Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    belli değil...
    Alıntı ilhan1154 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bayağı fazla istiyosun 5000 veren 700-800 daha verır 0 alır
    haklısın o fiyata satılacağını sanmıyorum neyse hayırlısı..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    honda cbr 125

Motosikleti
    yok yok yook :)
    o fiyata cbr mı olur. kadar para vermişken 0 alırsın daha iyi.

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Arkadasım bir kere yanlış şekilde başlıyorsun motosiklet camiasına girmeye...Tezcanlı olursan kaybedersin.Motosikletin her zaman orjinali makbuldür.Bu her türlü alet edevatta da geçerlidir.O yüzden ilerde bol bol pişman olacağın bir motosikleti hiç almamalısın.Her ne kadar o motorun üzerinde sıfır ciğer bile olsa o motor beş para etmez.Ama ola ki 2000-2500ytl gibi bir rakama verilir düşünülebilir...Bizim motorların şöle bir özelliği var ki.Özellikle yolcu ayaklığı açıkken sağ devrildiğinde sinyal bile çok az değiyor yere.Yane deponun boyatılması demek o motorun ciddi bir kazası var demek.Ayrıca sol gidon anahtarlar komple deişik.Komple boyalı bir motor göz göre göre alınırsa yazık olur derim ben sadece.O motoru orj şekilde boyatmak nerden baksan 750-1000ytl arası tutar.Adam akıllı görünmesini istiyorsan,tamirleri ile birlikte..Gidon tek tarafı 100küsur ytl.manet 47ytl anahtarların fiyatları hakkında fikrim yok...Sen hesabını yap işte.Araba boyacısının boyadığı motor hayretmez.Stickerları bile orj deil.Tutsa tutsa 100ytl tutar orj. alsaymış.Veya bir tabelacıya gidip birebir aynılarını kestirebilirmiş.Bu işlerden bu kadar anlayan bir adamdan da şahsen gidip motor almam.A sen alırsan da senden şüphe duyarım bunca insan bu kadar laf söledikten sora...

Ayrıca arkadaslar motorumu satıyorum ben de hayırlısı ile...Deişik alternatiflerim var sattıktan sora...Ya şimdi hemen kawasaki er-5 alabilirim.Ya da hyosung comet650 veya bütçeye bağlı olarak z750 olabilir.Lakin hemen alabileceğim er-5 dışında en azından 2ay beklemek zorundayım...
    AKIN FİDAN

ilhan1154 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda pcx 125
    Alıntı orcunmsn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burdaki moto sahiplerine söylüyorum 3000 3500 satılırmı kullandığımız makinalar bırakırım dursun katılan yok mu bana ?
    biliyorum senin açından ucuza vermek zor ama satılmaz okadar paraya 3400e 3bin km de varken seninkinin satılması biraz zor hele bide türkiyeye yeni kasa gelınce ozaman satılma ihtimali %0 konuyu fazla uzatmayalım isteyen istediği fiyata alıcı arayabilir hayırlı olsun dıyelım
    Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...

Motosikleti
    Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadasım bir kere yanlış şekilde başlıyorsun motosiklet camiasına girmeye...Tezcanlı olursan kaybedersin.Motosikletin her zaman orjinali makbuldür.Bu her türlü alet edevatta da geçerlidir.O yüzden ilerde bol bol pişman olacağın bir motosikleti hiç almamalısın.Her ne kadar o motorun üzerinde sıfır ciğer bile olsa o motor beş para etmez.Ama ola ki 2000-2500ytl gibi bir rakama verilir düşünülebilir...Bizim motorların şöle bir özelliği var ki.Özellikle yolcu ayaklığı açıkken sağ devrildiğinde sinyal bile çok az değiyor yere.Yane deponun boyatılması demek o motorun ciddi bir kazası var demek.Ayrıca sol gidon anahtarlar komple deişik.Komple boyalı bir motor göz göre göre alınırsa yazık olur derim ben sadece.O motoru orj şekilde boyatmak nerden baksan 750-1000ytl arası tutar.Adam akıllı görünmesini istiyorsan,tamirleri ile birlikte..Gidon tek tarafı 100küsur ytl.manet 47ytl anahtarların fiyatları hakkında fikrim yok...Sen hesabını yap işte.Araba boyacısının boyadığı motor hayretmez.Stickerları bile orj deil.Tutsa tutsa 100ytl tutar orj. alsaymış.Veya bir tabelacıya gidip birebir aynılarını kestirebilirmiş.Bu işlerden bu kadar anlayan bir adamdan da şahsen gidip motor almam.A sen alırsan da senden şüphe duyarım bunca insan bu kadar laf söledikten sora...

