yurtdısında olursan veya baska motorla kaza yapmıssan kullanamıyosun haliyle..
ayagım vıtes pegine sıgmıyordu
yurtdısında olursan veya baska motorla kaza yapmıssan kullanamıyosun haliyle..
ayagım vıtes pegine sıgmıyordu
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
onu söylesene abi yaa geçmiş olsun
gerçekten şuan sitede araştırma yapıyorum bir şeylere rastladım ve kafamda kuşku oldu.
Boyum 1.81 - 1.82 Cm yaş 17 Malüm seneye de boy atarm herhalde
Kilom 65 felan Boy olarak sıkıntı yaşarmıyım coğu kişi bundan bahsetiyor
net bir cvp alamadım bu arada ayakkabı numaram 42 felan (modeline göre değişiyor)(bunu sormamın sebebi vites yeri ile ilgili) motoru bilmediğim için
özgür abi bir cvplarsan sevinirim
Bu motor bana kücük gelir mi yhaa
senin %100 haklı olduğun bi kazada senin bütün zararını karsılamak zoruda değilmi sigorta????davalık işimi var bunun cocuk (cocuktu galiba) bi küçük devirmiştir herhalde polisin bicezai işlemi olmadımı?
Benim tüm zararlarımı karşılamak zorunda elbette... Ancak trafik raporlarında aracı kullanan çocuk değil babası kullanıyor olarak geçmiş. Babasının 228 promil alkollü olduğu, kaza sonrası olay yerini terk edip kaçtığı polis raporlarıyla belgelenmiş durumda. Adamın kaskosu devredışı kaldığı için sadece trafik sigortasının ödeyeceği miktarı direk alıcaz( sanırım 8000 ytl.)
Geri kalan bedel bilirkişiler tarafından alınan rapora göre mahkeme yoluyla karşı taraftan alınacak. dava olmak zorunda, çünkü ben şikayetci olmasam bile adam ehliyetsiz aşırı alkollü araç kullanarak yaralanmalı kazaya sebebiyet verme, polis memurunu zora sokma(kazadan sonra kaçarken yakalandığı için) suçlarından zaten yargılanacak...
Benim hastane masraflarımı, işe gitmediğim günlerin bedelini, mahkeme masraflarını, bilirkişi ücretlerini, kask ve montumun bedelini ödemek durumunda... Kararı mahkeme verecek. Biz %100 haklı olarak çıkacağız.
Ben şu anda beklemedeyim. Böyle bir kazayı çok küçük sıyrıklarla atlattığım için şükrediyorum. Fazla acele etmiyorum... Allah korudu... Şu anda sakat kalmış hatta ölmüş olabilirdim...
hepimize kazasız belasız sürüşler diliyorum...
büyük geçmiş olsun kardeşim
tahminimce mahkemeye başladığında 1. celsede şahitler ve belgeleri ister muhtemelen bişiler eksik kalır 2. celseyi 1-2 ay sonraya atar ve orda karar verir
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
pram Hayırlısı olsun derim....Ayrıca gs500'dense er5i düşün derim su soğutmalı üstelik.Ve bence daha güzel.Ayrıca sade ben kaldım yahu cıbırlı
ertech Her şeyin hayırlısı derim.Biraz bekleyeceksin ama en azından sana bişe olmadı ve zararın karşılanacak...Sana bişe olmaması en güzel yeri ayrıca...
Ve mahkeme olayında belgeleri sunacak olan sadece senin avukatın eksiklerin olmaması onun elinde ;) hayırlısı olsun derim...
AKIN FİDAN
Yok yok ben yolcuyum da maddiyat işte...Ben ertechin peşinden gideceğim ayrıca kısmetse...Görkem buralarda ;) o yardımcı olursa sana...
AKIN FİDAN
Zaman dediğim gibi ertech.Biraz zorlayıp sabretmelisin.Bi de şu dert dert üstüne gelmese tam süper olacak ama...Neyse çenem düşmeden cbr'dan bahsedeyim.
Eeeee cıbırcılar kimsecikler kalmadı falla.Pra'da artık sessiz sakin yazar derinden.Ayrıca test olayını hiç bilmiyorum.Ama 1.sayfada etraflıca bahsediliyor cbr'dan...
AKIN FİDAN
selam cbr ciler keyifler nasıl öss yi kazanırsam aranızda bende varım kendinize iyi bakın arkadaşlar
Hmmm tamam ben de öss'yi kazanayım sen benim motoru al tetikçi Bende artık üst sınıfıma sahip olayım...
AKIN FİDAN
Pra buralarda akın merak etme)
nereye sarıcam burası olmazsa..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
slm arkadaşlar bu gün yzf 125 i sordum Manisa'daki yamaha bayisine fiyatı 8,850 ytl olacakmış bilginize.....
Şu an bu konu içerisinde 265 kullanıcı var. (0 üye ve 265 misafir)