hayırlı olsun birader ..güle güle kullanırsın umarım..
hayırlı olsun birader ..güle güle kullanırsın umarım..
deniz,motor & heryer benim.....
Honda CBR 125R
hayırlı olsun yenı alanlara alacaklara..
zaten yalan sölüyosun gibi bişi solemedım
bır daha fırsatın olursa kameraya cekebılırmısın dedım..
cunku pek olası gelmeyen bı surat bana..
13000 km cbr kullandım oradan bılıyorum motorun neler yapabılecegını..
rampa asagı en fazla 145 gorduö ben oradan yola cıkıyorum ama fark suydu hıc bı rampa o kadar uzun degıldı ben baktıgımda..
dolayısıyla gormus olabılırsın..bunu vıdeoya cek youtube a koy bence
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
evet bırdahakı sefer mutlak bı kayıt yaparım... huseyın arkadasım harıka secım yapmıssın kesınlıkle pısman olmıcan bır secım yapmıssın problemlerını goruşlerını yaz ızlenımlerını bıde 1000 km ye kadar cok dıkkatlı kullan.. 600 f almayı dusunuyorum bana 150 200 arsında kask ne alıyım yazın..
NOLAN N62
lazer vertigo race repllica..
vs vs
nolan n62 150€ civarında vertigolarda 250ytl civarında lazer lz6'lar var sanırım o fiyata
AKIN FİDAN
o kadar pahalı değil diye hatırlıyorum ben ya..
neyse
ya 150 200 lıra daha fazla param yok bakıcam artık bı magazaya gıdeyım kartla alırım belkı aırow var onlar uygun ama saglammı bılmıyorum
arkadaşlar gerçekten bu topicteki bütün yazıları okumaya çalıştım fakat buna ömür yetmes herhalde atlaya atlaya okudum baya bi..şimdi size bi sorum olcak..motor almayı düşünüyorum ama daha önce hiç motor kullanmadım..cbr 125r bana sorun çıkarmas bu konuda dimi? bi başka sorumda acaba boyu 1.90 olup kilosuna 85 filan olupta bu motora sahip olan bi arkadaş varsa görüşlerini alabilirmiyim..motorun küçük kalmasından çekiniyorum birazcık..birde o kadar okumama rağmen bu topiği uzun yol yapan bi arkadaşımızın yazısını okumak nasip olmadı..acaba uzun yolda yani yaklaşık 500km filan bi sorun çıkarırmı? bu konularda bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim..
zorluk çekmezsin 1-2 gun acemiliğin olur onuda hemen atarsın
boyuna gore altında baya bi küçük kalır
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...tograflar.html
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
anlaşılan uzun yolda baya iyi bir motor..baya bi yol yapmışşsınız sanırım..fakat dediğiniz gibi biraz küçük kalabilir..ama ben yinede biran önce bi denemek istiyorum..eğer rahat edersem sorun olmas benim için..ama çokta oyuncak gibi kalmasın taviki..neyse yardımlarınız için saolun..
valla çok sevindim şimdi tamam kardeşim sana zahmet fotoları koyarsın buraya bende ağzım sulana sulana bakarım hayırlı olsun şimdiden..
ben bır cbr 125 kullnıcısı olarak tavsıye edrım benım boyum 165 ama cok memnunum soracakların varsa buyur sor 8 aydır kullanıyorum harıka
valla bende CBR ı alalı 1 ay oluyor..çok memnunum...ileride yetmeyeceğini biliyorum ama çok süratle işim olmayacağından bana yeter diorum biraz da tasarruf de mi yani ? Çok yakmaz ii kaçar diğer 4 zamanlı 125 liklere göre...zaten şekli var görüntüsü var...ya neyi tartışıyorum ben yaa...Çünkü o bir CBR 125R...Şiddetle tavsiye ederim...
hayırlı olsun öncelikle..arkadaşım benim boyum 1.90 demiştim..acaba bu motor bana biraz küçük kalmaz mı? altımda bisiklet gibi durmasını istemem..biraz gösterişi olsun istiyorum motorun ama cbr 125 çok hoşuma gidiyo yaa..hem fiyat olarak çok iyi hemde kalite olarak sınıfının en iyisi bence..o yüzden almak isterim ama dediğim gibi çok sırıtırmıyım acaba binince onu pek kestiremedim..bi ara gidip bayiye binecem üstüne bi bakıcam ama yinede sizin tavsiyelerinizi bi alıyım dedim...
Yeni motor alanlara ve alacaklara hayırlı olsun
Yine internete fazla giremeyeceğim.
Cbr'dan memnun olduğunuzu görmek güzel ... O bir tanedir.
Bir fotograf da ben koyayım eskilerden...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
slm arkadaşlar yenı uyeyım nirengi74 un motorunu aldım hatta nasıp olursa cumaya kadar satısları olacak artık beraberız ve yakuza yazdıkların bana garıp bırazcıkta anlamsız geldı eğer bildiğini okuyacaksan neden foto koydun ve neden ınsanların fikirini öğrenmek istedin sonrasındada size katılmıyorum çekim yapacağım estekdi köstekti... Arkadaşım git al harika bır motor bu hiç kaçırma deli dehşet temiz bir motor kudurmuş paran çok al kullan başka ne denşrkş kaç kişi sakın alma derken yok alacağım gir sahibinden com a ara kardeşim ne motorlar varr neyse memnun oldum sağlıcakla kalın arkadaşlar sürçi lisan etti isem affolaa
öncelikle hoşgeldin..
anlamadım hangi yazdıklarım..Bayadır bu konuya cevap yazmıyordum
valla ben motor sevdalısıyım doğal olarak öğrenciyim ailemden
CBR için sıfır 5500ytl alamam..2.si 3500 ytl de zaten benim için yüksek rakam
Motor o fiyata değer mi..DEĞER niye değmesin kaliteli motor
Ama Honda'nın türkiye yaptıkları stratejisi böyle işte Yedek parça fiyatlarını
belki bilmiyorsundur araştırırsan öğrenirsin..Yaz'ın gelmesini bekliyorum
Cıbıra lafım yok yani..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)