topikte hiç resim yok bea :D
fuara giderken çektirdik;
tt:D
[B][COLOR="Blue"]"-.crazy team.-" -ѕєякαи кαяαуєℓ-[/COLOR][/B]
[B]0 RH(+) cBr 125 R:bounce:[/B]
ön kaldırmışsın ama kafada kask yok
Cbr 125 :bounce:
merhaba arkadaşlar motoruma hayırlısı ile kavuştum...3200 ytl ye 6600 de bi cbr 125 aldım..rengi siyah...aranıza katıldım sonunda....bu arada ben bursa orhangazi de oturuyorum ve motoru marmaris ten aldım...aslında babamı yolladım alması için ben çalıştığımdan dolayı...herkese sevgiler allah tekerinizi düz bastırsın...kazasız belasız mazot ve yağsız yollar dilerim...
Hoşgeldin Blacklove16 ...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
hihi yarın oto severe gitcem honda cbr mı sevcem
babam bugun otoseverle konusmus ve yarın evrakları goturup ıslemlerı yaptırcaz ve kırmızı 2008 model eskı kasa honda cbr 125 sahibi olucam yehuu
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
ilhan1154,Blacklove16 ...
2 nizede hayırlı olsun o zman
darısı başıma
saol sedat sırada senve tugce abla var :D
ilhan bi türlü bize gelmedi sıra ya evde kaldık
benim bi zamanlar durum öyle bi vahimdiki cbr 125 çakması almayı bıle dusundum 2-3 mılyara :D ama şimdi 0 cbr alıom yehu
işe gırmeseydım hala cbr sız kalcaktım
sadece merak ediyorum lutfen yanlıs anlmada piyasada sıfır ayarında okadar cok cbr 125 varken neden 1500 2000 ytl fazla veriyosunuz.2 hafta once gittim otosevere bir adam geldi kızına 2007 model cbr 125 almıs km 150 deymiş.benim motoru aldııma pişman oldum.neyse amacım heves kırmak değil ama piyasada cok iyi cıbırlar var sen arastırmısndır gerci benden daha iyi biliyosundur.2008 cıbırın hayırlı uğrlu olur işallah
slm arkadaşlar bende bu motordan almak istiyorum elimde 150-19 chopper var reyzinglere bayılıyorum ama merak ettiğim bende 1.78 boy var 90 kilo civarındayım altımda kaybolmasından korkuyorum sizce çokmu kötü olur?
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
2.el için kredi çekersem nerdeyse aynı fıyata gelıo 0 ayarındakı motosiklete adam 4250-4500 para istiyo kredi cekersem evrak masrafı 350 ytl faiz 750-1000ytl noter işide 250-300 ytl 5750-6000 ytl oluo ben 6400 e herseyı ıcınde sıfır aldım . babamla herseyı hesapladık biraz fazla verdım hem ıstedıgım renk hemde 0 aldım yazdıgım fiyatları, bir düşünün sonra karar verın
yarın yada cuma gelıo kırmızı cbr 125ım
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ''Görkem...Sedat2020...Erman_Erkan'' motorum fotosunu koyucam ama bi dijital makine bulamadım...ama koyarım yakındır...bu arada motoru sahibinden.com da buldum ama sitede hala satılık yazıyor ve sarı renk yazmışlar yanlışlıkla bende merak ettim açtım baktım tombaladan siyah CBR çıktı..bana kısmet oldu...bu aralar motorun yağını değştiricem ama ne önerirsiniz ben castrol gtx 15-40 4T diye düşünüorum sizce ?
3.000 ytl axese 8 ay taksıt vade farksız gerı kalan
2700 kredi cekıldı 3400e geldı 18 ay taksıtle ayda 190 mı ne odıycem
ilk 8 ay 565 gerı kalan 10 ay 190 ödıycem
ön teker 80/90/17 orjinal duruo arka teker DURO 130/70/17 taktırdım ama daha gormedım insallah guzel olur bide 120/80/17 vardı ama biraaz cros tekerı gibi
Şu an bu konu içerisinde 151 kullanıcı var. (0 üye ve 151 misafir)