öyle olur o zaman.. eee ne zaman gidiyoruz.. aslında benim motorun işi biraz uzun grenajlarda hafif bi problemim var.acaba orda grenaj tamiri yaparlar mı?
öyle olur o zaman.. eee ne zaman gidiyoruz.. aslında benim motorun işi biraz uzun grenajlarda hafif bi problemim var.acaba orda grenaj tamiri yaparlar mı?
Grenaj tamirinin serviste yapıldığını sanmıyorum... Ancak sadece çatlak varsa onarılır... Biz de onarabiliriz... Haftaya gidelim...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Önemli değil Motora hasret kaldım 1 yıl sadece sokaktan geçen motorların seslerinden ne olduklarını tahmin etmeye çalıştım Şimdi istediğinizi sorabilirsiniz , bildiğim kadar her sorunuzu cevaplamak isterim
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Teşekkür ederim
Biraz nostalji yapalım
Soldan sağa;
Ertekin - Cbr'ını sattı Z750 aldı. Sarhoş bir sürücü yüzünden motoru pert etti , mucizevi bir şekilde kurtuldu. Şimdi 600RR Hannspree'si var... İyi bir dost , iyi motorcudur
Özgür - Cıbırını sattı Falcon aldı... Şimdi mutlu mutlu geziyor. Lastiğini patlatması sonucu 10 gündür binemiyor... Motoru olup da lastiğini yaptırmadığı için uçacam kendilerine... (şaka şaka zamanı yok)
Ben - Ukraynaya öğrenim için gittiğimden cıbırımı sattım. Motorsuz motorcuyum.
2. sayfaya birkaç yeni fotograf ekledim...
http://www.bikepics.com/members/seig...?i=1322889&s=0
görkem üstteki resimde falconmu yanındaki??
ayrıca cbrıma bak be...
hey yawrum ne motordu be..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Görkem çok güzel bir foto bulmuşsun...
Sende iyi bir dost ve benden çok daha iyi bir motorcusun....
CBR'ı özlüyorum bazen keşke satmasaydım diyorum ...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
peki bu karfura gittiğimiz gün gördüğümüz ve motora 10 beygir katan egsozlu cbri hatırlıyomusunuz..
ertech 600rr'ı bi tur versene)
üç silahşörler hihihiii çok güzelmiş bu foto gerçekten
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
baba eminmisiniz 10 beygir kattığına. o %10 felan olmasın.benim bildiğim takılan egzosların varolan beygir güçlerine % olarak bi etkide bulundukları.10 beygir demek cıbır için 13 beygirden 23 beygire çıkması demek yahu.....bi yanılma olmasın.aydınlatırsanız sevinecem hatta takla atıcam valla...
2008.CBR.125-2006.CBR.600F-Arkası seneye...
mus2aktas saka yapıoruz tabii ki..
tahminimce bir şahin egsozu takmıştı adam..
2 kişi yardırarak gittiğini sanıyodu..
ben bile(ki ağırımdır) artçıyla uzamıştım önünden
praetorian'ım falconum... Evet yanımdaki falcon... Şile gezisinde...
Bu fotograftan sonra kayboldum Gürkan ile abuk subuk yapılmamış yollara girmiştik gruptan ayrılıp... Ama gruptan erken varmıştık
ErTech
Bir de bana sor... Aah cıbır ah... Daha yapacaklarım vardı üzerinde
Şok şok şok! ... 10bg'lik egzosu buldum...
10 bglik boru... ne kadar uzun olursa o kadar bg artıyo..
arkadaşlar çarşamba günü bende aranıza katıldım sonunda kavuştum cıbırıma güzel bi yıkıyım temizliyeyim koycam fotorafını :d
Şu an bu konu içerisinde 97 kullanıcı var. (0 üye ve 97 misafir)