sıyah motor ıcın yazdıklarına yazdım mıllete fıkır verın dedıgın halde verılen fıkırlere rağmen hala motor ıı demene garıp dedım fıyatlardan haberım var 3500 ytl olabılır bende 3000 ytl ye aldım kardeşim kazasız ve 11000 km de neyse umarım hayalettıgın motoru bulrusun..
bence ıkıncısını al kardeşim fazla arada fark yokkk modell ıcın deger 1 yıl fark var satısın toplam masrafıı 300 ustu ona gore ayarla kendını vekalaetle dahı satmak farkedıyorr ondan rakam net dıyemedım sımdıden hayırlı olsun
selam şuan cıbırım 650 kmde servise kaldı 350km 1000km bakımına kac para alıyolar bılgısı olan varmı ?
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
ilhan1154;
yağ değişecek,birde rutin bir kontrol olur 30 civarı olabilir.
bende biraz resim ekleyeyim bugün 2.senesi motorun
Üzerinde birkaç değişiklik var onlarıda bir yazayım…
honda-Yüksek ve bombeli ön cam.
Yoshimura gidon topuzları
Harris elcikler
Mavi far ampülleri
Plaka lambası ve ön park lambası mavi
Sinyal kapaklarını beyaz olanları ile değiştirdim
Plakayı kestim ve mavi tr yazısı yerine kırmızı tr ve ay yıldız sticker’ı yapıştırdım.
Tankpad
Jant şeridi,artanını yan şase kısmına yapıştırdım
Ve stickerlar biraz sticker seviyorum repsol’de o yüzden aldım zaten aldığım aksesuarların stickerlarınıda ihmal etmeyip hemen yapıştırdım.
Ve birde nazar boncuğu tabi.
Ve fotoğraflar;
bir kaç karede önceki resimlerden ekledim;
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
Tuğper çok şık motorun var
Benim de yapacağım çok şey vardı ama... hayırlısı...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
çok teşekkürler Görkem satma bak gelince takacağız sanada harris ona göre
hayırlısı olsun
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
Selam arkadaşlar ehliyeti almama 2-3 ay kadar bi zaman kaldı(dahada az olabilir)ben de racinglere merak salıyorum yaklaşık 5-6 aydırda araştırmaktayım herşeyi şimdi kanun vs.de var motor kullanımım cok az 2-3 km yi bulmaz oda dayımın suuzki gsx600r ıidi,şimdi kafamda para problemi olmadıgından kawasaki 250r var ancak kafam feci şeklde cbr 125dede kalıo siz ne önerirsiniz ilk acemi oldugum için cbr ile mi başlamalıyım?.Yoksa yetenek vs. demi diorsunuz
saygılar
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
görki sen gel de egsozu beraber takıcaz(nası olcak bılmıyorum ama
olm hele bi gel ya..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Tuğper bence turuncu şerit daha hoş duruyor ama zevkler tartışılmaz tabi.Birde artan jant şeridini şasiye sıvaman değişik olmuş ama o bölge çok yoğun olmuş sanki çıkar bi de onlarsız haline bak istersen.Birkaç tanede sorum var:
Gidon topuzları titreşimde bir fark yaratıyor mu?sanırım yaratmıyordur.Plakayı kesmek illegal bir durum yaratıyor mu?Birde plakanın altındaki plastik plakayıda çıkarmışsın galiba titreşim tıkırtı vs oluşturuyor mu?
Görkem seninde motorun kuyruğuyla ve plakalıkla cebelleşmeni yakından takip etmiştim.Bende plakalık için satılan kitleri düşündüm.Çok ince ve şık kitler var ama hatırladığım kadarıyla komple sökmek gerekiyordu o kısmı.O kitleri bzm makinelere uygulamak için sanırım yarım kesip yere dik duran kısma montelemek gerek.Hoş duracağından emin deilim
Bir sorum daha var racinglerin yan kısmına takılan topuzlar bizim makinelere takılabilir mi?Ya da takan var mı?
bomba bomba bomba 35000 km dekı motoru bukadar tertemız bakmak gercekten helal sana tam bır motor sevgısı gercekten tebrık ederım helal olsun sana harıka yapmıssın ellerıne saglık benımde mavı cbr 125 ım var aslında rapsollerı hıc begenmezdım ama tebrıkler bakımına
yani sonucta az bucuk tecrubede gerekecek.
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 7 Misafir).
Dünyanın en misafir perver topiği seçiyorum bu topiği
misafirde ağırlarız yolcuda uğurlarız yatıyada kalabilirsiniz
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIRR. DeLi RüZgArr.
Eğer maddi sıkıntın yok ise hiç düşünme ninja al... O kadar da zorlanmayacaksın...
Eğer zorlanırım dersen önceden küçük bir eğitim al , o senin işini görecektir.
Hele bir gel,uzaklar sana gelir,
Sen hele bir gel,bütün dertler bitiverir.
Hepseni bulur,uzun zor sıkıcı günler,
Yazık olur,hadi gel kurtar bizi...
ah be özgürüm herkesi heryeri çok özledim...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
arkadaşlar daha öncede sormuştum..ben 1.90 boyundayım acaba cbr bana küççük gelir mi? eğer benim boyutlarımdfa olan birisi varsa motorun üstündeyken bi fotosunu çekip koyarsa çok iyi olur..benim durumumdakilerde bu konuda aydınlanmış olurlar..
tuğper motorun cok güzel
Gerçekten bende repsol hiç sevmezdm bana sevdirdin repsol rengini de ya
Bu kadar kmdeki motora Böyle temiz helal olsun Motorcu kardeşim yaa
Şu an bu konu içerisinde 269 kullanıcı var. (0 üye ve 269 misafir)