bence turuncu guzel olmuyo
genellıkle 1000rr daki ton tutmadıgı ıcın(benım gorduklerımde)
egreti duruyodu
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Özgür'e katılıyorum...Genelde bizim repsol cıbırların jant rengini tutturamıyorlar başka bir renge boyarken.O yüzden orjinal haliyle kalsın derim.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
ewt arkadaslar haklı tonu tutturmaları lazım yoqsa cıvık bir renk oluyor
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
beyfa
renk tutturmada bi sorun olmaz depo üzerindeki turuncu rengi bilgisayarla alınır ona gore renk ayarlanır.renk tutturulur tutrulmasınada o ince janta turuncu yakısırmı lastikleri biraz kalınlastırsak bi ihtimal!!!bende cok kararsızım.senin bi gezi resminde turuncu jantlı bi repsol vardı ona bakarak karar verebilirsin.benimde aklımdan cok geciyor ama baskasında canlı gormeden yapmaya korkuyorum.cingene işi bişi olmasın sonra.
Arkadaşlar repsol zaten başlı başına bir sirk gibi biraz daha renkli olmasında hiç bir sakınca yok bence Ayrıca rengi tutturulduğu takdirde çok da yakıştığına inanıyorum eğreti durmuyor Herkesin görüşü farklı saygı duyarım ama BeYfa o motorun jantları turuncu olacak diyosam turuncu olacaaak ya turuncu olacak ya turuncu olacak
aferim
REPSOL Bİ YAĞ MARKASIMI DİYELİM İLERDE REPSOL MARKA YAĞLARIN DEĞERİ DÜSERSE YADA REPSOL BATARSA HONDA REPSOLLERİN DEĞERİ DÜSERMİ ASLINDA SİZİN HONDADAN PARA ALMANIZ GEREKİOR ADAMLARIN SPONSORLUGUNU YAPIORSUNUZ BEVAYABARİ TURKİYEYE GELİRSE BU YAĞALAR BEDAVAYA VERSİNLER SİZE
zaten Türkiyede repsol var..
ilginç şeyler düşünmüssün..
vakit bol galiba
Türkiye'de düşünce özgürlüğü var diyosun yanii oooolllldduuu ooo zzaaammmaaannn
bu topiğe işlemez cnm varsa da
Repsol en son seçenektir benim için kaldı ki ben sadece fikir beyan ediyorum, hiçbir zaman repsolü savunmadım zaten Tuğpercimizin motoru sevdirdi bana repsolü saygılarrr
Bende ilk baslarda repsol almam diyodum ne bu palyaco gibi diyordum ama yanına yaklasınca cbr 125 lerin en güzeli
tabi zevkler ve renkler tartısılmaz herkezin düşüncesine saygımız var ama en güzeli repsol okadar hem bedava yağ veriyor bize
dün ilhan1154 le yolda karsılastık 2 cbr 125 bi cocuk geldi abi dedi senin motorun daha güzel. saygılar
gerginmi kim benmi
motorumdan çok memnunum gittikçe daha çok seviyorum..
iyiyim çalışıyorum arkamda 2 gündür susmadan çalışan bir muhasebe printeriyla beraber..
a.s. sölerim
repsol en iyidir..çocukların sevgilisidir,gece kmlerce uzaktan farkedilirsiniz,2 3 numara yapıştırırsan motorun üstüne yarışlara katılıyorum ben diye sıkabılırsın..
vs vs..
repsol = numero uno..
ne yani kandırldımmı ben şimdi oysaki ben beni beyendiiğini sanmıstım benim duygularımla oynadı
Km'yi güncellemedim şu anda 16100km'de Herkesten çok kullanıyorum merak etmeyin...Motorun üstüne binmediğim gün yok gibi
Tamam pardon
Tamam o çocukları senin motorun yanına bir de benimkini koyduktan sora dinleyelim
Bursa'da Motosiklet'e gönül vermiş kişilere yönelik böyle bir organizasyon vardır.Sadece motosiklet muhabbetinin döneceği...dans-müzik ve gece deniz eşliğinde körfez turu için...Bütün herkesi bekliyoruz.İstanbul'dan gelmek isteyen arkadaslar olursa memnun olurum...benim misafirim olurlar...Hem haftasonunun en güzel gününde ve saatinde.Yorgunluğumuzu pazar sabahı bol bol uyuyarak geçirebiliriz...
AKIN FİDAN
Şu an bu konu içerisinde 268 kullanıcı var. (0 üye ve 268 misafir)