mototal --> 15-50 shell
d&b motor --> 15-50 mobil
mototal --> 15-50 shell
d&b motor --> 15-50 mobil
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
arkadaslar bende 1000 kmde bır degıstırıyorum ama bende edındıgım bılgılerden 10/50 en uygun yağ oldugunu tespıt ettım ama bıde castrol yarı sentetık 10/40 15/40 10/50 olsun hangısı olursa olsun.. sorun olmaz ama arabayagı koymayında castol motor yagı hangınden olursa olsun işte adamlar hondaya zeytın yağı koyupta test yapmışlar inova modelını bılenler bılır adamlar yağ koy yeter dıo bende çin malı bı sucut vardı yagını degıstırmeye gıttıgımde ıcınden 100 gram bıle yag cıkmıordu ehee
bende cbr125 düşünüyorm ama rahat kullanabilir miyim bilmiyorum.. ben ybrye alışkınım ve race tipi motorda dumen fazla dönmüyor... ve daha da fazla yatırmak gerekiyor... o da ustaLık ve cesaret istiyooor... ne yapacağımı bilmiyorum... boyum da 168... ama cbr125 diğerlerinin yanında daha küçük.. rahat kullanabilir miyim... alışır mıyım tavsiyeleriniz neler...=?
kesnilikle tavsiye ederim.Öyle fazla yatırmana da gerek yok.manevra konusunda da gayet başarılı.kısaca bana göre ilk motorum olmasına rağmen ybr kadar rahat kullanabileceğin bir motor.
2008.CBR.125-2006.CBR.600F-Arkası seneye...
Isparta'dan merhaba, şu an bu topic'in 20. sayfasındayım, ama azmettim 500 sayfayı okuyacagım Herkese selamlar
dookie.
aramıza hoşgeldin.kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle.Motorun da güzelmiş.Allah kaza bela vermesin tekerin düz bassın.
çok sağol kardeşim, inşallah
Dün hava filtresi buji ve balata işini hallettim...Motorumun şu anda hiç bir eksiği kalmadı.Lastikten başka....Şimdi de bir takım lastik için para biriktiriyorum...Önümüzdeki hafta alırım sanırım.. pirelli mt75 almayı düşünüyorum.Boyutlarında deişiklik yapmayı da düşünmüyorum...Sizin lastik konusundaki fikirleriniz nelerdir?
AKIN FİDAN
Bence de değiştirme ebatlarını.Fuarda bridgestone'la konuşmuştum CBR 125'in orjinal ebatlarında lastik getireceklerine söylemişlerdi.Numarasını da yazayım buraya istersen onu da bir araştır 0212 281 08 43
0216 411 90 34 Birlas
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
teşekkurler by_moto, hepimize
dookie aramıza hoş geldin motorun hoş görünüyor,Allah kaza bela vermesin
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
arkadaşlar 1000 kmde bir yağ değiştiriyoruz diyorsunuz yükseliş ilk 1000 sonra 5000 9000 diye gidiyor yağ değişimi diyor.. siz tezcanlılığınızdan mı bunu yapıyorsunuz?
birde foruma eskiden dharma ismi ile kayıtlıydım bilen bilir o yüzden yeni gelmiş hoş gelmiş beş gitmiş demenize gerek yok..
izmirdeki cbr kullanıcıları ile fikir alışverişinde bulunmak isterim.. her sabah yeniasırın önünden geçen siyah cbrlı arkadaş burda mı mesela
lastik kalınlaştırma ile içimde kalmasın biz türkler herşeyi doğru yaptığımızı sandığımız için kalınlaştırma performans gag gug demeye gerek yok az bi ingilizcesi olan yabancı forumlardan mevzuyu araştırabilir olmayanlarda göz zevkine hitaben hareket edebilir.. sonuçta sünnet etmiyoruz geridönüşüm var her zaman..
izmirli kullanıcılara denk gelirsem sadece egsoz ile ilgili fikirlerini merak ediyorum açtıran üfleten vs yapanlarla tartışmak isterim..
Valla paran varsa leo vince alabilirsin cidden çok güzel sesi var cbrcup elemelerinde kullandım cidden ii.....
AKIN FİDAN
2 3 sayfa oncede yazmistim ben;
www.mototal.com.tr kiziltoprak magazadan ogrenebilirsiniz..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
dün baktırmaya gittim, zincir biraz gevşek duruyordu. gerdirmeyi düşündüler en sona gelmiş ayar. değiştirelim dediler. Çek malı bir zincir varmış ellerinde uyan, 25 lira dediler. ne dersiniz arkadaşlar?
Değişmesi gerekiyorsa değişecek...
En sağlıklısı dişli-zincir takımının komple değişmesi , o da 200ytl civarı.
Fakat idare etsin diyorsan çek malı taktırabilirsin.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
teşekkürler görkem, ilk başta zinciri değiştirelim bakalım. üzerinde gelen orjinal zincir baklasız sanırım
Şu an bu konu içerisinde 215 kullanıcı var. (0 üye ve 215 misafir)