o fiyata cbr mı olur. kadar para vermişken 0 alırsın daha iyi.
Arkadasım bir kere yanlış şekilde başlıyorsun motosiklet camiasına girmeye...Tezcanlı olursan kaybedersin.Motosikletin her zaman orjinali makbuldür.Bu her türlü alet edevatta da geçerlidir.O yüzden ilerde bol bol pişman olacağın bir motosikleti hiç almamalısın.Her ne kadar o motorun üzerinde sıfır ciğer bile olsa o motor beş para etmez.Ama ola ki 2000-2500ytl gibi bir rakama verilir düşünülebilir...Bizim motorların şöle bir özelliği var ki.Özellikle yolcu ayaklığı açıkken sağ devrildiğinde sinyal bile çok az değiyor yere.Yane deponun boyatılması demek o motorun ciddi bir kazası var demek.Ayrıca sol gidon anahtarlar komple deişik.Komple boyalı bir motor göz göre göre alınırsa yazık olur derim ben sadece.O motoru orj şekilde boyatmak nerden baksan 750-1000ytl arası tutar.Adam akıllı görünmesini istiyorsan,tamirleri ile birlikte..Gidon tek tarafı 100küsur ytl.manet 47ytl anahtarların fiyatları hakkında fikrim yok...Sen hesabını yap işte.Araba boyacısının boyadığı motor hayretmez.Stickerları bile orj deil.Tutsa tutsa 100ytl tutar orj. alsaymış.Veya bir tabelacıya gidip birebir aynılarını kestirebilirmiş.Bu işlerden bu kadar anlayan bir adamdan da şahsen gidip motor almam.A sen alırsan da senden şüphe duyarım bunca insan bu kadar laf söledikten sora...
Ayrıca arkadaslar motorumu satıyorum ben de hayırlısı ile...Deişik alternatiflerim var sattıktan sora...Ya şimdi hemen kawasaki er-5 alabilirim.Ya da hyosung comet650 veya bütçeye bağlı olarak z750 olabilir.Lakin hemen alabileceğim er-5 dışında en azından 2ay beklemek zorundayım...
AKIN FİDAN
biliyorum senin açından ucuza vermek zor ama satılmaz okadar paraya 3400e 3bin km de varken seninkinin satılması biraz zor hele bide türkiyeye yeni kasa gelınce ozaman satılma ihtimali %0 konuyu fazla uzatmayalım isteyen istediği fiyata alıcı arayabilir hayırlı olsun dıyelım
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Ilanımı güncelledim arkadaşlar... Ilanda 3.500 yazıyor fakat Cbr125 forum üyelerine 3.250'ye düşebilirim... Soracaklarınız olursa ilanda msn adresim mevcut.
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_...XQQdisplayitem
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
akıncan
parmagımı basıyorum yazdıklarının altına..
akabınde bence er5 alman daha mantıklı beklemekten ziyade..
biraz da onla takılıp öyle deli makineye geçersin
(z750 tabiki)
bende bugün müstakbel motorumdan kullandım..
yarın alıyorum
not:falconların stickerları 350 ila 470 ytl arası tutuyormuş(söylenti)
not 2:bunu niye söyledin dersen,stikırcı acıcam
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Valla er5'in beni kesmeyeceğini bildiğim için beklemeyi düşünüyorum.Çünkü er5'i alınca satmam hem kolay olmayacak hem de evdekileri bir daha yeni motor aldırmaya teşfik etmem pek kolay olmayacak...Bir de bir süre motor kullanmamam gereko yüsden beklemeyi düşünüyorum çok kararsız kaldım.Bi comet650 çok hoşafıma gitti.cagiva raptor650 kullanmıştım çok eğlenceli bir motor.Tıpkısının aynısı hatta daha güçlüsü.Kafam çok karışık.Ama er-5'den başka bir alternatif için her türlü beklemem gerek...
Ayrıca özgürcan sticker ihtiyacın olduğunda haberim olsun hallederiz ucuz yollu...Bütün çalışmaları orj haliyle elimizde bulunmakta...Arkadasım bu işle uğraşıyor hazırlatırım kargoyla gönderirim...İhtiyacı olanlar da ulaşabilir bana...Fiyatı sorar haber veririm...
AKIN FİDAN
akıncım o zaman sen bana falcon stickerlarını ayarlamaya başla)))
hmm sen bilirsin ama hyodaki belirsizlik bi çözülsün bence..
z750 için ise araya bir şey soksan bence mantıklı olur
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Arkadaşlar Siyah koyduğum CBR 2500-2750 ytl'ye düşene kadar almıyorum.
Aklınızda soru takılmasın alacak diye...
Maddiyatı halledersem araya bişe sokmayı düşünmüyorum hiç...Kullanmadan tecrübe edilmeyeceğini düşünenlerden oldum hep...Arasıra etrafımdakilerin motorlarını kullandıkça kanım kaynıyor ayrıca...z750 ile arama hiç bir şey girmemeli bence.Bütçe kurtarsa aslında 600rr düşünürüm ama race ile arama z750'yi sokuyorum
O zaman sen bana özelden sticker için yaz istediklerini ben fiyatını hemen bildireyim sana msn hep açık benim...
AKIN FİDAN
arkadaşlar siteden turuncu rengi kaldırmışlar cok uzuldum ben turuncu dusunuyordum fakat 0 alırsam baska renge bakacaz artık
http://www.honda.com.tr/motosiklet/c...ort/cbr125.htm
neyse hayırlısı olsun
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
valla kafayı yiyecem arkadaşlar CBR üstüne binince bana bir şey oldu adam gibi uyuyamıyorum yatakta kıvranıyorum her an aklımda motor bunu kimse anlamıyor aşık oldum gözüm başka bir şey görmüyo yaa beni anlayan var mı
vay be ne motorsikletim varmış he.
ben bunu kızlar bakar diye almıştım sen aşık olduysan satıyorum o zaman.
arkadaşlar merhaba çıkma karbüratöre ihiyacım var hondaya sordum fiyatı:650 ytl
elinde çıkma karbüratör olan varsa ve yardımcı olabilirse sevinirim
5428300001 numaradan ulaşabilirsiniz
Şu an bu konu içerisinde 265 kullanıcı var. (0 üye ve 265 misafir)