Ayrıca arkadaslar motorumu satıyorum ben de hayırlısı ile...Deişik alternatiflerim var sattıktan sora...Ya şimdi hemen kawasaki er-5 alabilirim.Ya da hyosung comet650 veya bütçeye bağlı olarak z750 olabilir.Lakin hemen alabileceğim er-5 dışında en azından 2ay beklemek zorundayım...
    bende söyledim benim motorda düştü yere ama arka ayaklık açık olduğu için hiçbir yeri çizilmedi.neyse biz zaten o kadar söyledik alırsa onun kararı artık.
    bende cbr satarsam v-strom 650 alabilirim.çok hoşuma gitti motor ama büyük gelirmi acaba bu motordan sonra.

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ilanımı güncelledim arkadaşlar... Ilanda 3.500 yazıyor fakat Cbr125 forum üyelerine 3.250'ye düşebilirim... Soracaklarınız olursa ilanda msn adresim mevcut.

http://www.sahibinden.com/cok_temiz_...XQQdisplayitem

Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    akıncan
    parmagımı basıyorum yazdıklarının altına..
    akabınde bence er5 alman daha mantıklı beklemekten ziyade..
    biraz da onla takılıp öyle deli makineye geçersin
    (z750 tabiki)
    bende bugün müstakbel motorumdan kullandım..
    yarın alıyorum

not:falconların stickerları 350 ila 470 ytl arası tutuyormuş(söylenti)
    not 2:bunu niye söyledin dersen,stikırcı acıcam
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

Motosikleti
    Mondıal 150 Mcx
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ilanımı güncelledim arkadaşlar... Ilanda 3.500 yazıyor fakat Cbr125 forum üyelerine 3.250'ye düşebilirim... Soracaklarınız olursa ilanda msn adresim mevcut.

http://www.sahibinden.com/cok_temiz_...XQQdisplayitem

bende para biriktirmeye başladım keşke elimde nakit olsada peşin alsaydım bu motoru gayette çok temiz..
    4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı praetorian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    akıncan
    parmagımı basıyorum yazdıklarının altına..
    akabınde bence er5 alman daha mantıklı beklemekten ziyade..
    biraz da onla takılıp öyle deli makineye geçersin
    (z750 tabiki)
    bende bugün müstakbel motorumdan kullandım..
    yarın alıyorum

not:falconların stickerları 350 ila 470 ytl arası tutuyormuş(söylenti)
    not 2:bunu niye söyledin dersen,stikırcı acıcam
    Valla er5'in beni kesmeyeceğini bildiğim için beklemeyi düşünüyorum.Çünkü er5'i alınca satmam hem kolay olmayacak hem de evdekileri bir daha yeni motor aldırmaya teşfik etmem pek kolay olmayacak...Bir de bir süre motor kullanmamam gereko yüsden beklemeyi düşünüyorum çok kararsız kaldım.Bi comet650 çok hoşafıma gitti.cagiva raptor650 kullanmıştım çok eğlenceli bir motor.Tıpkısının aynısı hatta daha güçlüsü.Kafam çok karışık.Ama er-5'den başka bir alternatif için her türlü beklemem gerek...

