Kendi motorunuz olsaydı ve bu özelliklere sahip olsaydı sizce ne kadar olmalıydı...???
Kendi motorunuz olsaydı ve bu özelliklere sahip olsaydı sizce ne kadar olmalıydı...???
2008.CBR.125-2006.CBR.600F-Arkası seneye...
sonuçta cbr 125 ötv sini düşsen 4800 den az eder be abi aksesuar alırken iyide satarken para etmiyorki
Ben bi Tane Repsol buldum Giresun da ; 2500 peşin e anlastık.. Hiç kurcalanmamış motor... daha 10 000 km de... kazası mazası yok... Şimdi sen karar ver biçtiğin fiyat az mı çok mu diye...
Ama tabi insanın kendi motoru oLunca ucuza veremiyo
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
dostum.motorun şu an ki fiyatı alım satım hariç 5100 ytl.alım satım dahil 5750.buna göre biçtiğim fiyat bu.değerlendirmek size kalmış.sonuçta bu motor 5000 km olunca da satacağım fiyat modelinden dolayı en az 4250 olacak.buyrun burdan yakınnn...2 yaşındaki cıbırlara biçilen fiyat 3750 ve 4000 ytleyi buluyorken ben neden daha düşük fiyata satayım ki.sora satmak için acelemde yok ki.almak isteyenee....!!!
hayırlı olsun cakalaz.allah kaza bela vermesin.hayrını gör derim daha ne diyeyim.
Daha almadım kardeşim ama yine de saoL Benm motoru satıp hemen alcam da bi satabilsem benimkini cbr kopyası var bende şu an
1400 e veriyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hayırlısı olsun kardeş.inşallah satar ve muradına erersin.
Hayırlı olsun inş satarsın
by-moto50cc today al cbr kullanmadan önce ;)
AKIN FİDAN
Bende de 50cc'lik kastino vardı onuda iki seneden beri kullanmıyodum pek bi zorluk yaşamadım üç ay oldu alalı 2600 km'de bir kez "u" dönüşü yaparken motoru fazla yatırıp yana düşürdüm sürklenmedi olduğu yere yattı ama bişey olmadı
motor budur hocam paylaşım harika .teşekürler.
[B][U]Kontrolsüz Gücü Kontrol etmek ,Gerçektende GÜÇ'tür.!!![/U][/B]::evil::
bişey daha sorucam yarın yaklaşık 160 km yol yapıcaz arkadaşlarla giderken göstergeleri çekmek istiyorum ama kamerayı nereye sabitliycem???
depo kapağı üzerine aparatlar var sabitleyebileceğin.Ya da gidona yine uygun yapılmış aparatlar ile olabilir.Ama başka Türlü Türk işi bişe aklıma gelmedi...bantla yapıştırma falan olabilir gidona....Sağlam bi şekilde yapıştırabilirsin mesela sadece hızlı bir öneriydi...
AKIN FİDAN
mus2aktas
Motoru satmanın nedeni sadece ailevi nedenler mi?
Bu arada iyi fiyat biçmişsin bence normal
by_moto
Bence elektrikli scooter ile başla... Hatta bisikletle başla. Yok yok patenle de başlayabilirsin. Ya da önce koşarak antreman yap...
Yav şaka mı yapıyorsun cbr125le başlayabilirsin tabiki.
Yalnız öncesinde küçük bir eğitim alıp vitesli motorun temelini öğren ki motoru aldığında acemiliklerin motora zarar vermesin
Bu honda 1. ve 2. eğitim olabilir. Veya iyi bir (o 100 ytllikler değil!) sürücü kursundan vitesli motor eğitimi olabilir.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Hehehe daha gelmedim... Hala bavulumu nasıl hafifletsem hangi eşyaları yanıma almasam diye karar kara düşünüyorum. Şu uçaklarda ağırlık sınırı olmasa ne güzel olurdu. Uçak yükselemezse fazla ağırlıkları atardık balon gibi
Sabah 7 de duş alıyorum 9da taksiye atlıyorum 11:30da uçağa biniyorum 1:30'da istanbula iniyorum 2:30'da eve geliyorum 4'e kadar aileyle muhabbet sonra msn , akşama da kimi bulursam dışarı
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ohh plana bak...inş tıkır tıkır saat gbi işler..nası yer şu kiev bi anlatmadın gitti hee..bide görkem abi sen bidaha kiew e gidecekmisin yoksa artık hep burda mısın ?
istanbulda buluşma yaparsak anlatırım bol bol...
bu sadece yaz tatilim... 2 ay istanbuldayım sonra yine kiev... daha 4 yılım var burada
okuduklarıma göre cbr 125r başlangıç için ideal motorlardan birisi doğru karar wermişim yani bende başlangıç için cbr125 i düşünmüştüm sonra 600rr ve daha sonra 1000rr (fireblade)
Şu an bu konu içerisinde 149 kullanıcı var. (0 üye ve 149 misafir)