Kardeşim neye yaranacam bana para mara mı veriyosunuz ki yaranayım.
sataşmayın demiştim ama bir özel harekatçıya yakışmayacak . hareketler yapıyorsun.
Kardeşim neye yaranacam bana para mara mı veriyosunuz ki yaranayım.
sataşmayın demiştim ama bir özel harekatçıya yakışmayacak . hareketler yapıyorsun.
[B] KapTaN 44[/B]
gel dostum gel sana cimin üzümü yedireyim sen enduroyu boşverde CBR125R al gelAkira adlı üyeden alıntı
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
Bu arada konumuza dönelim.Ben şu kaskı almak istiyorum eğer onaylarsanız ve kullanan arkadaşlar var ise lütfen yardımcı olsun.
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=43898
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
ARKADASLAR HALEN ANLAMADINIZ SANIRIM FORUMUN 70 Cİ SAYFASINA ACIKLAMA YAPTIM ZATEN KİMSEYİ AYIRT ETTİGİMİZ YOK SADECE LUTFEN BİRAZDA OLSA SAHİBİ OLDUGUMUZ SEYLERLE DALGA GECİLİP VE BUNUN YUZUNDEN FORMUN BASINDAN BERİ KISKIRTILIYORUZ ZZR Cİ ARKADAS TARAFINDAN O ARKADASIMIZDA BUNDAN VAZGECSİN ARTIK MANASINDA YAZDIM BEN BUNLARI LUTFEN ZZR Cİ ARKADASIM TAMAM BEGENMEDİGİN YANLARI OLABİLİR AMA BUNU MUMKUNSE SEVİYELİ VE KARSINDAKİ İNSANLARI KIRMIYCAK SEKİLDE SOYLERSEN HERKES MUTLU OLUR VE KİMSE SANA CVP YETİŞTİRMEYE UGRASMAZ
en son mesajımda motoru beğendiğimi ve bi tanede almak istediğimi söylemiştim. sanırım..trexsis adlı üyeden alıntı
[B] KapTaN 44[/B]
Kasklar hakkında pek bilgi sahibi değilim, hatta motor aldığımda da bile kask takmayı düşünmüyorum, ama bu kaskı alsam hiç kafamdan çıkarmam galiba gerçekten çok karizma duruyor. Mükemmel!!! blackhawk çok ii
Arkadaşlar ben karar verdim, cbr yi alınca bi nazi kaskı alıcam altına da siyah maske giyicem, Manyak olucammm ehueheuhe
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
arkadaşlar lütfen zzr beye cevap yazmaylım artık yoksa topickin ismi CBR125 ile ZZR nin kavgası olarak değişecek bu mesjadan sonra mesajlarınızın içinde ZZR,kaptan yazısını görürsem valla beni kaybedersiniz,ben sizi kaybetmek istemiyorum,zzr de gelsin yazsın,çizsin gitsin boşverelim artık ok mi.yazan olursa darılırım valla... benim CBR125Rcı olarak kalmamı istiyorsanız lütfen diyorum lütfennn..
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
Abi bence kaskın fiyatı çok yüksek kalite olarak bişey diyemeyeceğim ama schuberth ten kaliteli olmadığı kesin Denizli mt den crazy devil nickli arkadaş schuberth almıştı mükemmel bir kask çok kaliteli ve 330 ytl ye taksitle aldı bence o markadan bulabilirsen daha iyi olur senin için burdan bakabilirsinblackhawk adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/show...ight=schuberth
CBR 125 R
blackhawk gusel kaskmıs cokta pahalı deıl..zzr1400 eskıden vardı sende satmıstın noldu sımdı tekrarmı begendın cbrcı sora gordum esajını
Sen Şu mesajınla bile insanları kışkırtırsınCBR125RCI adlı üyeden alıntı
[B] KapTaN 44[/B]
suuussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss bitti artıkkk sana cevap yok hiç kimse cevap vermeyecek sana..
carlıtoturco kask takmıcam demıssın ama rugardan gozlerın yasarınca anlarsın kaskın yararlarından bırını..zaten kasksız kullanma emnıyet kemerı gıbı bısı adamı hayata baglıo(yada en azından ugrasıo)
arkadasım tercıhın cok guzel ama bıraz pahalı geldı bana
kaptan ile cbr125rci artık sız bırbırınızle en azından bugunluk bırbırınıze cvp yazmayın.... yoksa her mesajınızda tartısma olur..
Yeni yine yeniden
praetorian bundan sonra olmasın bu seferlik affettim madem sonra gördün mesajı kendine iyi bak arkadaşım seni ve hiç bir CBR cı arkadaşımı kaybetmek istemem bundan sonra ok mi
kask göz yaşartmaz.. beynini güvenceye alır. kask olmadığınında kafanı asfalta vurduğunu düşün tahtalı köyü boylarsın..gözüne sinek felan girmez hız anında kaza yaptırmaz..
KasK Hayat Kurtarır
Bence Para Kiyip En Kalİtelİ Kaski Alican KardeŞİm
[B] KapTaN 44[/B]
ben ve CBR cı arkadaşlarım yazmayacağız ok miokan4037 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben patates soymaya gidiyorum sonra görüşürüz ,malum okul yemekhanesinde çalışıyorum kendinize iyi bakın allaha emanet olun bazılarına cevap yazmayın öptümmm.selamlarr
Arkadaşlar biraz ayıp olmaya başlamadımı sizce bu topickin amacı cbr kullanıcılarının bilgilerini birbiriyle paylaşması biraz eğlenmesi birazda öğrenmesidir . Bu forum sitesindeki tüm kullanıcılar fikirlerini forum kuralları çerçevesinde yazabilirler . Herkes kendi işine baksın lüten ve mümkünse sizden ricam konu dışına çıkmayalım hepinizi seviyorum kaza bela görmeyin inşallah keyifli sürüşler.CBR125RCI adlı üyeden alıntı
CBR 125 R
bısı aklıma takıldı bneım rolantı devrım normalde 1500 devırdı kıtaptada ole yazıodu fakat bıkac gundur ne zaman baksam 2000 devır ve ustunde kalıo..motor kendıne rolantı ayarımı yaptı...ben cok benzın yıyım benı kullanmasın yandakı pırpırı kullansın fln dıe?
Aklı Başında Bir insanın Vereceği cvp tıH@S@N adlı üyeden alıntı
saygılar ..
[B] KapTaN 44[/B]
CBR125RCI arkadaşım forumda kırıclık ,,hakaret,,küüfür v.s olmadıktan sonra çok seslilik güzelliktir..Bu bizlerin ne kadar anlayışlı ve geniş görüşlü olduğumuzu anlatır..Buradakilerin yaşlarını bilemiyoruz ama kendini saydıran büyüklere saygı küçüklere sevgi ve şevkat göstermeliyiz.....Bu topik sadece HONDA CEBERE 125 topiği değilll..... Aynı zamanda sevgi ve hoşgörünün buluşma ve paylaşım topiği olduğunu göztermemiz ve kanıtlamamızın gerekliliğine inandığım topiktir...CBR 125 amaçlar için araçtır...sevgi hoşgörü ve paylaşım...HERKESİ RESMİNİ KOYMAYA DAVET EDİYORUM...Ahanda ben
Yaş 41....
Şu an bu konu içerisinde 264 kullanıcı var. (0 üye ve 264 misafir)