güzel geziler olmuşta biz gezemiyoruz öss var. yaza kaldı artık bizim geziler.
ben bişey merak ettim bizim motorlarda lastik değiştirirken balans ayarı falan yapılıyormu acaba??
güzel geziler olmuşta biz gezemiyoruz öss var. yaza kaldı artık bizim geziler.
ben bişey merak ettim bizim motorlarda lastik değiştirirken balans ayarı falan yapılıyormu acaba??
1.85 boyum var ve 80 kloyum cogu arkadaş soruyor altımda cok mu kücük durucak diye ben fotoyu koyuyorum karar sizin ayrıca motorumu bugun aldım ilk vitesler beni biraz zorladı hiç vitesli kullanmadıgım için ama 1 saate tamamen söktüm yeni alıcaklara şimdiden hayırlı olsun ...
Hayırlı olsun hüseyin_09 güle güle kullan...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
tşk ederiz görkem bey
hayırlı olsun hüseyin..misafirliğe geliriz artık kuşadasına
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
hayırlı olsun hüseyin güle güle kullan.
bende sıfır alsaydım kırmızı alcaktım ama neyse artık repsolde güzel
selam arkadaşlar bugün ilk kazamı yaptım cbr ımla...ellerim soyuldu ve sağ bacağım da aynı şekilde soyuldu...kemik sızlıyor biraz sağ en üst grenaj kırıldı farla birleşen ufak grenaj ve sol ayna debriyajın olduğu yerden kırıldı yani dökümden kırıldı ve direksiyon biraz yamuk, ama direksiyon düzeltilir mühim değil...fakat diğer parçalar ne tutar onu bilmiyorum
koruma yoktu herhalde yada eksikti?
geçmiş olsun arkadaşım..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
blacklove16 Geçmiş olsun...Ufak tefek kazalar olmuyor deil sana daha kötüsü olmaması sevindirici...Huzur bozucu şeyler kazalar.Bir miktar kullanımında tedirginlik yaşayabilirsin kazadan sonra bir süre sora tamamen normale dönersin ;)
AKIN FİDAN
sağolun arkadaşlar...ben düşerken o sırada oradan bi aile geçiyodu...hemen adam koştu geldi bişi oldumu diye ilk sözüm ''beni boşver abi motora bişi olmasın dedim'' söylediğim lafa bak yaa...motoru kaldırdım baktım ufak hasar var hemen devam ettim arkadaşın evine , allahtan onda tam techizat varmış baticon gazlı bez pamuk bant filan orada pansuman yaptık...ama şu an motoru düşünüyorum kaç lira tutar die...sağ en üst grenaj farla birleşen yani ve aynalar...sol ayna debriyajın oradaki dökümden kırıldı...
arkadasım oncelıkle gecmıs olsun allah beterınden korusun motora gelınce dert etme sakın kırılan parca duruyormu arkadasım yaz bana
Blacklove16
Geçmiş olsun. Motoru dert etme motor düzelir sana birşey olsa kolay kolay düzelemezsin..
Soldaki devriyaj ve aynayı tutan parçanın fiyatı 56ytl... Aynayı da orjinal almana gerek yok çok daha ucuza daha estetik naked aynaları bulabilirsin...
Yeniden geçmiş olsun.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Geçmiş olsun arkadaşım en yakın zamanda iyileşirsin inşallah.Ya bence cbr 125r cıyım ama motorum yok hayaliyle yaşıyorum.Olsun ama parayı ve yaşımı ayarşıyınca onlarda hallolcak.Şimdilik hayellerim yeter bana
sağolun arkadaşlar çok teşekkür ederim aynayı öğrendim bide grenajı öğrensem ii olacak...bu arada keser kırılan parça sadece ayna duruyor grenaj kırılınca bende yerinden kıra kıra çıkardım sinirlendim...neyse herkese selam be işe gidiyorum ii geceler...
birgün benimde cbr 125 olacak üüüüüüüüüüüü:(:(:(:
İnşallah olur benm az akldı sayılır.
bu devirde sıfırmı avantajlı 2.elmi?
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Şu an bu konu içerisinde 125 kullanıcı var. (0 üye ve 125 misafir)