abi sende ne arşivciymişsin bende bile yok bu resim
kaybolma konusunda ise..
ortada yol yoktu gps olmadan ayı izleri(attım burasını) ve traktor lastıklerının izleriyle yolumuzu bulduk..
abi sende ne arşivciymişsin bende bile yok bu resim
kaybolma konusunda ise..
ortada yol yoktu gps olmadan ayı izleri(attım burasını) ve traktor lastıklerının izleriyle yolumuzu bulduk..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
yha cbr 125 ten sonra honda cbr 600 rr a gecıs yapılabılır mı ??
bi soru sormuştum cevap verirseniz sevinirm.krouma topuzu taksak genede grenajları korurmuyuz??
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
tabii ki korur ufak düşmelerde devrilmelerde korur..
ama yüksek suratteki kazalarda ters etkisi var diye duymuştum..
2 sene minimum binersen cıbıra sürekli belki olabilir ama araya bir 250 sıkıştırmakta her zaman fayda var bana göre tabi cüsse olayını da atlamamak lazım
hiç yoktan iyidir tabii ama o bizim beğenmediğimiz koruma demiri kadar işe yaramıyor malesef ..
nasıl yani ya yeschim in cıbırı yokmu ohooo bizde cıbırı var die muhattap oluyoduk baksen şuişe ya olmaz ama
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
başka kelime bulamadım napayım
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
arkadaslar motorumla ılgılı bı sorum olacak on amortsorlerım galıba ezıldı buyuk cukurlardan yavasta gecsem tık tık yukarı carpıyor sızce ne yapmalıyım servısıne cok uzaktayım bana yardım elı.
Arkadaşlar 2 hafta önce motoru Ümraniye D&B motora götürdüm 6000 km yağ değişimi için.Gökhan abi bizzat kendisi ilgilendi.Ben sadece yağ değişimi değil genel bakım da yapılsın istedim.Sağolsun karbüratörüne kadar söktü temizledi.Başka servisler bu kadar uğraşmamışlardı önceden.Bir de güzel yıkandı motor cillop gibi oldu.Mete_han abiye yardımları için burdan bir kere daha teşekkür etmek istiyorum
Geçen hafta Cumartesi günü de Adapazarı Akyazı'ya gittik 5 motor 6 kişi.Ben çoğunlukla Mete_han abiyle beraber seyrettim hızımız da 80-90-100'dü hep.Arada yokuş görünce 110-120'ye çıktık ama toplasak 1 dakika eder o hızlardaki seyir süremiz.Bu sayede cbr 125'in nispeten az yakıt tükettiğine bizzat şahit oldum.Gidiş - geliş 330km mesafe; yola çıkmadan önce depoyu doldurmuştum ağzına kadar, geri döndüğümde depoya baktım içinde -tahminen- 0.5-0.8 lt. yakıt vardı hala Bu da 10 litreyle(tam depo) 350 km gibi bir menzile tekabül ediyor.Bence gayet iyi
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
o hızlarda yakıt tüketimi gayet uygun oluyordu gerçekten de..
ama normal şartlarda hiç o rakamlara gelemedim..
şehir içi zaten imkansız (bence) şehir dışı da sürekli basarak gittiğim için ulaşamıyordum
falconla da menzil aynı yaklaşık olarak(kendi cbrmla kıyaslayınca)
270-300 km ama fark= cbr 10 litre falcon=14 litre
Evet Özgür haklısın 3 hafta önce de İzmit Körfez'e gitmiştik Mehmet abi'yle sağolsun haldur huldur gittik sayesinde 5. vites 110-120-130 sürekli yüksek devir gitmiştik 260 km menzil hesaplamıştım o zaman.Dedim aha motorda bişey var Sıkıştırınca gerçekten çok yakıyor
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
aferim aferim hem motorla imanın kimde olduğu belli olmazmış arkadaşım cıbırım olmasa da (ki en bi yakın zamanda o da olcek) 600 f miz var di mi di mi sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz (yok vazgeçtim pistler daha tehlikeli ) neyse bilgi paylaşmak için illaki motosikletinin olması mı gerekir vardı sattık bir gün olur üç gün olmaz .. yaşın küçük hadi bu seferlik gençliğine veriyorum
görkem de d&b motordan çok memnundu hatta bostancı sanayide bi cıbır bulmuştum almaya niyetlenince oraya götürcektik görkiyle servis için fiyat açısından da gayet mantıklılar..
bu benzin olayı beni de çok düşündüryo motoru al kapıda dursun mu olcak nedir bu gidişle
benimde km bakımı gelmişti,çevremdekilerin övüp övüp durduğu bi servise gittim (özel servis) işte işlemler
zincir bolluğunun düzeltilmesi =30 sn
zincir yağlama =30 sn
buji temizleme =45 sn
ücret =10 ytl
km bakımında başka ne yapılır ne edilir bilmediğimden sesimide çıkartmadım.
yetkili servis 60 ytl gibi fiyat vermişti
şimdi düşünüyorum bu bakım denilen şey 2 dk süren bu 4 şeydenmi ibaret
AKIN FİDAN
d&b motora bi ben gidemedim
merak etmıyo değilim aslında..
bu arada akın,falcon stickerlarını bulabilecek bir arkadaşın olduğunu söylemiştin ben makineyi aldığımda..
hala mevcutmu
Şu an bu konu içerisinde 116 kullanıcı var. (0 üye ve 116 misafir)