bende doğuluyum ama insanım allaha şükür erzincanın üzümlü ilçesindenim eski adı cimin,belki yemişsindir cimin üzümü,veya duymuşsundur belki konuyla alakası yoktu üzümün ama olsun,duyan bilen varsa işte ben buralıyım..
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
hoca zzrkawa ile cbr125rcı aynı gunde uye olmusunuz yenı farkettım ne buuk tesaduf bide 06-06-06 da uyelık
Yeni yine yeniden
kırmızı güzel olmuş.
[B] KapTaN 44[/B]
cantlar benımde osuma gıtmedı
Yeni yine yeniden
cantlar sırıtmış mıkelanj olsa ii olur
[B] KapTaN 44[/B]
arkadaslar bu forum anladıgım kadarıyla kavga etme forumu degil mumkunse cbr cı arkadaslar laf atan DOGULU arkadaslara cvp vermeyelim bazan en guzel cvp susmaktır.SİTE YONETİCİMİZDENDE RİCA LUTFEN AHLAK DISI DAVRANAN ARKADASLARI SİTEDEN CIKARALIM MUMKUNSE BEGENMEYEN İNSANLAR NE BAKSIN NEDE TARTISSIN
bu kaptan benim yasaklanmama sebep olmuştu ya neyse boşverrokan4037 adlı üyeden alıntı
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
her zaman seviyemizi koruduk..trexsis adlı üyeden alıntı
[B] KapTaN 44[/B]
kardeş ne var doğuluysan bak bende üstüne basa basa söylüyorum hemde sizin gibi ortalardan değil en doğudan van lıyım yalnız hiç bir motorcu arkadaşımla tartışırken bunu söylemedim ne var yani doğulular canavarmıZZR1400KawaSaKi adlı üyeden alıntı
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
arkadaşım doğulu arkadaşlara cevap vermeyelim diye yazmışsın ama bende doğuluyum diye 69 sayfada mesaj yazdım... bu mesajında benidemi kastediyorsunn..trexsis adlı üyeden alıntı
trexsis adlı üyeden alıntı
bak adam senin yüzünden doğulara ne diyo sen doğulu falan değilsin .. hem kardeş ne olmuş doğuluysak siz batılısınıız diye biz vir ayırım bugüne kadar yaptıkmı ... motorcu motorcudur duğulusu batılısı ermenisi kürtü türkü yoktur tamammı ... bazı kendini bilmeyenler saçma sapan sebeplerden dolayı kendini ortaya atıyo diye sende bütün doğolularla ilgli saçma sapan fikirlere kapılıyosun
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
konu doğulu batılı değil..sadece örnek verdim.@hmedim adlı üyeden alıntı
biz doğu kültürü ile yetiştik her zaman saygımız vardır.
[B] KapTaN 44[/B]
@CBR125CI
Bu tipler foruma üye olur bir süre sonra hiç sevilmedikleri için basıp giderler. Zaten diğer başlıklar altındaki mesajlarına da göz atarsan, hiçbir yaraya merhem olmadığını, polemik yaratmaktan başka amaç gütmediğini görürsün.
Şuayip kardeş. Bende Erzincan'da 1987-1992 arası(Malum depreme kadar) kaldım.Erzincan'lıları hemşeri sayarım
Erzincan düzlüklerinde ne gider bu motor beaa,takma kafana gezmene bak söyle ekşisu, şelale taraflarını.Fotoğrafta çek ki dünya gözüyle tekrar görelim o güzellikleri.
Hayırlısıyla 1-2 yıl içerisinde enduro motor alayım. Geleceğim o taraflara doğru.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Hayir Arkadaslar Ben Doguluyum Yazan Arkadasi Kastedtİm Dİgerlerİ Zaten Sevİyelİ Konusuyolar Begenmeselerde Camur Atmiyolar O Arkadasin Yaptigi Gİbİ Yada İnsanlari Kizdirarak Laf Polemİgİne Gİrmİyolar Dİger Dogulu Arkadaslar Alinmasin Lutfen Cunku Bİz KÜrt Turk Cerkez Laz Ayirt Etmİyoruz İnsanca Davranan İnsanlari Yada İnsanca Davranmayan İnsanlari Ayirt Edİyoruz
ya zzzrrr sen bu 1400 lük motoru malatyadamı kullanıyon allah aşkına profiline baktımda dikkatimi çekti,şimdi sen kesin bi cevap yazarsın dur sen yazmadan ben yazayım,şimdi diyeceksinki ben bu motoru sattım CBR125r alacağım demi.
Doğulu olmak için kürt olmak gerekmez ben TÜRKÜMtrexsis adlı üyeden alıntı
dOĞULULuk sadeece bir kültür meselesidir örf adettir
NEyse arkadaşlar uzatmayalım SONUçta hepimiz Aynı kandanız.
Cvp yazmayın artık
[B] KapTaN 44[/B]
Arkadaşlar burada doğu batı ayrımı yapmayalım lütfen.Bende Doğuda tam 10 yıl görev yaptım ve şimdi yine oraya gidiyorum.Doğulu insanlar kadar mert ve arkadaş sever birilerini buralarda maalesef göremedim.@hmedim sen boşver kawasakii beyi..O hatasını farkına vardı ,sanırsam....
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
Şu an bu konu içerisinde 265 kullanıcı var. (0 üye ve 265 misafir)