Bence O(sıfır) alma ,çok para kaybedersin..Her yer satılık Cbr125 dolu..
Zaten küçük ve seni uzun süre tatmin etmeyecek bi motosiklet,yani başlangıç motosikleti..
Bence O(sıfır) alma ,çok para kaybedersin..Her yer satılık Cbr125 dolu..
Zaten küçük ve seni uzun süre tatmin etmeyecek bi motosiklet,yani başlangıç motosikleti..
Ducatista:)
dostum aramıza hosgeldın avrupa kasa dıe tabır ettıgın kasa turkıyede satısa sunulmayacak,,,kask demıssın cok alternatıfın var guzel kask olarak shoıe,arai,airoh,nolan,lazer markalarını tavsıye ederım camı buhar yapan yada yapmayan modellerı var montta ıse rev-ıt tavsıye ederım ve sonunda bende bugun kavustum cıbırımaaaaaaaaa
carpe diem
öncelikle cevabın için saol amacım hız yapmak deyil 100 110 şehirler arası yol yapmak ayda 1 şehir içinde kullanmak zaten ikinci el neden istemiyorum desen rodajın nasıl geçtiyini allah bilir yanlış yapmış olabilir aşırı hız yapmıiş olabilir almışlen 0 alayım diyorum yeniler honda sitesinde 5510ytl falan diyor bende 5000 falan bakıcam ikinci eller de 3750 falandiyor arıza falan çıkarırı astarı yüzünü geçerdiye düşünüyorum şimdi ben cbr125 kullanmadıgım için iyi kötü pek anlamam
bu arada fotoları yarın koyarım foruma
carpe diem
tesekkur ederım valla ben 800 km de aldım 5000 ytl fakat kredı kartına 12 ay taksıt yaptırdım vade farksız
carpe diem
3000 ytl ye 3500 ytl ye ınanılmaz temızlıkte cbrlar bulunabılır
yazık 0 motora verılen paraya gercekten de..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
yok abi sana değil olmuşla ölmüşe bişe demiorum(şaka tabii ki)
ama ben bu motoru sıfır aldım..
1.5 yıl sora sattıgımda yarı fıyatı cıvarına sattım(acelem vardı)
diceğim şudurki,misal benım motorum bır tek sag grenajında kırık vardı..onu değiştir al sana temiz motor..
benim motoru alırken adamlar göstermediler bile bi yere..
3750 gibi bi rakama tertemız motor alınır varsın olsun 4000 km 6000 km de..
bu kmler bu motorlar ıcın cerez..
gidin o parayı korumalara harcayın kaskoya verin fln..
dogru dıyosun fakat dedıgım gıbı ben 5000ytl yı 12 ye boldurdum ve vade farkı almadılar ama 0(sıfır) alıp 12 ay taksıt yapsaydım 6700 ytl olacaktı yanı karlı bır alısverıs oldu,,motorun temızlıgıne guvenıyorum cunku honda bayıındeydı motor ustası garantı verdı ve oncekı sahıbı maddı sıkısıklıktan dolayı gerı vermıs motoru taksıtlerı odıyememıs
tugce gorkemın motorunu cok dusundum fakat gorkemın neresınden kredı kartı gecırcem onu bulamadım saka bıryana taksıt yapmadan alma ımkanım yoktu o yuzden boyle yaptım darısı senın basına umarım sende en kısa surede kavusursun cbr ına
carpe diem
arkadaşım bu linkte en uzun yolculuklardan birisi var......
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...tograflar.html
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
erman_erkan hayırlı olsun honda bayilerinde satılan 2. el cbr 125ler için kredi kartına taksıt yapıolarmı ?
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Arkadaşlar cbr ımı satalı çooook uzun zaman oldu hala pişmanlığım geçmiyor,25 gün sonra askerim ve gitmeden şu zevki tadayım dedim ancak ehliyet olmadığı için kiralama şirketleri malesef olumsuz yanıt verdi.1 günlüğüne motorunu kiralamak isteyen arkadaşlar ulaşırsa sevinirim fiyat önemli değil (hamama giren terler ) ist. avcılardayım.bu arada kask ile montum yaklaşık 3 ay kullanıldı shoi kask,scrorpion deri mont 1,5 yıl daha paslanmasınlar isteyen arkadaşlar olursa onlarıda vermek istiyorum askerde pek işime yaramazlar herhalde 0544-321-89-45 fatih.wolverine@hotmail.com
Bir gün mutlaka ...
motorumu kiraya vermek istemem ama kaskın için konusabilirz.
arkadaşlar herkez 5510ytl mi aldı hondaları hiç indirim yapmadılarmı sizlere birde hangi ay alırsak daha hesaplı olur cbr125r
şu aralar indirim zor sezon açılıyor çünkü(bi ihtimal yeni kasa gelirse ki gelmiyor)
2.sıfır alan fazla kişi yok bildiğim kadarıyla..çünkü gerek yok..
ilerde satarken anlıcaksın sıfır almanın bedelini
Bir gün mutlaka ...
Şu an bu konu içerisinde 163 kullanıcı var. (0 üye ve 163 misafir)