balata hiç bişi dayanmaz o kilometreye.
Valla km bizede abartı geldi ama orda yazan oO kadar hoşuma gitti ki ben kesin alıcam bi tane hem ucuz da bişi zaten bu CıBıR.Ya motoru döken adam bi iki bişi yapmış motora onu bu gün keşfettik egzosun içi yok galiba yada biz alırken egzosa bişi oldu galiba bujiler yeni falan ama ne kadar bakım yaptı bilmiorm kurye falandı galibarepsoller üretiliyor yahu daha..
benimki aslanlar gibi 2006 modeldi
150000 km de hava filtresi değişmemiş olamaz..
Tabi o motor artık daha gider mi bilmiorm zaten çıkarcam elimden frenleri falan sökünce işin içinden çıkamaz oldum elimde patladı resmen hurdaya veririz artık bişi olmaz nerdeyse beleş geldi zaten
Ben şimdi bu motordan alsam acaba rodajı ne kadar sürüyo bunun yağ yaka yaka gitmemek için
Biri zincir mi dedi o ne ki
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
[B]AVCILAR TAYFASI (CİCİ BAR ÖNÜ:P)[/B]
[QUOTE=spawnem;1162908]r1 kalkısta gecmeye calısan sizdiniz değilmi nekadar cok sey biliyorsunuz oyle verdiğinizbilgiler için tesekkur ederim.
ben R1 ile kalkış yarışı yaptım evt ama tamamem dalgasına, biraz gülelim diye de bunu foruma yazdım ayrıca r1 ile gidiş dönüş 332 km de gaz açtım... çok bildiğim bişey yok ben maddi durumlar yüzünden cıbır aldım performansı hoşuma gitmediği içinde ne yapabilirim diye bütün motor ustalarına ve yetkili servislere ya gidip sordum yada telefon açtım... aldığım cevaplar sonucunda boss tiger ve benzeri markaların sadece sesten ibaret olduğunu öğrendim ve benzin sarfiyatının arttığını, motorun yağ yakmaya başlayacağını ve performance düşüklüğüne sebeb olduklarını öğrendim 0212 6543000 hondaotoseverden de bu bilgileri alabilirsin... servislerin önerdiği eksoz oda komple sadece tüp değil arrow salı günü motorun sol ön sinyal lambasını değiştirmeye gittiğimde "arrow mu leovince mi yoksa devil mı" diye sorduğumda arrow dedi leovincenin de sesi güzel bunları alabilirsin motora bi zarar vermezler dendi... şimdi almak istediğin eksozu kendin araştırmak yerine bu forumda yazılanlara göre sececek olan sensin dolayısı ile kimin neyi bildiği değil neyi doğru bildiği önemlidir burdan öğrendiğin bilgileri bi serviste teyyid ettirdikten sonra bişeyler almanı tavsiye ederim...
[Iarkadaşlar bu son benzım zamlarından sora cbr 125r nekadar yakıyor km de olcen varmı .benım aklıma yattı cbr işi mondıalden sıkldım 100 km gıttımı motor catlıcak duruma gelıyor....denızlılı mt cılerle tanışmak ıstıyorum....[/I]
arkadaşlar cbr söylendiği kadar ufak ve cılız bir alet mi?
başlangıç olarak hyosung gt250r alıcam ağustos sonuna ama peşinat konusunu aşamazsam cbr 125'e bakıyorum
gt 250r bayağ sağlam bi alet ama cbr125 daha yakından inceleme fırsatım olmadı
bu resimlere bakınca hyosung gt250r gibi 600cc lik alet görünümünde olan bi aletten pek bi farkı yok ama motor kullanıcılarının attığı resimlere bakınca cbr 125 sanki kid serisi çocuk motorlarına benziyor
keşke birisinin 2 motora binen ve aynı açıdan çekilmiş 2 resmini biri yollasa
ya o kadar cbr 125r kullanıcısı var bu motor bu kadar zayıf mı yauw :(
cbr 125
hyo gt250
ya o kadar cbr 125r kullanıcısı var bu motor bu kadar zayıf mı yauw :(
cbr 125
hyo gt250
micima
hyo gt250r şişirilmiş bi motosiklet gt250r'ın grenajına Görkem abinin kolu sığıyo .. ( bana öyle demişti .. )
Hyo şimdi zaten S&t kanuni oldu .. geçenlerde st kanuni den şikayeti olan biri de çıkmıştı forumda .. Honda gerçekten sorunsuz motosiklet bence Honda Cbr 125R 'ı tercih etmelisin abicm ..
