►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ya ben telefonumu satmadan once(nokıa6630kral)youtubedeki cogu vidyoyu divx formatına çevirip yatmadan once bi film izlerdim sonra cbrnın fotolarını tek tek inceler sonra vidyoları izleyip yatardım zaten baska turlu yorulamıyordum o yuzden gayet iyi oluyordu fakat şimdi 3315(modifiyeli uztunde 3330 ekranı ve kabı var)yılan oynayıp yatıyorum
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
zaten bende telefondan bıktıgım için sattım fakat artık modifiyeli3315 kesmiyor yuksek bi modele gececem ama bakalım nasıp
merhaba nirengi
benim problemim motor dengesiz çalışıyo rölentide durmuyor genellikle motor giderken boğuluyor ve stop ediyor
bizim buralarda servis yok en yakın antalyada sıradan tamirciye gösterdim karbüratör bozulmuş değişecek diyor ve ayarlanmıyor bende hondaya sordum 650 ytl dediler bu fiyada almak adama koyuyor bende çıkma arıyorum arkadaşım anlayacağın
ayrıca teşekkür ederim ilgilendiğin için
http://www.youtube.com/watch?v=jYezn...eature=related
bu sistem heryerde varmı acaba
ayrıca arkadaşlar cbr125 6.viteste 90 yada 100 hızını kacbin devirde yapıyor acaba ve uzun yolda 6.vites 90-100 ile gitsek yakıt tukrtimi ne olur
7000 devir civari olmasi lazim..
3.5 litre civarinda yakiyor o sirada..
1905 niye garantisiyle ugrasmiyosun?
yetkli servise gostersen bi
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
daha azini istiosaniz cup alin bence..
bu arada falcon u aldim)
ufak tefek servis ihtiyaci var akabinde bi cilaliyim resimlerle gelicem buraya:D
Aldın demek ha. Çok sevindim, umarım hayırlı olur. Ee ilk izlenimlerin neler. Bir topic aç istersen, foto falan koyarsın...
abi foto makinemin kablosu kiz arkimda..
foto ceksem bile aktaramiyorum..
ilk izlenimlerim harika..
cok rahat,istedigim ara hizlanmaya sahip bir motosiklet oldugu
daha 130 km oldu o yuzden detay veremiyorum..
debriyajinda bi problem var sadece yuksek devirde anlik ve nadiren kacirma yapiyor ve bazen bosa gecmesi cok zorlaniyo..
dolayisiyla tahminen hafta ici tam kapsamli bi bakima giricek..
buji yag ve fren hidrolikleri degisicek ve tahminimce debriyaj balatasi da degisir..
onemli degil zaten bi miktar para ayirmisim bunun icin..
onlardan sonra motor tam performansini bulsun ole yazicam..
ozet olarak: kopek gibi gidiyo
Hadi bakalım, herşeyini tamamlayıp, halledince açarsın bir topic bakarız oradan. Olayı çok güzel özetlemişssin bu arada... Mutlu olmana çok sevindim inan şu anda monitöre salak salak gülümsüyorum .
saol be abi..
gercekten eksikliklerini giderdigim anda tam olucak..su an hic tam zorlamadim debriyajdan dolayi ama yinede super..
sira sende abi..
Hade len ordan sıra bende bi defa Kaptırmam sıramı
Arkadaşlar uzuuuuuuuuuunnnn bekleyişin sonunda ben de cıbırıma (3 hafta kadar önce) kavuşmuş bulunmaktayım.Darısı bekleyenlerin başına.Fotoğrafları motoru bi güzel yıkadıktan sonra çekip şöyle haftaya falan koyarım
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
o zaman biraz daha zaman kazandim iyi oldu
Shrieker, sana da hayırlı olsun, "en iyi motosiklet oyunu motogp" ibaresini değiştirmişsin de biraz eksik olmuş gibi ne dersin .
Özgür benim sırayı savacaz herhalde kredisiz imkansız gibi gözüküyor, kredibilitem şu an çok düşük çünkü işi bıraktım vs. vs.... Ama Allah'tan ümit kesilmez.
İkinize de tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, sıkıntısız bol keyifli sürüşler...
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)