sağolasın beyfa allah kimseye kaza bela vermesin ...şu grenajın fiyatını bana söleyecek biri yok mu hala arkadaşlar bi zahmet sağ en üst küçük grenaj....
sağolasın beyfa allah kimseye kaza bela vermesin ...şu grenajın fiyatını bana söleyecek biri yok mu hala arkadaşlar bi zahmet sağ en üst küçük grenaj....
çok çok geçmiş olsun dostum .. topiğin ilk sayfalarında benimde böyle kaza yazılarım vardı sen de sadece soyulma var yani ufak bişeymiş canın sağolsun... eldiven yoktu heralde eller soyulduğuna göre .. ben iki kez kaza yaptım eldivenler sayesinde ellerime bişey olmadı hamdolsun .. gelelim motoruna direksiyonu düzeltmek için ön tekeri demir bir kapının arasına sıkıştır ve bisiklet tekerini düzeltir gibi var gücünle it o düzelir .. kırılan parçalara gelince aynanın dip parçası yedek var 19 ytl olması lazım bende değişmiştim ismide ayna kütüğü .. grenajın o parçasıda değişebilir 90 ytl olması lazım ama benimki kırılmıştı ama dağılmamıştı pattex ile bi güzel yapıştırdım sonra üstünü folyo ile kapadım kötü durmuyo anlayacağın şayet çok kırılmamış ise çatlak var ise öyle yap motora nazarlık olur ... tekrar geçmiş olsun canını sıkma olur böyle şeyler
alın size bir kaç resim
whele denemem
stopie denemem
buda van gölü manzaralı bir resim
buda ben ve motorum
motorumla şelalede
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
bizden özür dilemene gerek yok sonuç olarak düşersen senin kafan patlıcak;)
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
sağol @hmedim allah kimseye kaza bela vermesin...nerde satılıo o ayna kütüğü 19 ytl ye çok merak ettim...ve motorla güsel hareket yapmışsın..ön fren balataları ne marka senin ya çok merak ettim
Blacklove 16 geçmiş olsun dikkat et...Anladığım kadarıyla birkaç koruman eksikmiş...Dizlik ve eldivenlerin de ne kadar önemli olduğunun farkına yaşayarak varmış oldun
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
tşk ederim sağol SHRIEKER koruma yoktu ve gideceğim yer yakın olduğu için kullanmadım...ama bundan sonra OK..
Geçmiş olsun Blacklove 16 düşe kalka öğreniliyo işte üzme kendini
teşekkür ederim yeschim....şu grenajı bi öğrenemedim hala yaa...kim satar (honda servisi dahil değil ucuz bulana kadar ) 2. el çıkma bulabilir miyiz...bildiğiniz biri var mı..ve sol ayna kütüğü
hmm ii de sen bursadasın
farketmez tr nin 4 bir yerinde kolum var....
tamam o zaman bi araştıralım..
tşk yeschim ben şimdi yatıyorum gece işe gidicem...(bu arada sanki motorum ortadan 2 ye ayrıldı o kadar kafam bozuk ya..allah korusun.. ) aşağı inip arasıra motora bakıyorum sanki bana küsmüş gibi duruyor...önceden hadi çıkar beni gezelim redline yapalım der gibiydi...of of...neyse bulacağız bir çaresini...gerekirse hafta sonu mesayi ye kalacağım ama yaptıracağım blacklove ımı....sevgiler
bu arada @hmedim bi ses ver şu ayna dibi nerede satılıo 90 ytl ye nerde grenaj ? hadi ben yattım byee...
ayyy yazık sana yaaa anlıyorum seni küsmez o sana korkma herkes küser o küsmez
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
blacklove16; sağ üst kafa grenajı,sinyalin orası deiğlmi,yarın ben sorarım orjinal fiyatını yazarım buraya
orjinal fren balatalarının markası nissin buarada.
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
ultraukala buluşsak ta faydası yok artık çünkü parçayı yerinden sökerken sinirden pense ile kırarak çıkardım....duran kardeşleri aradım 105 ytl çektiler...çüşşşş diyemedim....(ama içimden dedim ) kazalı bi cbr yok mu sökelim üstünden..verelim ne kadar isterse...elbet vardır bi yerde ama...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
görkem nerden buldun bunu ya güzel bişeye benziyo. ama 250 € diyo galiba sitede
Bi mikron eksikti bu motosiklete.O da geldi tam oldu
Görkem senin kadar araştırma yapan yoktur kardeş.Helal olsun ne diyim..
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 193 kullanıcı var. (0 üye ve 193 misafir)