abı altında honda kalıtesı ve yılların tecrübesi yatıyo bu motordan almak ısterdım ama butcem yetmez:d simdilik honda titan alcam ondan sonra cbr kesinlikle
motosikleti honda titan :bounce:
valla gt250r kullanıcıları ile 19 temmuzda buluşucaz
onlara da iyice bir danışıcam
s&t kanuni, global motor mevzularından yedek parça ve bazı sıkıntılardan haberdarım ama bunların abartaldığı kadar olmadığını kullananlardan 1'e 1 öğrendim
ankara'da en çok hyo bizim semtte zaten 2.el bakıcam bu hafta gidip görüşcem
ah bi cbr 125'cilerin buluşması olsada gitsem ankarada
2. el 7000 ytl hyo; sıfır= 8.800
2.el cbr= 4000 ; sıfır= 5.500
2000 ytl'lik bi peşinat sıkıntım var hyosung için bunun yanında sıfır cb 125'e param yetiyor
hyosung gt250r'a alternatif bi başlangıç motoru arıyorum
özellikleri cbr 125'den kat kat üstün çünki
forumu okumaya devam :(
s&t kanuni
alıcam enjeksiyon krank-elektronik sorunu aşılmış
bizim semtte 7000 ytl 1000km doldurmamış s&t'ler var motorun tipine hasta olup 600cc'lik performansı yakalayamayan arkadaşların motorları yani 2.el
2008 hyo 500km 7000 - 2008 s&t kanuni 1000km 7500 ytl
http://www.sahibinden.com/acil_ihtiy...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/1000_km_ki...XQQdisplayitem
ikisine de gücüm yeter ama +2000 verip sıfır hyo alamam
sıfır motor alma arzum var rodajı olsun ilk bakımları olsun bi başlangıç motoru alıp altından girip üstünden çıkmak istiyorum ama aynı zamanda 2 seneye yakın kullanmak istiyorum
cbr 125 alırsam eziklik hissedermiyim onu merka ettim 594 sayfanında ancak 210'una göz atabildim
cbr 600F in üretimi sona erdiği için seneye cbr 400 r 600f e altarnatif olarak türkiyeye getirilebilirmiş istersen 1 sene daha bekle ama 400 cc bi makinadan başlangıç motoru olurmu oda tartışılır...
400 cc makinadan baslangıc motoru olmaz kanımca .. cbr 125 r dan sonra süper bi geçiş olur ..
bence Honda almalısın .. ileride başın ağrımaz .. o kadar da küçük bir makina değil .. hem devir kesici yok ST de (tecrübeyle sabit..) forumda konusu vardı ..
crazydesng
Hoşgeldin.
spawnem
Performans adına pek birşey bekleme... Ses de pat pat bir ses olacak... Seni biraz daha farkedilir kılar , ama aman aman değişmesi gereken birşey değil bence...
Krom pastasıyla çizikleri biraz da olsa giderebilirsin.
Juba
Göstergede nasıl 150.000 görünebiliyor? 99.999'den sonra 0'lar...
micima
Görüntü için alıyorsan Gt250R al...
Darkkiller
Honda 86 model motoru mu getirecekmiş...
Hadi , deseniz 150r neyse...
Tabi ona da inanmam , önce yeni kasa cıbırı getirsin...
Hiç beklemeyin gelmez.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Keske cbr 400 r gelseydi .. hadi beyler bana müsade 15 dk. sonra yoLcuyum Giresuna ..
otoseverde 600 rr bakıyodum "ne biçim iş bu ya cbr 125r 5500 ytl onun bi üstü 22400 ytl arada bişey yokmu" dedim "600f vardı onun üretimi durduruluyo bu sene" dedi oradaki satış sorumlusu "belki cbr 400 gelebilir seneye türkiyeye 600f e altarnatif olarak" dedi.... honda türkiye ana bayi otosever, bana öyle söyledi görkem bildiğimi değil adamın söylediğini yazdım.. ayrıca cbr 125 in yeni kasası için de yok öyle bişey dedi ne derece doğru bu bilgiler onu bilemiyorum...
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)