bugün hava çok güzeldi motorla geziyim dedim. giderken farkettim sanki benim arka fren bi yerde sürtme yapıyo giderken ses geliyo. kafam karıştı şimdi ne oldu acaba disk mi yamuk yoksa
bugün hava çok güzeldi motorla geziyim dedim. giderken farkettim sanki benim arka fren bi yerde sürtme yapıyo giderken ses geliyo. kafam karıştı şimdi ne oldu acaba disk mi yamuk yoksa
az benzınle cok yol gıdıyo olm:D
lastık cok fecı
yakından baksan aglarsın...degıstırıcem bu ay basında artık..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
praetorian
Satılık Durooo satılık Durooo satılık Silgii....
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
alırsın duro olursun kıro))
tamamen anlık bı sekılde gelısen bı esprıydı..
scorpion mt 90 alıcam sanırım yada mt60 yine..
farketmez silgi taksam sımdıkınden daha guvenle yatarım üstüne bi de sov yapmıs olurum..
arkadaşlar merhaba. birşey sormak istiyorum. ben 2-3 hafta önce honda cbr 125r aldım. dün 3. kez bindiğimde lastiğim patladı :(
akşam ve pazar olduğu için korlas'a girip köpük sıktırmak zorunda kaldım..
ne yapmalıyım? honda servise gidip lastiğe yama mı yaptırayım yoksa herhangi bi lastikçide yaptırsam olur mu?
her hangi bi lastıkcıde yaptırabılırsın tahmınımce..
http://www.sahibinden.com/acilWQQaXQ...XQQdisplayitem
Slm arkadaşlar cuma günü bunu almaya karar verdim yorumlarınızı bekliyorum
Bide alım satım hakkında bilgisi olan varsa yapmam gerekenler hakkında ön bilgi
verirse sevinirim
http://www.sahibinden.com/bayandan_c...XQQdisplayitem
buda var ama sanki bu makina dışarıda kalmış hep, paslı gibi parçaları birde fiyat
alım satım dahil 4000 civarı olabiliyo o nedenle bu ikinci planda kalıyo benim için
ilk motor 2005 model ama 6 aylık garantisi var diye yazmış.
bende onu solıcektım 2005 model nası 6 ay garantısı var..
dısarıda kalmasını o kadar dert etme benım canavarımda dısarda kalmıstı hafıf pas vardı
ama hıc bı sorun yoktu..
benım cıbırım duzeldı sanırsam benzınden sakınola normal benzın koymayın mutlak kursunsuz mutlak motorumu ılk kez denedım ve tam 158 kmh yaptım yokus asagı ve hıç ruzgar yoktu mukemmel oldu
ikincisi hem model hemde km olarak daha güzel tabiki ama fiyatta güzel fark fazla değil ama daha alım satım noter zor işler bende kamudayım ama yinede sevmiyorum brokrasiyi. 300 lirayı geçermi o işler bilen varmı??
bu arada o 6 aylık garanti bence hondadan değil elemanın kendinden sattıktan sora tanımaz bile
158 km mi şaka yapıyosun..
o biraz zor geldi bana..video cekebılırmısın bı dahakı sefer cep telle fln
cbrın alım satım 158 lira civarıydı..
normalde hıc 125 i gecememıstım ama nasıl oldu bılmıorum bende ınanasım gelmıodu ama ılk kez 6 km falan bayır asagı ve ruzgar 0 oldugu yerde cekerım vıdeoya ama 97 oktan benzın ınanın harıka gegıstırıyor motoru mxr 125 lı arkadasın ıbresı 145 gosterırken yanından gectıgımı o bıle ınanmamıs nasıl oldu dedı ama ınan 0 ruzgar ve en az 6 7 km bayır asagı zaten 165 boyundayım ama normalde 125 ı hıc gecememıstım
95 oktandan fazlası zararlı diye biliyorum buna dikkat bu bir..
6 km yokus asagı neresıymıs bende gelıyım falcon bı denıyım merak ettım gercekten
ayırca boyun tam cbr a gore camın altına yattınmı mobılete yatan gencler gıbı olursun(bkz:gorkem)
ya bıde bı forumda okudum lastık basıncı ıle ılgılı bır yazı arka 32 on 28 onuda yaptım zıncırım cok gecsektı onuda ayarlattım harıka oldu lastıklerın havası bıle en az 10 kmh degıstırıoor deneyın
benım yalan solemekle ısım olmaz 25 yasındayım zaten ıkı aydır motorun performansı cok dusuktu benzınden ve pıslıkten kaynaklanan bı olaymıs anladım depoyu temızledım en az yarım kılo pıslık cıktı bende yazılanlara ınanmazdım motorum 6, vıtesı hıc sevmezdı dun gercekten guzel oldu forumda fotolar var gezılerde arkadas koymus kırklarelındeyım gel gezelım davetlım ol derekoy bulgarıstan yolu arası an az 15 km bayır asagı yollar var gezerız davetlım ol kırklarelı..
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...am-232-km.html
selam arkadaşlar....Keser resimler çok güsel....gezi de çok ii geçmiş sanırım ..Mangallar miller ler filan :D tam benlik ortammış yani...neyse darısı bizim başımıza
meraba arkadaşlar bende bugün itibariyle cbr 125 kırmızı sahibi oldum
cok merak ediyorum nasıl bir performansı var daha önce yamaha bws kullanıyordum fazlaca problem cıkarıyordu bana
msjları okudum herkes celimsizliginden şikayet ediyor cok hevesliydim okuyunca biraz hevesim kırıldı birde hiç birşey taşıyamıycagımdan korkuyorum henüz motor elime gecmedi ufakta olsa bir bagajı varmı ?
motorumu 6,035 ytl'e axcess 8 tksite aldım (plaka ruhsat dahil)
yanında 105 € kask aldım
birde rev'it! marka ceket aldım onunda fiyatı 400 ytl (motor fiyatı haricinde)
sizce uygun almışmıyım ?
kırmızı rengini aldım mtor 3 4 gün içinde elimde olucak
dylan 150 ve cbr arasında kalmıştım görüntüsü daha cok hoşuma gitmişti aldıgım yer dylanın cok daha güclü ve kullanışlı oldugunu söyledi pek kulak asmadım ...
yamaha nın r 125 modeli cıkmış fiyatı 4500€ peşin !
fiyat yüksek olmasaydı gercekten görüntü mükemmeldi herkesin haberi vardır ztn ...
cvpları bekliorm tşkler ...
valla bece iyi seçim yapmışsın bende 1.5 aya kalmaz alıcam allah kısmet ederse bakalım hayırlı olsun şimdiden
Şu an bu konu içerisinde 137 kullanıcı var. (0 üye ve 137 misafir)