selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım kısmetse ben de 2 hafta içinde 2006 model siyah bir cbr 125 alacağım 2. el...her gece rüyalarıma gireceğine, artık üstüne bineyim yani...rüyamda CBR ın olmayan renklerini bile görür oldum ya..mesela sarı bi cbr ile kaldırımda gidiyordum ..yok böle bişi valla...bulaştı çıkmak bilmior... :D kısmetse bialayım da bakalım...
arladaşlar bugun gene farklı cbr sahibiyle konuştum adam bana motoru gecen sene sıfır olarak 4750ye aldıgını ve 170 bastıgını soyledi ikiside 170 falan deyince şüpelerim arttı yapar mı yapmaz mı ayrıca motor 5000de daha acılır dedi
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Fatih, güzel kardeşim yaşın herhalde 16-18 civarı seni toy gören bazı iş ahlâkından yoksun arkadaşlarımız fena sıkıyor.
Bu motosikletin yapacağı azami hız 135-140km/s'dir bu da kilona rüzgarı tutuşuna göre değişir. Uygunluk belgesinde azami hız 110km/s olarak verilmiştir. değil 180km/s 160km/s bile yapamaz.
Sana bir daha 180km/s gibi şeyler diyen olursa git yüzüne "sen kimi kandırmaya çalışıyorsun kardeşim, hiç utanmıyor musun üç kuruş fazla satacam diye yalan söylemeye" de, belki utanır yüzüzü kızarır. Üç kağıtçılık yapandan gözünün içine baka baka yalan söyleyen adamdan mal alma, aldırtma...
Eğer acele değilse motor işin ben bu sene değiştirmeyi düşünüyorum fakat kesin değil, o zamana kadar düzgün birşey bulmazssan benimkine bakarsın ya da en güzeli Karaman, Antalya'ya yakın gel, buradan çok daha ucuza çok daha düzgün motorlar bulabilirsin...
ya maksat benım hız değl yanı baktım karamandaki motoru kullananlar oyle deyince herhalde dedim karamana ozel gonderiyorlarya onemli değil zaten ben bu motoru hız için istemıyorum ama sunu soyleyeyım bugunki gordugum turuncuydu ve gercekten cok mutiş duruyordu yalnız tek eksiği arka teker benım goruşum herneyse 2. mevzu bu adam gecen sene 4750 ye almış sıfır konyadan gecen sene kampanya falan mı vardı?
Cbr'ın jantları 17 inç.... Ön 80/90/17 , 100/80/17
Bir de ben de söyleyeyim... Cbr'ın 165 bile göreceğine inanmıyorum o da yokuş aşağı... Ben 150 gördüm görmesine ama gördüm sadece Yol eğimliydi... Bisikleti de salsan yokuş aşağı 150 görürsün...
Bu arada benim cbr Türkiyede tek noolmuş yani.... (cıbırcup takiler hariç )
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
neyse boşverin bunları
benim bi sorum var cbr125r ın cantları kaç inç acaba
bune ya bizim motorlar ölü o zaman benim cbr 140-145 falan yapıyo yokuş aşağı o kadar.
uyumayınnnnnnnnnnnnnnnnnn yarın cıbırımı almaya gıdıyorummmmmmmmm
carpe diem
tugcetugce sen ne yaptın kavustunmu cıbırına? ayıptır solemesı ben yarın kavusucam da :p:p:p:p
carpe diem
Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım size bazı sorularım cevaplarsanız çok sevinecem ben honda cbr 125 almak istiyorum avrupa kasa varmış bunlarda bunlar engeksiyonlu imiş bu türkiyeye nezaman gelecek birde nakit olarak yenileri bayiler nekadara bırakıyor hangi ay alsak daha ucuza olur yardım edeceyinzi için çok teşekkür ederim bursada oturuyorum ama istanbuldan bile alabilirim birde bununla en fazla kaç km aralıksız yapılabiliyor bursa antalya istanbul mersin adana izmir arası gitmeyi düşünüyorum birde bu km nekadar yakıyor:) okuyup ta ceplayan yada cevaplamayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim alırsam repsol almayı istiyorum camı buharlamayam bir kask güzelde bir mont almak istiyorum hangi markayı öneririsiniz canım çok tatlıdır:mrgreen::mrgreen:
Şu an bu konu içerisinde 265 kullanıcı var. (0 üye ve 265 misafir)