şuan para biriktiriyorum kendimi ayarlarsam hyo250R a geçiyorum bunuda satıcam bi ay sonra...fiyat olarakta 3250 düşünüyorum.
şuan para biriktiriyorum kendimi ayarlarsam hyo250R a geçiyorum bunuda satıcam bi ay sonra...fiyat olarakta 3250 düşünüyorum.
4teker kabiliyet işi olsaydı taksiler olmazdı...:cat::cat::cat:
emvtec
Cbr arayan arkadaşlar vardı onlar ile iletişime geçebilirsin.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
.
evet benle iletişime geçebilirsin mesela....
.
.
bende işte o zamanlar motor alıcam... bi sayfa önce iletişim bilgilerim yazılı bi mesajım vardı... ordan ulaşabilirsin.. bakarsın senin yerine gecerim seleye
ilginiz için teşekkürler
saygılarımla
.
ankaradaymışsın senn için zor olur...
.
acaba ultra ukala satmışmıdır motorunu ... aman pardon cıbırını
.
arkadaşlar bana bi yardım edin ya hangi satıcıya serviste buluşmayı teklif etsem pek sıcak bakmıyor işin acemisiyim nası yapmalıyım bide bi motor var km teli kopmuş ö şekilde ne kadar gezdi bilmiyorum arka dişli ve zincirinide deiştirmiş orjinale dönmek ne kadara patlar yoksa hiç bulaşmasam mı saygılar
Şu videoya bakar mısınız bi gerçek değil dimi(rüzgar titreme hiç bi şey yok)
http://www.dtunnel.com/index.php/101...a192eb5f018380
Lebowski
Motorunu servise göstermeye yanaşmayana sen de yanaşma. Hatta "kendi ustam var, ona gösterelim" diyene de yanaşma. Hatta ve hatta "benim kendi Honda servisim var" derse de başka bir Honda servisine göster. Çünkü tanıdık her zaman kıyak geçer.
Zincir ve dişlileri ne için değiştirmiş onu sormalı. Eskidiği için çin malı mı alıp takmış veya küçük dişli mi koymuş? Dişlilerle nasıl oynadığına bakarak motoru nasıl kullandığını anlayabilirsin
Motoru satmadan önce dişli-zincir takımını değiştirmiştim. Orjinali 200ytl civarı olması gerekiyor.
ahmet93
Videoyu açamadım.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
GorkeM saolasın
emvtec 2006 model 17000 kmde motor
Lebowski çok mu kelepir veriyolar ki sen o motoru almak istiyorsun.Ben çok fazla motosiklet alıp satmadım ama çok araba alıp sattık.Bu işler kesinlikle aceleye gelmez.Sabırla bekleyip gerçekten acil satıcılardan çok temiz motorları gerçekten kelepir alabilirsin.Km'si biraz düşük olanlara bakarsan daha güzel olur.Çünkü şimdi 300-500 lira fazla verip daha az km'li motosiklet almak ilerde aldığına komple pişman olmaktan çok daha iyidir.Şimdi sezon başı olduğu için ikinci eller biraz pahalı.Tekne ve motosiklet gibi mevsimlik taşıtlarda böyle oluyor.Çok acelen yoksa kışı bekleyelim.Ben öyle yapıcam
FoRMuLa 1-MoToSiKLeT ve AkVaRYuM :cat:
Ewt debriyajada dikkat et iki kişiyken kalkışlarda gaza fazla yüklenme
yardımcı olduğunuz için çok saolun.bu siteye iyiki üye olmuşum.burdaki herkes çok güzel.bi sorum daha olcak.benim boyum 190.fren ve vitesi kullanmakta zorluk çekermiyim.çünkü ikiye katlancak bacaklarım.o yüzden zor olabilir.nasıl bi çözüm bulabiliriz?
:cat:[B][COLOR="Silver"]Yine Yeni Bir Macera...[/COLOR][/B]:cat:
Şu an bu konu içerisinde 94 kullanıcı var. (0 üye ve 94 misafir)