Aynalar yok , izmirde hiç 2.el satan motor galerisi varmı cbr125 ollarka?
Aynalar yok , izmirde hiç 2.el satan motor galerisi varmı cbr125 ollarka?
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
yani bencede ben olsam altın semeri bozdururum 2 tane daha eşşek alırımyani demek istediğim bukadar masraf boşşş
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
arkadaşlar benim motorun akü bitti galiba.ömrü bitti heralde bizim akülerin modeli vs. özellikleri nedir?ne tarz akü almamı önerirsiniz.
[QUOTE=spawnem;1101149]bu repsolun reziliği nedir boyle maşa yamuk motor yamuk olmamış (bence)
ihtiyarDelikanlI
ben seni biyerden tanıyorum ama nerden."başkentinasi pilotu" nickli biri varı o senmisin acep.
madem bizim motorları iyi tanıyosun.benim motor 9500km iyi bi servis bulamadığım için 8000km bakımı yapılmadı.rolantide motordan cıt cıt diye bi ses geliyor sanırsam bu subab ayarı gerekli.bunun motor için bi zararı varmıdır.yoksa acilen iyi kotu bi honda servisine gitmi diyorsun.
Başkentin asi pilotu falan değilim tanımıyorum
DOSTUM GELEN SES DEDİĞİN GİBİ SÜBAPLARDAN GELİYOR 8.000 DE SUBAP BOŞLUĞUDA KONTROL EDİLİYOR.
Eğer 8,000 bakımını yaptırmadıysan bi dakka bekleme git motorun yağını değiştir. castrol power 1 koy 1 litre
Motor yağı motosikletin en çok dikkat edilecek bakımıdır. Servis ve kitapçık 4,000 km de bir desede ben 2,000-3000 km de değiştiriyorum sanada öneririm
motor yağını değiştirmeden 5,000-6,000 km yapmışsın demekki motoruna yazık olur. zaten vites geçişler çok setleşmiş olmalı
cbr125R (32,000 km) gt250R (20,000 km) mct250(5,000 km) gt250(4,000km) gt250R (1000km) cb125(1500km) NS200 (2.000km )
180 ytl çok değilmi bi akü için yandık ya o zaman.
bi akü buldum netten acaba bu uyarmı bizim motora??
http://urun.gittigidiyor.com/Aku-Yua...0QQidZZ7165478
dostum bizim motorun akusü 12v 4ah dir. 6 amperlik akü boyut olarak sığmaz zaten.benimde akü bitmişti şarj ettirdim kullanıyorum şimdilik.gitti kadar.yapı marketlerinde aküler vardır.12v 4 ah lik mutlu aküleri var.35 ytl oneririm.
[QUOTE=ihtiyarDelikanlI;1102310]motorun yağını ben değiştiriyorum yağsız bırakmam motoru dediğin gibi bende 2000 de bir değiştiryorum.senden farklı olarak shell kullanıyorum
bende innovanin akusu uyuyor diye biliyordum..gorkemin akusu bitince gecici olarak serviste deneme amacli takilmisti..
ama yanlis hatirliyor olabilirim..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
ben kullanma klavuzunda baktım 5amper yazıyordu sanki akü.
artık bulucam bir yerden 35 ytlye falan bulursam alırım direkt bu akünün ömrü bitmiş bence dün 1 saat boyunca gezdim dolmadı akü çok az marş basıyo o kadar.
kornanın sesi bile değişti.
Moralim ÇOK bozuk arkadaşlarya arka teker bilya dağıtdıya teker şangur şungur sağa sola oynuyor jantın göbeğini yemiş nasıl oldu kimse anlam veremedi jant sordum 750ytl dediler motordan ciddi anlamda soğudum daha 7000binde motorun böyle büyükbi sorun çıkarması normal diil...jant da enkei olması lazım üstelik dandikdebi jant diil:(
beyfa o nasıl iş ya anlamadım ben...Sanırım göbek bilyasının değiştirmek çözüm getirebilir.Komple yeni jant almak bana pek mantıklı gelmiyor...
AKIN FİDAN
bende bi anlam veremedim ustalarda.:(bilyayı değiştricektik göbeğin içine oturtduk içinde şangur şungur oynuyo bilya,yani yer yapmış jantın içini yemiş kutu kola saçını doladık etrafına o bile kapatmadı,sonra normal saç yapdık olmuştu;bi geziye gitdik 750 km birazda şehir içinde bindim yine aynı sorun başladı onuda geçtim hem virajda hissettiriyo hemde diski yiyiyorum:(
Artık nokta vurucaz içine şişiricez olmadı 750 ytl seve seve bayılcam ben anlamıyorum bu hondayıya
:(
beyfa gecmıs olsun..
ben cbrı falconu sokmadıgım sokamadıgım yerlere sokmustum ve boyle bısı olmamıstı..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
arkadaşlar bugün dün yaptığım kadar yol yaptım bu sefer akü doldu. motoru sabah zorla çalıştırdım ama akşamüstü gayet rahat bi şekilde çalışıyodu.başka parçada sorun olmasından korktum.
Merhaba CBR 125 çi arkadaşlar...
Şu an bu konu içerisinde 139 kullanıcı var. (0 üye ve 139 misafir)