Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

sağolasın beyfa allah kimseye kaza bela vermesin ...şu grenajın fiyatını bana söleyecek biri yok mu hala arkadaşlar bi zahmet sağ en üst küçük grenaj....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    @hmedim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 125 REPSOL İDİ ŞİMDİLİK NİSSAN PRİMERA
    Alıntı Blacklove16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar bugün ilk kazamı yaptım cbr ımla...ellerim soyuldu ve sağ bacağım da aynı şekilde soyuldu...kemik sızlıyor biraz sağ en üst grenaj kırıldı farla birleşen ufak grenaj ve sol ayna debriyajın olduğu yerden kırıldı yani dökümden kırıldı ve direksiyon biraz yamuk, ama direksiyon düzeltilir mühim değil...fakat diğer parçalar ne tutar onu bilmiyorum
    çok çok geçmiş olsun dostum .. topiğin ilk sayfalarında benimde böyle kaza yazılarım vardı sen de sadece soyulma var yani ufak bişeymiş canın sağolsun... eldiven yoktu heralde eller soyulduğuna göre .. ben iki kez kaza yaptım eldivenler sayesinde ellerime bişey olmadı hamdolsun .. gelelim motoruna direksiyonu düzeltmek için ön tekeri demir bir kapının arasına sıkıştır ve bisiklet tekerini düzeltir gibi var gücünle it o düzelir .. kırılan parçalara gelince aynanın dip parçası yedek var 19 ytl olması lazım bende değişmiştim ismide ayna kütüğü .. grenajın o parçasıda değişebilir 90 ytl olması lazım ama benimki kırılmıştı ama dağılmamıştı pattex ile bi güzel yapıştırdım sonra üstünü folyo ile kapadım kötü durmuyo anlayacağın şayet çok kırılmamış ise çatlak var ise öyle yap motora nazarlık olur ... tekrar geçmiş olsun canını sıkma olur böyle şeyler

alın size bir kaç resim
    whele denemem

stopie denemem

buda van gölü manzaralı bir resim

buda ben ve motorum

motorumla şelalede

[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    bizden özür dilemene gerek yok sonuç olarak düşersen senin kafan patlıcak;)
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

sağol @hmedim allah kimseye kaza bela vermesin...nerde satılıo o ayna kütüğü 19 ytl ye çok merak ettim...ve motorla güsel hareket yapmışsın..ön fren balataları ne marka senin ya çok merak ettim

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Blacklove 16 geçmiş olsun dikkat et...Anladığım kadarıyla birkaç koruman eksikmiş...Dizlik ve eldivenlerin de ne kadar önemli olduğunun farkına yaşayarak varmış oldun
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

tşk ederim sağol SHRIEKER koruma yoktu ve gideceğim yer yakın olduğu için kullanmadım...ama bundan sonra OK..

Motosikleti
    Honda CBR 125 idi ;( yine olacak..
    Geçmiş olsun Blacklove 16 düşe kalka öğreniliyo işte üzme kendini

teşekkür ederim yeschim....şu grenajı bi öğrenemedim hala yaa...kim satar (honda servisi dahil değil ucuz bulana kadar ) 2. el çıkma bulabilir miyiz...bildiğiniz biri var mı..ve sol ayna kütüğü

Motosikleti
    hmm ii de sen bursadasın

farketmez tr nin 4 bir yerinde kolum var....

Motosikleti
    tamam o zaman bi araştıralım..

tşk yeschim ben şimdi yatıyorum gece işe gidicem...(bu arada sanki motorum ortadan 2 ye ayrıldı o kadar kafam bozuk ya..allah korusun.. ) aşağı inip arasıra motora bakıyorum sanki bana küsmüş gibi duruyor...önceden hadi çıkar beni gezelim redline yapalım der gibiydi...of of...neyse bulacağız bir çaresini...gerekirse hafta sonu mesayi ye kalacağım ama yaptıracağım blacklove ımı....sevgiler

bu arada @hmedim bi ses ver şu ayna dibi nerede satılıo 90 ytl ye nerde grenaj ? hadi ben yattım byee...

Motosikleti
    ayyy yazık sana yaaa anlıyorum seni küsmez o sana korkma herkes küser o küsmez

@hmedim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 125 REPSOL İDİ ŞİMDİLİK NİSSAN PRİMERA
    sağol @hmedim allah kimseye kaza bela vermesin...nerde satılıo o ayna kütüğü 19 ytl ye çok merak ettim...ve motorla güsel hareket yapmışsın..ön fren balataları ne marka senin ya çok merak ettim
    orjinal balatalarım hiç bakmadım markası ne diye

bu arada @hmedim bi ses ver şu ayna dibi nerede satılıo 90 ytl ye nerde grenaj ? hadi ben yattım byee...
    ya dostum kusura bakma işim vardı anca yazabildim ben geçen yıl almıştım kütüğü 19 ytl ye mototal den ...
    [B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    SUZUKİ GSR 600
    blacklove16; sağ üst kafa grenajı,sinyalin orası deiğlmi,yarın ben sorarım orjinal fiyatını yazarım buraya
    orjinal fren balatalarının markası nissin buarada.
    KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!

by tpr.

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    tşk yeschim ben şimdi yatıyorum gece işe gidicem...(bu arada sanki motorum ortadan 2 ye ayrıldı o kadar kafam bozuk ya..allah korusun.. ) aşağı inip arasıra motora bakıyorum sanki bana küsmüş gibi duruyor...önceden hadi çıkar beni gezelim redline yapalım der gibiydi...of of...neyse bulacağız bir çaresini...gerekirse hafta sonu mesayi ye kalacağım ama yaptıracağım blacklove ımı....sevgiler

İstersen seninle Bursa'da buluşalım grenajını tamir ettirebiliriz.Tanıdık çok samimi olduğum bir yer var...
    AKIN FİDAN

ultraukala buluşsak ta faydası yok artık çünkü parçayı yerinden sökerken sinirden pense ile kırarak çıkardım....duran kardeşleri aradım 105 ytl çektiler...çüşşşş diyemedim....(ama içimden dedim ) kazalı bi cbr yok mu sökelim üstünden..verelim ne kadar isterse...elbet vardır bi yerde ama...

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    yok yok yook :)
    görkem nerden buldun bunu ya güzel bişeye benziyo. ama 250 € diyo galiba sitede

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Bi mikron eksikti bu motosiklete.O da geldi tam oldu

Görkem senin kadar araştırma yapan yoktur kardeş.Helal olsun ne diyim..
    34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 193 kullanıcı var. (0 üye ve 193 misafir)

Bu Konudaki Etiketler