Ayrıca özgürcan sticker ihtiyacın olduğunda haberim olsun hallederiz ucuz yollu...Bütün çalışmaları orj haliyle elimizde bulunmakta...Arkadasım bu işle uğraşıyor hazırlatırım kargoyla gönderirim...İhtiyacı olanlar da ulaşabilir bana...Fiyatı sorar haber veririm...
    AKIN FİDAN

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    akıncım o zaman sen bana falcon stickerlarını ayarlamaya başla)))
    hmm sen bilirsin ama hyodaki belirsizlik bi çözülsün bence..
    z750 için ise araya bir şey soksan bence mantıklı olur
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

Motosikleti
    belli değil...
    Arkadaşlar Siyah koyduğum CBR 2500-2750 ytl'ye düşene kadar almıyorum.
    Aklınızda soru takılmasın alacak diye...

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı praetorian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    akıncım o zaman sen bana falcon stickerlarını ayarlamaya başla)))
    hmm sen bilirsin ama hyodaki belirsizlik bi çözülsün bence..
    z750 için ise araya bir şey soksan bence mantıklı olur
    Maddiyatı halledersem araya bişe sokmayı düşünmüyorum hiç...Kullanmadan tecrübe edilmeyeceğini düşünenlerden oldum hep...Arasıra etrafımdakilerin motorlarını kullandıkça kanım kaynıyor ayrıca...z750 ile arama hiç bir şey girmemeli bence.Bütçe kurtarsa aslında 600rr düşünürüm ama race ile arama z750'yi sokuyorum

O zaman sen bana özelden sticker için yaz istediklerini ben fiyatını hemen bildireyim sana msn hep açık benim...
    AKIN FİDAN

fatihsevim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150
    arkadaşlar siteden turuncu rengi kaldırmışlar cok uzuldum ben turuncu dusunuyordum fakat 0 alırsam baska renge bakacaz artık
    http://www.honda.com.tr/motosiklet/c...ort/cbr125.htm
    neyse hayırlısı olsun
    HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR

Alıntı fatihsevim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar siteden turuncu rengi kaldırmışlar cok uzuldum ben turuncu dusunuyordum fakat 0 alırsam baska renge bakacaz artık
    http://www.honda.com.tr/motosiklet/c...ort/cbr125.htm
    neyse hayırlısı olsun

sanırım yeni kasalar gelecek die kaldırdılar onu
    Cbr 125 :bounce:

Motosikleti
    belli değil...
    valla kafayı yiyecem arkadaşlar CBR üstüne binince bana bir şey oldu adam gibi uyuyamıyorum yatakta kıvranıyorum her an aklımda motor bunu kimse anlamıyor aşık oldum gözüm başka bir şey görmüyo yaa beni anlayan var mı

Motosikleti
    vay be ne motorsikletim varmış he.
    ben bunu kızlar bakar diye almıştım sen aşık olduysan satıyorum o zaman.

Motosikleti
    belli değil...
    Alıntı FireStarteR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay be ne motorsikletim varmış he.
    ben bunu kızlar bakar diye almıştım sen aşık olduysan satıyorum o zaman.
    valla sizin orda bu motorlara bakıyorlarsa iyi şanslısınız
    bizim burda yerine kullanırsan bana aşık olacağına motor'a aşık olacak kızlar vardır eminim
    ya gerçekten bir an olsunda motor gezeyim diyorum

Motosikleti
    kawasaki ninja 250r
    Alıntı yakuza42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla kafayı yiyecem arkadaşlar CBR üstüne binince bana bir şey oldu adam gibi uyuyamıyorum yatakta kıvranıyorum her an aklımda motor bunu kimse anlamıyor aşık oldum gözüm başka bir şey görmüyo yaa beni anlayan var mı
    seni çok iyi anlayabiliyorum, bir an önce ben de binmek içiin sabırsızlanıyorum.
    önce motorumu getirmem gerek

Motosikleti
    fazer
    arkadaşlar merhaba çıkma karbüratöre ihiyacım var hondaya sordum fiyatı:650 ytl
    elinde çıkma karbüratör olan varsa ve yardımcı olabilirse sevinirim
    5428300001 numaradan ulaşabilirsiniz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 265 kullanıcı var. (0 üye ve 265 misafir)

Bu Konudaki Etiketler