Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    06" Honda Cbr 125 R(Satıldı) / BekleniyoRR :)
    Aynalar yok , izmirde hiç 2.el satan motor galerisi varmı cbr125 ollarka?
    [B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fatihsevim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150
    Alıntı dynner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynalar yok , izmirde hiç 2.el satan motor galerisi varmı cbr125 ollarka?
    kardeş hangi motorda aynalar yok benım verdigim fotolardakinde mı?
    HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    Alıntı fatihsevim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar diğer motor sitelerini gezerken arkadasımızın birisi honda cbr125r'a kuyruk altı egzoz yapmış belki yardımcı olur

fakat bu çalışmayı yaparken motor baya bi yukselmiş ama eger yukselmezse artçı bindiginde egzoz tekere surtebilir sizce bunun bi dezavantajı olur mu?
    motor mok gibi olmuş bu ne ya o kadar arkası kaldırılır mı ? enduro mübarek kuyrukaltı egzoz idare eder ama eşeğe altın semer de vursa eşek yine aynı eşek orjinal hali daha güzel
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    yani bencede ben olsam altın semeri bozdururum 2 tane daha eşşek alırımyani demek istediğim bukadar masraf boşşş
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Motosikleti
    yok yok yook :)
    arkadaşlar benim motorun akü bitti galiba.ömrü bitti heralde bizim akülerin modeli vs. özellikleri nedir?ne tarz akü almamı önerirsiniz.

OrjinAli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ns 200
    [QUOTE=spawnem;1101149]bu repsolun reziliği nedir boyle maşa yamuk motor yamuk olmamış (bence)
    ihtiyarDelikanlI
    ben seni biyerden tanıyorum ama nerden."başkentinasi pilotu" nickli biri varı o senmisin acep.
    madem bizim motorları iyi tanıyosun.benim motor 9500km iyi bi servis bulamadığım için 8000km bakımı yapılmadı.rolantide motordan cıt cıt diye bi ses geliyor sanırsam bu subab ayarı gerekli.bunun motor için bi zararı varmıdır.yoksa acilen iyi kotu bi honda servisine gitmi diyorsun.

Başkentin asi pilotu falan değilim tanımıyorum

DOSTUM GELEN SES DEDİĞİN GİBİ SÜBAPLARDAN GELİYOR 8.000 DE SUBAP BOŞLUĞUDA KONTROL EDİLİYOR.

Eğer 8,000 bakımını yaptırmadıysan bi dakka bekleme git motorun yağını değiştir. castrol power 1 koy 1 litre
    Motor yağı motosikletin en çok dikkat edilecek bakımıdır. Servis ve kitapçık 4,000 km de bir desede ben 2,000-3000 km de değiştiriyorum sanada öneririm
    motor yağını değiştirmeden 5,000-6,000 km yapmışsın demekki motoruna yazık olur. zaten vites geçişler çok setleşmiş olmalı
    cbr125R (32,000 km) gt250R (20,000 km) mct250(5,000 km) gt250(4,000km) gt250R (1000km) cb125(1500km) NS200 (2.000km )

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı FireStarteR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar benim motorun akü bitti galiba.ömrü bitti heralde bizim akülerin modeli vs. özellikleri nedir?ne tarz akü almamı önerirsiniz.
    yuasa markası 6amper olması lazım sıfırı 180ytl...
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yuasa markası 6amper olması lazım sıfırı 180ytl...
    180 ytl çok değilmi bi akü için yandık ya o zaman.

bi akü buldum netten acaba bu uyarmı bizim motora??
    http://urun.gittigidiyor.com/Aku-Yua...0QQidZZ7165478

blackhawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 125-CBR 600 RR/Yamaha R1 (2007)AB RH (+)
    arkadaşım Honda Osmaniye bayiini ara orada Can bey var sana yardımcı olsun 30 ytl ye akü alabilirsin.
    Telefonu : 0 328 813 3040
    AB RH (+) 506 357 7316
    http://www.facebook.com/vatandogukan
    https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat

Motosikleti
    Alıntı blackhawk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım Honda Osmaniye bayiini ara orada Can bey var sana yardımcı olsun 30 ytl ye akü alabilirsin.
    Telefonu : 0 328 813 3040
    teşekkürler öyle yapıyım en iyisi.

araba aküleri bile daha ucuz niye bizim aküler bu kadar pahalı.

Motosikleti
    honda cbr125 repsol
    dostum bizim motorun akusü 12v 4ah dir. 6 amperlik akü boyut olarak sığmaz zaten.benimde akü bitmişti şarj ettirdim kullanıyorum şimdilik.gitti kadar.yapı marketlerinde aküler vardır.12v 4 ah lik mutlu aküleri var.35 ytl oneririm.

