Kaskın markası bu arada shiro die bir marka...Yanlış yazmışsın sanırım...
AKIN FİDAN
orhan hoca yanlış anlama ama resimde reklam var sanki ?
Cbr 125 :bounce:
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Reklam burda var hocam orda değil
Ya bana noldu bılmıyorum önceleri cıbır a bisiklet muamelesi yaparken şimdi almaya mecbur kaldım gibi birşey ybr yi satınca çok boşa çıktım popcorn da işimi görmüyor idareten cıbır almayı düşünüyorum ama sıfır almayı düşünüyorum ve praetorian arkadaşıma katılmıyorum sıfır motor gibisi varmıdır.Yani zaten 3750 ye bulduğun 3000km de ki cıbırı üstüne almasıydı getirmesiydi fln derken 4250 lileri bulucak 1000 daha koyar sıfırını alırım kendim açarım en azından ilk sahibi olurum satarkende avantaj olurki çok temiz binerimyani sıfır almayı düşünen arkadaşlar varsa düşünmesin alsınlar bu arada topiğe hoşgeldimne topiclere düştük allahım ya nerden nereye
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
unutmuşum silmeyi ..baklm yarın kağıda basıp ustaya götürcm buna yakn neler yaparz diye? bu arada reklam derken logoları reklam olarak görmemek lazım imzamıda atmak hakkım diye düşünüyorum sitede yasak ise bilmyordum Özür Diliyorum
birde bir sorum olucak arkdşlar cbr 125 pistonunu değiştiren varmı değiştirsem gücüne ne kadr katkı yapar??
beyfa şöyle düşün..
5510 ytl+300 ytl = 5810 ytl sıfır motor
bi adamın bütçesi yeni başlarken sınırlıdır genelde çok açılamaz..
dolayısıyla korumalardan taviz verir..
bende diyorumki 3500 3750 motoru al,200 ytl masraf yap(500 nası bı rakam? )gerı kalanı da benzin koy koruma al tamamla herseyını..
ıkıncı elde de satarken az zarar et..
sen 5500'e aldın dıye 4500 4200 gıbı fıyatlara satabılecegını dusunme..açıkcası yok öyle bişi..(en azından istanbulda en azından motordan azıcık anlayan biri varsa)
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
özgür senin yeni motorun resimlerini göremedik daha?
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
abi bi tane çektim daha
o da cok kotu bır turlu yıkayamadım..
aklımda koyucam buraya
tamam bekliyoruz..................
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
özgür hayırlı olsun ben büyük haberi kaçırmışım ne aldın
valla ben anlamıorum arkadaslar aynaları olmayan motorlara nasıl binebiliyorsunuz, heleki biz bu kadar cok trafik canavarlarına kan kusarken..
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
yeşim (abla) nx 4 falcon aldımufak çapta bir traktör kendisi..
walla bende anlamıyorum aynasız bınenleri de onlar kim
hmm ee güzel umarım rengi siyahtır hayırlı uğurlu olsun kardeşim kazasız belasız zuzulatanla tepe tepe kullan bakalım
şu an mat siyah))
ama yakında siyah olucak bi yıkansa..))
aferim gelelim yardıma ayıpsın ya bu arada cıbır arayışım son sürat devam ediyo bilginize.. şöle temizinden kırmızısından 3000 ytl civarı olanlarından hani varsa aklınızda bulunsun duyarsın filen
Görkinin cıbırı var ;) Ayrıca CBF250CUP elemelerinde idim Salı günü İzmir'de çok güzel bir ortam çok güzel geçti günüm.Haber bekliyorum şimdi.Önümüzdeki sezon yarışmam yakındır Sponsor arayışlarına başladım bi kaç yer var.Hayırlısı bakalım...
AKIN FİDAN
cbr 125 i geçtim diyosun yani
izmitte yarış varsa şemsiye tutucun olabilirmiyim
Şu an bu konu içerisinde 102 kullanıcı var. (0 üye ve 102 misafir)