arkadaşlar az once cbr125r sahibi ile konustum konusma aynen soyle cocuk x ben z
z:arkadaşım kenara cekte bi konusalım(cocuk durdu)
x:hayırdır kardeş bişey mı oldu
z:ya ben motor hakkında konusacaktımda nasıl memnunmusun
x:memnun olmasam binermiyim cok memnunum,
z:cantları sizmi boyadınız(cantlar kırmmızıda)
x:he ya biz boyadık nasıl ama guzel olmuş değil mi
z:gercekten guzel olmus satlık mı bu
x:satlık
z:ne kadar kac bin km de
x:14000 de valla 4500 istiyoruz ama peşin 4250 falan veririz zaten turkıyede 7 tane var bundan 2003 model biz bunu mersinden getirdik
z:kac basar abi bu
x:valla ben 170-180 bastım zaten su çinli zealsun falan varya onlar fasa fiso ben onlardan cok tokatladım
z:170-180 yaparmı bu ya
x:ya sen bunun 125lik olduguna bakma super alet
z:bi binebilirmıyım
x:ya acele işim varda koye gidecem
z:tamam o zaman(sonra cekildi gel bi otur dedi gittik oturduk)baya iyiymiş oturuş tarzı falan
x:ya ben bunla 2-3 kere mersine gittim hiç yormadı baskaları olsa onlar insanı yorar
z:cok sagol eyvallah ben seni tutmayayım
x:bişey olursa ben gezerim burlarda gel goruselim dedi
ve gaza kokleye kokleye gitti ayrıca dikkat ettim sesi cok tok fakat benım motordan pek farkı yok gibime geldi ben biraz daha farklı bekliyordum motor uzun yolda acılmış anlaşılan mersin gumrukten almışlar benım sorum şu yapmayacagını biliyorum fakat cok iyi acılsa gercekten o hızlara ulaşır mı?
SAYGILAR
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
burda da var işte o siyah cbr'nin sahibinin arkadaşı
1milyar iddasına girelim dedi bana bu motoru düz 180 yaparım foto cekip geliyim yada istersen arkama bin dedi yüzsüz herif yazık ya
Düz yolda normal bi cbr 125-130 yapar diyorlar 5 km/h fark edebilir..
Ama yokuş aşağı Eğilerek motora yatarak bacakları felan kapatarak 145-150 km/h yapanlar var yapabilecek bi motor bence alıyım da 2 hafta sonra yazarım
170-180km/s hımm. x şahsı satış geliştirme denen şeyi, allayıp pullayıp arayada sallayıp yüksek fiyata giydirmekle karıştırmış herhalde...
Fatih değil motoru açmak her türlü modifiyeyi de üstüne eklesen, hatta en dik yokuştan bile insen o hızı görmesi mucize olur. Bir de o hız bu motor için hiç ama hiç uygun değil...
Ayrıca verdiği fiyat Karaman'ı bilmem ama Antalya piyasasının çok çok üstünde, fiyatı yüksek tutmak için biraz sallamış bir de Türkiye'de 7 tane var falan demesi, herşeyi açıklıyor...
bildiğim kadarıyla cbr 125 2004 te üretimine başlanmış bir alet..
o zaman bu bir cbr değil büyük ihtimalle nsr125..
o iki zamanlı..
dolayısıyla bu hızlara ulaşması mümkün..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
o zaman tamam..
yarıştaki cbrlar bile okadar hıza ulaşmıyor..
hatta şöyle söliyim bırak yokuşu aydan atsan o motoru yine o hıza ulaşamaz(mübalaaaaaaaaaaaaa tabii ki)
motor blokunu tamamen değiştirip daha güçlü bir şey takmamışsa..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
beyler bayanlar 2 hafta ıcınde sonunda kavusucam cıbırıma
carpe diem
cümletten slm arkadaslarrr özlemişim burasını cok hemdeeeeeeeeeee
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 263 kullanıcı var. (0 üye ve 263 misafir)