Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBR 125R
    350 çok gibi geldi arkadaşlar.. ben burda ustaya 100 liraya yaptırıcam bir oynama.. amatör işide değil izmirde çok bilinen bi ustaymış.. risk aldkça güzel hayat..

tekrar teşekürler iyi dilekleriniz için..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CBR 125R
    arkadaşlar konuyu bölmek gibi olacak ama 2 sorum var..
    1- farlarım bazen tek bazen çift yanıyor sebebi ne o olabilir, bir temzsızlık söz konusu galiba

2- İstanbulda 35/35w beyaz ışık ampulu alıp takan arkadaş varsa ve ben hesabına eft yapsam bana bu ampullerden gönderebilirmi..

teşekkürler

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Görkem bizim farların özellikleri neler ona göre arama yapayım kaliteli bir beyaz ampul almak istiyorum da...xenon alamasak da philips'in beyaz ampüllerini gördüm ciddi anlamda güzel ışık veriyor...
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    CBR 125R
    12V 35/35W H4 statusunde kitapçıkta yazan

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dookie haklı... 12V 35W H4 ampul...
    dookie , far ampulunun kısasında problem var , uzun yakarsan yanacaktır. Far ampulunu değiştir... Cıbırda bu kronik sorundur çünkü farlar sürekli yanıyor. Kaliteli bir ampul almanızı tavsiye ederim...

Akın bizim ampullerin yatakları eski tiptir.. .Yani philips'in halojenleri takılamaz. Fakat bir şekilde uyduranlar var , sanırım tırnaklarını yamultup ampulun , takmayı başarıyorlar...
    Fakat 55W takarsanız durduğunuzda far'ı 2 dakika açık bıraksanız aküyü bitiriyor. Ben yine 35W tavsiye ederim....
    Veya benim eskiden yapacağım birşeyi yapabilirsiniz , tabi elektrikçi arkadaşlara danışmak lazım... Tek tarafa 55W kısa uzun , diğer tarafa sadece uzun...
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    CBR 125R
    http://www.furkanoto.com/fiyatlistesi.asp?shf=170

bu sayfada alttan 5. ürün, mail attım ama cevap vermediler, sanırım perakende yok adamlarda

Motosikleti
    cIbıRcık repsol :)
    benmde farlar son 1 haftadır ,bazen tek yanıyo,deviri kökleynce komple gittigi oluyor kabloları kontrol ettm ölctm bi problem yok sanırım ampullerden kaynaklanan bi problem,dookie sen ampul degiştirnce sorun giderse belirtirmisin bende ona göre müdahale edym

Motosikleti
    CBR 125R
    tabiii ki, benim memlekette bu beyazlardan bulmam zor, Antalyadan alacağım sanırım. değiştirince yazarım...

Motosikleti
    Sattım.Seneye GSXR-600 İnşallah.
    Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben aramam.Alacağım zaman giderim mototal'a hem HondaCup'tan dolayı olan indirimimi yaptırırım hem de tanıdıklarım sayesinde olan indirimim ile birlikte en uygun fiyata nakit alırım...Almaya niyetim olsun ilk baştan..Aramama gerek yok...
    o zaman sen al bize.biz sana parasını öderiz.son fiyat ne olacakmış bi sor bizim için.
    2008.CBR.125-2006.CBR.600F-Arkası seneye...

merichhh
    Merih problem elektrik tesisatından değil ampullerden Değiştirirsen hallolacaktır. Hatta yanmadığı zaman elinle fara vurduğunda ampulde çıkan kıvılcımı göreceksin... Temassızlık oluyor.
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mus2aktas
    Arrow da bak... Arrow benim cıbır üzerinde daha çok hoşlaştığım bir egzoz...
    Boss egzoslar da çok uygun...
    görkem arrow çok pahalı.zaten honda da onu tavsiye ediyo.bir çok honda bayii direkt onu öneriyo.sesi de youtube den dinledim.Bos Egsoz ise fiyatı çok uygun ve sadece 149€ yazıyor.Fakat türkiye distribütörünü hala bulamadım.Yada hangi firmada satıldığını.

Motosikleti
    cIbıRcık repsol :)
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merichhh
    Merih problem elektrik tesisatından değil ampullerden Değiştirirsen hallolacaktır. Hatta yanmadığı zaman elinle fara vurduğunda ampulde çıkan kıvılcımı göreceksin... Temassızlık oluyor.
    evet farlara vurunca geldigini anladım gecen gün hatta fara vurmaktan ampulün birinn içnden tel koptu ondan sonra ampullerin eskidigini anladım,teskkürler bilgilendirdginiz için.

Kim satıyordu kim satıyordu... Hmm Onur'a bi sormalı... Sanırım Otosever satıyordu...

HONDA OTOSEVER

Honda motosiklet, motosiklet aksesuarları, Alpinestars motosiklet kıyafetleri, AGV Helmets kaskları, F.Fabbri ön camları, ARC Helmets kaskları, BOS Exhaust, Orion topcases, Spear wears, Mine eyewears markalarının toptn ve perakende satışları mağzamızda vardır.

ADRES: Şirinevler Eski Londra Asfaltı, No:17 Bahçelievler/İstanbul-Türkiye

Motosikleti
    Siyah cbr 125 r
    Alıntı elvcan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    350 çok gibi geldi arkadaşlar.. ben burda ustaya 100 liraya yaptırıcam bir oynama.. amatör işide değil izmirde çok bilinen bi ustaymış.. risk aldkça güzel hayat..

tekrar teşekürler iyi dilekleriniz için..
    izmir karamanlarda egsozcu daim usta olması lazım benim duyduğum kadarıyla.ama gitmek pek nasip olmadı.yakın bir zamanda uğrucam.agsozun içine pervane monte ediyormuş.artık nasıl bir işlem oluyosa ?elvcan haberleşelim seninle.izmirde oturan diğer arkadaşlarlada tabiki.
    :cat:[B][COLOR="Silver"]Yine Yeni Bir Macera...[/COLOR][/B]:cat:

Motosikleti
    CBR 125R
    Alıntı kaaneroglu15 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    izmir karamanlarda egsozcu daim usta olması lazım benim duyduğum kadarıyla.ama gitmek pek nasip olmadı.yakın bir zamanda uğrucam.agsozun içine pervane monte ediyormuş.artık nasıl bir işlem oluyosa ?elvcan haberleşelim seninle.izmirde oturan diğer arkadaşlarlada tabiki.

cvargun@hotmail.com benim msn.. cumartesi gidelim mi?

keser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    internetten motosıklete yedek parca nerden alabılırım kredı kartıyla yardımcı olurmusunuz arkadaslar km telım koptuda...

Motosikleti
    saol görkem otosever deyince buldum ben.fakat leo vince'in sesi bos tan daha iyi çıkıyo.youtubeden seyrettim baya.

Ben yarışlarda yaklaşık 20 tane cıbırdan leovince sesi dinledim fakat bence onurun motoru daha iyi ses veriyordu

keser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaslar nereden alabılırım netten km telım komus az once fark ettım yardım ole gezmek ıstemıorum

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    cumartesi ehliyet sınawına giriyorum ehliyetimi alıyım direk honda bayine cıbırımı almaya :D honda beat ime weda etmenin zamanı geldi acaba bayi takasa girermi beatimi werip üstüne para wersem ole bısı olabılırmı ?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 96 kullanıcı var. (0 üye ve 96 misafir)

Bu Konudaki Etiketler