Benim için no problem Motoruma güveniyorum
Benim için no problem Motoruma güveniyorum
AKIN FİDAN
cok hızlsın bea dk gecmedi cvp geldi msn gibi oldu walla benimkisi daha genc ama ona gore 8500 km metal yorgunluğu olmasın sende
Bir organizasyon şirketi motosiklet kullanıcılarına yönelik böyle bir gezi düzenliyor.Sadece motosiklet severlerin olacağı bir eğlence olacak.İsteyen herkezi bekleriz...Metal yorgunluğu yok ama viraj yorgunluğu var
AKIN FİDAN
akın gezi süpermiş keske gelebilsek..
cagivanın ilanını gördüm sahibinden de ne iş
yanında da mavi yawru..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Efet özgür cagiva satılık...Mavi yavruda kardeşi
AKIN FİDAN
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Cıbırların bagaj hacmi ne kadar?Full kaskı almaz sanırım ama disk kilidi, halat kilit ve de motosiklet brandası alacak kadar yeri var mı?
Branda almaz büyük ihtimalle.Disk kilidi ve halat duruma göre değişir.Ama cbr 125'in bagajına sığdırmak için uygun ebatta disk kilidi/ zincir bulmak sorun olmaz.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
yok yok beyfa bosver orjinal kalsın bence..
ben cbrımın bagajımsı kısmına
yagmurluk+disk kilit
halat kilit+disk kilit bilimum evrak
disk kilit+500 ml litre cola 2 paket tutku kek vs..
(not: tutkuyu tavsiye etmem parçalanıyo)
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
arkdasının turuncu jantını iyi bak değerlendir.sen yaparsan bende yapıcamnede olsa elinde canlı bi veri var.
palyacomuu???? bizim motorlar replika beee pehhhh
insanlar sıradan renkteki motorlarımı beyenicek yoksa replika motorlarımı tabiiki replikaları herzman "abi senin motorun daha güzelmiş" dicekler
Herkesin motosikleti kendine güzeldir, kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş bana göre de en güzeli kırmızıııı
BeYfa sen sonunda turuncu yapacaksın jantları demedi deme Hem bi kere de büyük sözü dinlesene sen
"kargaya yavrusu şahin gözükür"
haaala kuyruk altı camurluk ararken bakın ne buldum.cbr 125 motoru.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...ayphotohosting
8500 km de sanırım
Şimdi size bir soru cıbırcı abilerim arkadaşlarım.
Lisedesiniz yaş 17 2 sene sonra lise bitio uniye adım atcaksınız.
ilk deneyim olarak cbr alıncak temmuzda ehlyet sınavı var.
sıfırmı almalıyım 2 seneden fasla binilebilir.
yoksa 2. elmi?
cok kalıorm arada sıfır alırsan zarara girersin diorlar ama temiz 2.el de izmirde fasla yok acıkcası
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
sen ilk önce bi derslerini düzeltte sıfırda alırsın 2. elde utkucum :D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
sıfır ayarında cıbır kaynıyor piyasada izmirde olmaya bilir.istnbuldan bulabilirsin.ama peşin paran olması gerekiyor taksite gircem diyosan sıfır alıcaksın mecbur.at bi kamyonetin arkasına getr.sağ sola yatrıma motoru hee parcaları pahalı
Ehliyet Az kaldı gelior.işte Erhan abi ya dur bi karıştırma dersleri dersler olmazzsa zaten kendi paramzla bişiler yapcaz (ööle gorunuo )
Bakalım kargocularda sanrm getrıomuş bi ehlyeti alym onlarıda düşünücem.
bi topicte okudum Kargo Şirketlerinde getirim flan oluomuş neyse bakalım hayırlısı ne ise o olur inşallah
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
çok süper bi topic olmuş ellerinize sağlık yazdıklınız için
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)