Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Temmuz 2008, 21:43
2008.CBR.125-2006.CBR.600F-Arkası seneye...
Reklamlar
-
06 Temmuz 2008, 22:04
bende cbr 125 almayı düşünüyorum aslında ama aklımda bide skyjet var karar veremiyorum..
forumu bi süre daha takip edicem sonra karar vercez artık..
-
06 Temmuz 2008, 22:09
ultraukala adlı üyeden alıntı
D&B motora götürebilirsin İstanbul Ümraniye'de Gökhan Konşuk sahibi ve çok samimi ilgili birisi...Motorumun ilk bakımını orada yaptırmıştım ekspertizi ile birlikte..Kesinlikle tavsiye ederim...Anadolu yakasında oturmasanda biraz yol yapıp kesinlikle gitmelisin...
teşekkür ederim ilgin için.bu konularda biraz titizimdir yani motorun en ufak en önemsiz yerinin dahi atlanması moralimi bozmaya yeter...
ben mototal ile görüştüm ort bi fiyat falan aldım.orya götürmeyi düşünüyordum,eğer burayla ilgili bilgin varsa paylaşırsan sevinirim...
-
06 Temmuz 2008, 22:12
Cem_ali dostum kime sorsam D&B motoru tavsiye etmişti bana.Ayrıca fiyat olaraktan mototalden daha hesaplı yapıyorlarmış yine duyduğuma göre.Nerede oturduğunu bilmiyorum ama mototal'e gidene kadar biraz daha km yaparsın buraya gelirsin çok daha iyi olur...
-
06 Temmuz 2008, 22:21
mhyen adlı üyeden alıntı
Cem_ali dostum kime sorsam D&B motoru tavsiye etmişti bana.Ayrıca fiyat olaraktan mototalden daha hesaplı yapıyorlarmış yine duyduğuma göre.Nerede oturduğunu bilmiyorum ama mototal'e gidene kadar biraz daha km yaparsın buraya gelirsin çok daha iyi olur...
yol sorun değil pendikte oturuyorum.
mototalden aldığım fiyat ; hava filtresi 26 ytl
buji 20 ytl
yağ değişimi 20 ytl
zincir dişli takımı 196 ytl
işçilik olarakta 40-60 ytl
yarın D&B motora bi gidim ozaman hem denemiş oluruz...
-
06 Temmuz 2008, 22:53
Umuyorum ki D&B motordan çıkacak fiyat daha az olacaktır.Parça olarak kesin olmasa bile işçilik olarak az olması muhtemel diye düşünüyorum
-
06 Temmuz 2008, 23:13
Şimdi şöyle birşey de var açıkçası Mototal çok köklü bir kuruluş ve gerçekten işin uzamanları ile çalışıyorlar...D&B daha çok mini bir honda shop gibi Ama mototal'den sorun yaşayacağını kesinlikle düşünmüyorum...D&B için önceden randevu almanda yarar var hava filtresi dişli-zincir ellerinde olmaması durumu var...Ayrıca işçilik olarak alacağı fiyat aynı olacaktır D&B'nin de parça fiyatlarının daha uygun olması gibi bir durum söz konusu olabileceğini düşünmüyorum...Bu arada hava filtresine 30ytl vermiştim bursa'da duran kardeşlerde
-
06 Temmuz 2008, 23:16
ultraukala ben parçayı aynı liste fiyatı üzerinden ama işçiliği kendi belirlemelerine göre alıyorlar diye biliyordum ama parça fiyatları da farklı olabiliyor demek ki...
-
07 Temmuz 2008, 01:09
arkadaşlar ben d&b de yaptırdım motorun 12000 bakımını buji yağ falan değişti.
60 ytl gibi bi fiyat tutuyor.
-
07 Temmuz 2008, 14:32
İşçilik olarak dediğim gibi aşağı yukarı aynı rakamları isterler o kadar emekleri oluyor neticede...Ama istanbul içinde alternatifleriniz var parça alımı ile ilgili bursa'da olmadığı için seve seve gidip tek bir yerden düzülüyoruz...Ama ben sadece 1kez götürdüm bakıma oda garanti süresi devam ederken bir daha götürmeyi düşünmüyorum...
-
07 Temmuz 2008, 14:47
[QUOTE=cem_ali;1155553]yol sorun değil pendikte oturuyorum.
vay dostum.pendikte nerede oturuyosun.bende orda oturuyorum.
2008.CBR.125-2006.CBR.600F-Arkası seneye...
