keser
Eğer subaplardan ses geliyorsa ayar gerekebilir... Fakat bence karburatorune de bir bak...
avci2287
Bu genellikle başlangıç ve geçiş motoru olduğundan 2. el tercih edilir... Az kullanılmış temiz bir Cbr125 bulabilirsen al derim
keser
Eğer subaplardan ses geliyorsa ayar gerekebilir... Fakat bence karburatorune de bir bak...
avci2287
Bu genellikle başlangıç ve geçiş motoru olduğundan 2. el tercih edilir... Az kullanılmış temiz bir Cbr125 bulabilirsen al derim
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
merhaba arkadaşlar herkese selam...19 nisanda kısmetse ehliyet sınavım var..B ehliyetim var + A2 olacak bakalım...mayıs sonu filan eline geçer dediler ehliyet..aldıktan sonra başlayacağım gezilere ..bursa tarafından arkadaşlar olursa gezi düzenleyebiliriz yada yapan varsa bende katılabilirim...( bir de fotoğraf makinem olsa :( )
ya arkadaşlar buraya nasıl resim ekliyoruz bi anlatırsanız sevinirim...
Blacklove16
Bursadan bizim akın var... Yazın geleyim Türkiyeye , gazlarız birlikte...
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
görkem bende gelebilirimiyim arkanızdan anca yetişirim size:D
süpermoto cantını takıp yardır yardır yatıcam virajlarda:D (jant motordan pahalı nerdeyse yahu)
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
praetorian
Depona şeker atarım
Gezilerimiz ne yazıkki en pürüssüz asfaltlarda, en virajlı yollarda olacak Özgürüm... En sana gelmez pek hani endurocusun
yaaaaaaa bensiz nereye gidiyosunuz siz yaaaaaaa
Attaaaaaaa .
hocam enduro menduro yatıyomu yatıyo)
slick lastik takıcam olm:D
yeschim
Tam ben de bilmiyorum fakat Haziran sonu gibi diye tahmin ediyorum...
Ya aslında fuarda süper motoya fena taktım ben özgür, turuncu xt şu yatış olayında bizim cıbırdan daha marifetli gibi geldi bana ama neeyyssee bulandırmayayım şimdi suları iyice kafam karıştı zatii yaa niye param yok benim yaa hepsinden almak istiyorum bi tane ben ama
ok cnm seni biikkliiiciiizzzz
yeşim,
zuzuda cok istiyo xt yi ama gercekten gereksiz pahalı..
ybr motoru var üstünde hem hemde 2 katı fiyatına satılıyor yaklasık olarak..
bence cbr her sartta daha cok yatar..
zaten o kadar limite kadar zorlayabılecegımız asfalt fazla yok..
benim motora kamera baglarız nası yaparız onu bılmıorum ama
önden akınla görki giderler güzel bi video olur
bunu nereden bagladın dersen bende bılmıyorum sımdı aklıma geldi
arkadaşlarr buraya nasıl resim ekliyeblirizz ?? hala bi cevap yok...yakında elimde çok güsel fotolar olacak..sadece motor hakkında değil..motorla gittiğim yerlerin fotoları filan..güzel manzaralar olacak yani..tabi bu foruma aykırı değilse...
Arkadaşlar bu Cbr125'ten Türkiye'ye gelecekmi?...
Cbr125 100km'de kaç lt. yakıt tüketiyor?
sanırım gelmicek..
3 ila 3.5 litre arası..
sürekli yüksek devir olursa 4 hatta 4.5 litreye cıkıyo
bahsettiğim devir aralığı sürekli 10000 ila 11000..
uzun zamandan beri yazamıyordum lakin takip ediyorum...Sanırım yeşhim hanımlar cıbırlanmış artık Ardından ertech'm RR'lanmış...Herkeslere hayırlı uğurlu olsun.Ben de bu sene CBF250CUP'a girme çabaları içindeyim.Sponsor arayışlarım sürüyor.Yardımlarınızı bekliyorum.Pek çoğunuz biliyorsunuzdur giriş koşullarını ihtiyacım olan miktarı vs...İletişime geçebileceğim şirketler vs yardımcı olabilecek var ise memnun olurum...
AKIN FİDAN
http://www.motosiklet.net/forum/foru...i-anlatim.html
Ooo Özgürüm çok şık güle güle kullan... Stickere falan hiç gerek yok. (Bir ara sticker lazım demiştin) ... Eee ne zaman fara film çekiyoruz
*Not: Hep cafcaflı gösterge istemişsindir al sana cafcaflı gösterge
*Not2: Gelince de şu gösterge etrafına bi bakım yapalım olum!!
Bu arada benzin göstergen çalışmıyor mu yoksa bu motoru da mı aç bırakıyosun. (dinime küfreden... )
Bu arada kaskın da gelmiş... Oooh...
Bir de lastiklerine baktım da... Sana lastik lazım
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)