repsol aldım kafam rahat,satana kadar ilk sahibine repsol yağ her bakımda bedava!!! bittimi hayır bitmedei!! ayrıca açılan banka hesabına aylık sponsorluk ücreti yatırılıyor.
dahası var her yıl moto gp'de repsol honda takımı ile bir yarışa gidiyorsun ve nicky hayden ve dani pedrosa ile tanışıyorsun vs,vs
performansta daha iyi stickerlar bayağı bir hp kazandırıyor
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
BeYfa, içimimi okuyosun ya,evet pegler dikkatimi çekti,önce yazacaktım vaz geçtim
nerden getittiriyorsun,birde tam olturuyormu yerine,renkleri başka varmı,fiyat,arka tarafada taktırabilirmiyiz???
by tpr.
PEGLER NE YAV :s
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
dur ben sana bikaçtane daha fotoraf koyayım onlarda daha net ben bunu fuardan aldım duardan aldığım arkadaş cbr125 oluyor dedi iyi eyw. dedik bayıldık çiftine 50 ytl yigeldik esk e baktık olmuyor moraller bayağıbi bozuldu fln sonra kendimiz biraz taşlamadan sonra sağlam bi şekilde oturtduk şahane oldu arkadaki arkadaşın cınırdada kırmızısı var o hem one hem arkaya aldı 100 ytl e tutdu ben olursa arkadyada getirtirim diğe gerek duymadım yani kırmızı mavi turuncu var kardeşim.İstanbulda aydınmotorda yanılmıyosam aslında kımseye sölemiyicektik ama siz yabancı diilsinizsıra manet lerde ebaydan manet getiricez..
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
bunu bulabildim en yakın yakından fotorafları vardı bulamadımya bulunca koysam biara kusurabakma;)
birde aynı renk topuz ve piston şeklinde sibop kapağı aldım yine aynı yerden onların fiyatıda 25 idi
mavi daha çok hoşuma gitti,bu aydın motorda kardeşinde görebilirmiyim bu pegleri ?
by tpr.
bi noktalama hatası olmuş karşdeşim diğe ben sana demişdim ağız alışkanlığıgörebilirsin tabiki fuara fazla mal getirmemişler asıl mallar dukkanda demişti yani kesin vardır.
ben bir bakayım aydın motora sitesine baktım sirkecide imiş yarın işim var zaten bir sorayım oraya çok teşkkürler ilgin için kardeşim.
manetlerde deişince çok iyi oluyor,birde ön fren manetini ve onun hidrolik sıvısının olduğu hidrolik kabını komple değişenler var yabancı sitelerde görüyorum tam race tipi oluyor çok güzel görünüyor.
by tpr.
tam değişiyor değişmese bile nikelaj veya carbon CBR işlemeli çok çık hidrolik kapığı oluyor hemen vidalayı veriyosun oda çok şık duruyor ama imkan meselasi nekadar paran olsada türkiyede olmayınca olmuyor işte
dediğin gibi BeYfa yurt dışında büyük küçük cc demeden her modele istediğin parçayı buluyorsun ve fiyatta cazip fakat tr de cc azaldıkça aksesuar bulmak da zorlaşıyor ve bulsan bile fiyatları 600cc 1000cc makinaların aksesuar fiyatları kadar oluyor.
neyse elimizden geleni yapacağız artık bizde
biraz yurt dışından cıbır resimleri ekleyimcanım aksesuar istedi bu muhabbetten içim gidiyor bunlara...
bu modifiye ve değişik aksesuar çılgınlığının sonu gelmez...
BeYfa senin dediğin tip kapaklar bu alttakinden daha şık duruyor.
işte bu tip komple fren maneti ve hidrolik de güzel bunlar brembo sanırım
komple yarış ayaklığıda çok hoş
fren diski ve çelik fren hortumu yapmış
bu mono kapaktan mototalda var fakat arası biraz açık duruyor ben vazgeçtim
bu cıbır aynaları ile çok hoş fakat arka çantayı ben olsam takmazdım
by tpr.
Tuğper bayıldım wallahi ben bu resimlerdeki cıbırlara
Heleki kuyruk altı egsoz olan motorla ile komple mat siyah olan, ayrı bir güzeller sanki.
Bu repsol için her ay para verdikleri doğru mudur cidden?Veriyorlarsa da ne kadar ne veriyorlar_?
HELP
İlhan yarın geliyomsun.gel sana avcılar sahili gezdiriyim sonra kimseye avcılara gitmedim demeyesinserdar beye selam soyle erken bıraksın seni turgut cagriyor dersin ben sana şimdiden soyliyim harmidere yokusunda cok basma motorun daha rodajda biliyorum ben seni basarsın şimdi.120 gecme o yokusta.
arkadaşlar bu repsol modeli gerçekten dediğiniz gibimi dalgamı geçiyosunuz doğrumu daha mı hızlı gidiyor para verdikleri doğrumu , vallahi bilmiyorum..
Şu an bu konu içerisinde 273 kullanıcı var. (0 üye ve 273 misafir)