Teşekkür ederim...19'unda MotoShow'un VİP açılışında lansmanı vardı.Güzel geçiyor şimdilik günler.Eğitim antremanlar başlayınca daha güzel olacak...
Yeşim çok teşekkür ederim destekleriniz için yahu Ama gaza gelmeme gibi bir alışkanlığım vardır.Fazla zorlamayın yine de siz Ama merak etmeyin elimden gelenin en iyisini yapmak için çok çalışacağım...Benden çok daha tecrübeli isimler var.Ama kendimi geliştirme adına kendime bişeler katabilmek için çok çalışacağım...
AKIN FİDAN
Slm bugün fuara gittim 5500 diyolar makinaya.Yeniköy bayisine gittim anahtar teslim plaka vs. 5730 ytl.Kredi kartına sordum 18 ay toplamda 6740 ytl fuar nedeniyle teslimat en kötü ihtimal bir hafta diyolar bişey sorcam arkadaşlar turuncu lacivert repsolmüş yani üzerinde repsol yazan ben hepsini cbr 125 repsol sanıyodum eğer öyleyse repsolün diğer cbr 125 lerden ne farkı var acaba??
arkadaşlar cbr 125 kadranını değiştiren varmı içinizde 220 beyaz tabanlı bi kadran yapsak nasıl olur sadece sportiflik açısından 220 yapacağından değil de çok severim 220 kadranı hastalık::D bide göstrge ampüllerini değiştirdikmi oo çok güzel olmazmı?
olmaz orjinalini bozma bin işte alla alla
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
merhaba arkadaşlar nasılsınız. bayadır yazamıyorum bu topiğe. hoş pek yazıcı biri olduğum sölenemz ama :S akın nasılsın kardeşim yarışlar felan eleme geçmeler tebrik ediyorum seni. unutmadan bi hafta sonu yanına gelicem telefonlaşırız benim 600f'in jantlarını boyatmak istiyorum senin ekipte vardır umarım yardımcı olcak birileri. sağlıcakla kalın. bu arada sölemeden edemiycem yakıt sarfiyatı,performans ve şehiriçi üçlüsü bir araya gelince cbr125 den daha iyi bi adres olmadığını 600f i alınca anladım. Çok yakıyo yaa:S:S:S bazen pişman oluyorum sattığıma cıbırımı :S ama yaptık bi şekil hayrola. görüşmek dileği ile
bende cbr istiyorum ya enjeksiyonlu olursa çok sevinirim bide repsol olcek(yok sanırım yeni kasada) aa bide jantları turuncu olsundaha ne istenir ya çok mu konuştum ne:D
evet..bazen insanın kendini bilmesi lazım!!..
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
millet bu ninja 250 cc nie bu kadar ucuz cbr 125 kadar?
cibll kardesım o 5,500 euro YTL DEĞİLLLLLLLLLLLL ahh ahhhhh :@
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
hadi ya :S şimdi dikkat ettim yukarda yazıomuş saolasın :D
Yeşim çok teşekkür ederim destekleriniz için yahu Ama gaza gelmeme gibi bir alışkanlığım vardır.Fazla zorlamayın yine de siz Ama merak etmeyin elimden gelenin en iyisini yapmak için çok çalışacağım...Benden çok daha tecrübeli isimler var.Ama kendimi geliştirme adına kendime bişeler katabilmek için çok çalışacağım...[/QUOTE]
yahu biz işin esprisindeyiz bomuscuum merak etme dozajı ayarlarız
şaka bi yana senin adına gerçekten seviniyorum sondan birinci de olsan illaki bişeyler katacaktır sana hep destek tam destek oleee oleee olee oleeee şampiyoooonnn bboooonnuuussss
ya dün nette gezerken yamaha yzf 125 diye bi alete çattım cbr 125e rakip diyebilirim çoğu özellik benzior ama 10 kw kaç hp sanırım 14-15 hp denk gelio cbrdan biraz güçlü ama sitesinde fiyatı yok bi de aynalar grenajdaydı göstergeler desen zaten kral olmuş acaba bu cbrın ucuzlamasına neden olabilir mi?
yzf 125 gecenlerde bende gordum teknik ozelliklerine bakmadim ama gorunusune bakilirsa cbr125 i ezer gecer diyorum egzoz u olsn aynalari olsn grenaj hatlari olsn superdi
Turkiyeye gelse bnce cbr in ucuzlamasi muhtemel fakat getirmezler getirmiyolar nedense yaw ,getirseler super olur ama sanirim biraz tuzlu olur fiyati buraya gelirse 8000 ytl civari olur demisti bi arkadas ama bilmiyorm
Şu an bu konu içerisinde 210 kullanıcı var. (0 üye ve 210 misafir)