elvcanMotorun çok güzel görünüyor.Ayrıca motor bloğu siyah da çok hoş durmuş....
Ayrıca leovince egsoz sisteminin fiyatını öğrenen varsa eğer yazabilir mi?
elvcanMotorun çok güzel görünüyor.Ayrıca motor bloğu siyah da çok hoş durmuş....
Ayrıca leovince egsoz sisteminin fiyatını öğrenen varsa eğer yazabilir mi?
AKIN FİDAN
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
elvcan güle güle kullan gerçekten çok güzel
görkem neredenbu foto çok güzel işçilik var grenajlarında:....
AKIN FİDAN
dookie,elvcan güle güle kullanın.
Şimdi hatırlamıyorum nerede yapılan yarışlardan... Japonya olabilir.
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
teşekkür ederim arkadaşlar cbr 125r gerçekten beklentilerimi rahatlıkla karşılayan bi motor çıktı heleki çeşme otobanında dengi motorları tokatlarken daha bi keyif alıyorsun.. şeritleri beyaz beğenmedim söktüm en kısa zamanda kırmızısını çekicem yüklerim yeni halini..
camı siyaha çevirip artçı için arkada bulunan tutunma yerlerini söktüm mü tam istediğim şekle gelicek..
elvcan güle güle kullan, seneye bi tadilatla siyaha mı boyatsam napsam
leovince fiyatı sordum 350 euro ama performance değeri yok cıbır için yani 2 hp-3 hp gibi bi artış olacak gibi net bi veri yok ... 350 euro da 650 m civarı bi para yapıyo sadece ses için de verilmez bu para yaw
http://www.leovinceusa.com/cart/sear...=2008&Line=SBK
elvcan allah kaza bela vermesin.hayırlı olsun.Kilometre saatinin tamamını görmen dileğiyle.
2008.CBR.125-2006.CBR.600F-Arkası seneye...
Peki tüp ve araboru şeklinde mi yoksa header'dan itibaren mi?Onu da sordun mu?
AKIN FİDAN
tel vereyim sana ordan sor.
0216-3476171 Mototal.
Yalnız fiyat 350 euro dediler bana.Sana farklı fiyat çekerlerse bilgilendir bizi ki tutturabildiğimize muhabbeti olmasın
evet bu gün aradım.sende bu gün aradın.sıra ultra da
Ben aramam.Alacağım zaman giderim mototal'a hem HondaCup'tan dolayı olan indirimimi yaptırırım hem de tanıdıklarım sayesinde olan indirimim ile birlikte en uygun fiyata nakit alırım...Almaya niyetim olsun ilk baştan..Aramama gerek yok...
AKIN FİDAN
mus2aktas
Arrow da bak... Arrow benim cıbır üzerinde daha çok hoşlaştığım bir egzoz...
Fakat arkadaşların da dediği gibi zaten aman aman bir performans elde edilmeyeceği hiçin (hele 2-3 beygir hiç edilemez) , daha çok ses olsun diyorsanız Boss egzoslar da çok uygun...
Şu an bu konu içerisinde 103 kullanıcı var. (0 üye ve 103 misafir)