[QUOTE=ihtiyarDelikanlI;1102310]
    Alıntı spawnem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu repsolun reziliği nedir boyle maşa yamuk motor yamuk olmamış (bence)
    ihtiyarDelikanlI
    ben seni biyerden tanıyorum ama nerden."başkentinasi pilotu" nickli biri varı o senmisin acep.
    madem bizim motorları iyi tanıyosun.benim motor 9500km iyi bi servis bulamadığım için 8000km bakımı yapılmadı.rolantide motordan cıt cıt diye bi ses geliyor sanırsam bu subab ayarı gerekli.bunun motor için bi zararı varmıdır.yoksa acilen iyi kotu bi honda servisine gitmi diyorsun.

Başkentin asi pilotu falan değilim tanımıyorum

DOSTUM GELEN SES DEDİĞİN GİBİ SÜBAPLARDAN GELİYOR 8.000 DE SUBAP BOŞLUĞUDA KONTROL EDİLİYOR.

Eğer 8,000 bakımını yaptırmadıysan bi dakka bekleme git motorun yağını değiştir. castrol power 1 koy 1 litre
    Motor yağı motosikletin en çok dikkat edilecek bakımıdır. Servis ve kitapçık 4,000 km de bir desede ben 2,000-3000 km de değiştiriyorum sanada öneririm
    motor yağını değiştirmeden 5,000-6,000 km yapmışsın demekki motoruna yazık olur. zaten vites geçişler çok setleşmiş olmalı
    motorun yağını ben değiştiriyorum yağsız bırakmam motoru dediğin gibi bende 2000 de bir değiştiryorum.senden farklı olarak shell kullanıyorum

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    bende innovanin akusu uyuyor diye biliyordum..gorkemin akusu bitince gecici olarak serviste deneme amacli takilmisti..
    ama yanlis hatirliyor olabilirim..
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

Motosikleti
    ben kullanma klavuzunda baktım 5amper yazıyordu sanki akü.
    artık bulucam bir yerden 35 ytlye falan bulursam alırım direkt bu akünün ömrü bitmiş bence dün 1 saat boyunca gezdim dolmadı akü çok az marş basıyo o kadar.
    kornanın sesi bile değişti.

Motosikleti
    CıbıRepSol
    Moralim ÇOK bozuk arkadaşlarya arka teker bilya dağıtdıya teker şangur şungur sağa sola oynuyor jantın göbeğini yemiş nasıl oldu kimse anlam veremedi jant sordum 750ytl dediler motordan ciddi anlamda soğudum daha 7000binde motorun böyle büyükbi sorun çıkarması normal diil...jant da enkei olması lazım üstelik dandikdebi jant diil:(

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    beyfa o nasıl iş ya anlamadım ben...Sanırım göbek bilyasının değiştirmek çözüm getirebilir.Komple yeni jant almak bana pek mantıklı gelmiyor...
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    CıbıRepSol
    bende bi anlam veremedim ustalarda.:(bilyayı değiştricektik göbeğin içine oturtduk içinde şangur şungur oynuyo bilya,yani yer yapmış jantın içini yemiş kutu kola saçını doladık etrafına o bile kapatmadı,sonra normal saç yapdık olmuştu;bi geziye gitdik 750 km birazda şehir içinde bindim yine aynı sorun başladı onuda geçtim hem virajda hissettiriyo hemde diski yiyiyorum:(
    Artık nokta vurucaz içine şişiricez olmadı 750 ytl seve seve bayılcam ben anlamıyorum bu hondayıya
    :(

Motosikleti
    Alıntı BeYfa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende bi anlam veremedim ustalarda.:(bilyayı değiştricektik göbeğin içine oturtduk içinde şangur şungur oynuyo bilya,yani yer yapmış jantın içini yemiş kutu kola saçını doladık etrafına o bile kapatmadı,sonra normal saç yapdık olmuştu;bi geziye gitdik 750 km birazda şehir içinde bindim yine aynı sorun başladı onuda geçtim hem virajda hissettiriyo hemde diski yiyiyorum:(
    Artık nokta vurucaz içine şişiricez olmadı 750 ytl seve seve bayılcam ben anlamıyorum bu hondayıya
    :(
    jantı başka yerden alamazmısın acaba daha ucuza bi jant bulamazmısın??

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    beyfa gecmıs olsun..
    ben cbrı falconu sokmadıgım sokamadıgım yerlere sokmustum ve boyle bısı olmamıstı..
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

Motosikleti
    arkadaşlar bugün dün yaptığım kadar yol yaptım bu sefer akü doldu. motoru sabah zorla çalıştırdım ama akşamüstü gayet rahat bi şekilde çalışıyodu.başka parçada sorun olmasından korktum.

Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Merhaba CBR 125 çi arkadaşlar...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 139 kullanıcı var. (0 üye ve 139 misafir)

Bu Konudaki Etiketler