-
07 Temmuz 2008, 18:36
m.p_tolga adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben 6 yıllık motor kullanıcısıyım fakat race klasmanına yeni geçtim kuzenimde cbr600f vardı o makineyle honda hayranı oldum ve geçen ay honda cbr 125 repsol aldım çevreyi araştırdım çok iyi motor teknik bilgisi olan tanıdıklara falan sordum almadan bunu kesinlikle önerdiler kimsenin bu makineye çamur atma gibi uğraşları olmasın hem konforlu hem görünüş süper hemde performans...arkadaşlar 11000 devirde falan vites atıyoruz demişsiniz ama bendeki 8000-9000 arasında biraz daha bassam motor parçalanacak gibi 11000 i deneyimmi zararı varmı?bide ben az aşağı doğru eğimli yolda 180 kiloyla falan max 115 civarını gördüm düz yolda da bu ağırlıkta 100km hızda kalıyor sizce bi sorunmu var?çünkü bazı arkadaşlar 155km\saat yazmış ama imkanı yok sıfır ayarındayken benim motora göre benzinide 97 oktan kullanıyorum 98 e geçmelimiyim???bide hangi marka po bp falan???şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar yardım ve cevaplarınız için unutmayın cbr lı olmak bir ayrıcalık...
Biraz geç bir cevap olacak ama... Vitesi 11.000devirden sonra atma , motorun dyno'da en iyi tork verdiği devir 10.000 civarı görünüyor. 10.000 civarı (bana göre) 'nda vites atabilirsin.
Eğimli yolda 150 görebiliyor motosiklet ama pek sağlıklı da değil.
Firestarter'a sorarsanız 2 kişi eğimli yolda onun motoruyla 140 da görebildik.
Fakat onu görmek bunu görmek pek de bir marifet değil...
Benim için bilmemkaç gördüm diyen adam yerine , viraja girmeyi iyice çözdüm diyen adam daha değerlidir...
Bu arada silinmiş ama ; sanırım küçük bir tartışma yapılmış...
Ertekinin göstergedeki hızı doğrudur... Ben Ertekin'e kefilim , o adam işi gücü olan aklı başında bir adam , buralara gelip sidik yarıştıracak biri değil.
Benzin konusunda da , şu konuyu okumanızı tavsiye ederim.
http://www.motosiklet.net/forum/fayd...ndirmayin.html
Motorun kitapçığında 95 oktan yazar , onun dışına çıkmanız -hele ki Türkiye koşullarında- sadece para kaybı olur.
Bu arada Bulgaristan'dan birkaç saat önce döndüm... Türkiye pist şampiyonası vardı. Organizasyonda olan aksaklıklar ve yanlışlıklar bizi çok yorsa da şu 3 günü atlatabildik. Bir iki ufak kaza oldu , 2. gün çıkan fırtınadan bazı motorlar devrildi. Pist pek pist gibi değildi... Bulgarlar deli gibi gidiyorlar, ama bizimkiler de yola yavaş yavaş alıştı. Artık önümüzdeki yarış daha iyi olacağız gibi geliyor.
-
08 Temmuz 2008, 00:39
-
08 Temmuz 2008, 01:57
-
08 Temmuz 2008, 01:59
beyfa kac wattlık ampul takmıstın
bir de röle varmıydı tesisatta
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
-
08 Temmuz 2008, 02:56
ultraukala adlı üyeden alıntı
Görkem bugün Hüseyin abiden dinledim BG maceranızı
Eğlenmişe benziyorsunuz özellikle ışıkların gitmesine bittim...Herkes pole pozisyonunda hazır kıta bekliyorlar ışıkları
ışıklar ayaklanıp gidiyor şaka gibi ya...Ayrıca gece maceralarınız da ayrı bir güzelmiş
Bir daha ki yarışa gelmeyi düşünüyordum ama 26sında imiş :s metallica konserine denk geliyor sanırım...Sen de gitmiyorsun bu yüzden....
Anaa ben de gitmiyorum harbi bak bilmiyordum
Satılık 2 adet saha içi Metalica bileti!!!
(2 adet yazdım sen de gelirsin belki diye)
O ışık hikayesi bizi kırdı geçirdi zaten... Otobüste hala gülüyorduk. Çok yorulduk ... Ben baştan aşağı yandım güneşten çok acı çektim Organizasyon aksaklıkları da vardı ama yinede iyiydi... Geceleri hiç açmıyorum zaten
Sonra msn'den daha detaylı konuşuruz...
-
08 Temmuz 2008, 03:08
dookie adlı üyeden alıntı
beyfa kac wattlık ampul takmıstın
bir de röle varmıydı tesisatta
yok hocam röle yok orjinalin kablolarını kesip h4 söketlerine bağlamıştım
görkem parazit yapma be
EMOK tan bi foto
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
-
08 Temmuz 2008, 11:04
sıcaklardan oldu heralde benim aküdede sorun var.
bazen şarj etmiyo sanki bazen şarj ediyo.geçen gün motoru zorla çalıştırdıktan sonra oto elektrikçisine gittim kapat bas bakalım marşa dedi.motor direkt çalıştı dedim ben iyice bitsin öyle gelicem.
-
08 Temmuz 2008, 12:35
arkadaşlar motorunuzu kısa mesafelerde kullanıyorsanız akü problemi yaşayabilirsiniz... akü sorunu yaşadığınızda yapılacak 2 şey var ya bi serviste şarz ettirmek yada motorunuza fazla devir cevirtmeden yaklaşık 40 km kadar tintin giderek aküyü kendine getirmek... bu bilgiyi aldığım yer hondaotosever....
-
08 Temmuz 2008, 12:59
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler