Hasan listeyi yenilermisin arkadaşlar herkes kendisi liste oluşurmasın karışıyo
Hasan listeyi yenilermisin arkadaşlar herkes kendisi liste oluşurmasın karışıyo
Ekledim kardeşim ilginize çok çok teşekkürler@hmedim adlı üyeden alıntı
cbr 125 insanı mesteder
1- @hmedim - Repsol - Ahmet KAN - ahmetkan13@hotmail.com
2- H@S@N - Hasan Ali DEMİRCİ -motorizelik sona erdi haojin le işe gelip gidiyorum sadece.:(
3- PcKopatGhostRider - Siyah - Kerim - krmbg33@hotmail.com
4- bytiger - Yakında İnşallah
5- gurolcbr125 - Siyah Kırmızı
6- 2pac - Siyah - Murat KURT
7- clone - Bu Yaz İnşallah
8- extrasyon - Repsol - İsmail - extrasyon@hotmail.com
9- praetorian - Repsol - Özgür DUYGU - ozgurduygu@hotmail.com
10- reonur - Yakında İnşallah - Onur KAYMAKÇI - onurkaymakci@hotmail.com
11- along - Kırmızı - Göksel ÖZKAYA - ozkayagoksel@gmail.com
12- ozaktasi - Repsol - İbrahim BEY - ibrahimbey79@hotmail.com
13- peacesea - Repsol - Barış DENİZ - barisdeniz_@hotmail.com
14- murat68 - Repsol
15- yageo - Repsol - Gürkan ÜĞDÜL - ugdul@hotmail.com
16- zeronero - Mavi - Erhan TURAL - etural@hotmail.com
17- yuceinsan - Kırmızı - Levent BAYAR - bayar.levent@gmail.com
18- blackhawk - Repsol - Savaş BALCI - balcisavas@hotmail.com
19- impostor - (?) - (?) - bhrlsy@hotmail.com
20- Huséyín07 - Kırmızı - Hüseyin - huseyin_tikmak@hotmail.com
21- SAKAL - Yakında inşallah - Doğuş GÖKTAY - motosiklet.net@yonetici.gen.tr
22- printman - Mavi - Eyüp BOZKURT - eyup@turkuazmatbaa.com
23- sefir67 - (?) - (?) - kurtlar67vadisi@hotmail.com
24- anakin - Turuncu - Ahmet GÜNEY - ahmet@birteknoloji.com
25- armagan - Turuncu - Armağan TOLAN - armagantolan@hotmail.com
26- TESS - Kırmızı - (?) - tess-85-@hotmail.com
27- SuSpect - (?) - Buğra - suspect@ıcqmail.com
28- ishaknergiz - Kırmızı - İshak NERGİZ - ishaknergiz1@hotmail.com
29- tronic - Siyah Kırmızı - (?) - (?)
30- CBR125RCI - Şuayip AKERİK - Ciminli_CBR125R@hotmail.com
31- daj_mc_really - (?) - Oğuzhan GÖÇERİ - tutku4231@hotmail.com
32- Girdap_R1 - (?) - Girdap BEKTAŞ - girdapbektas@hotmail.com
33- Carlitoturco - (?) - (?) - halilimentes@hotmail.com
34- maumserseri17 - (?) - Burak AVCI - texasli_burak1989@hotmail.com
35- onur87 - Siyah - Onur AKCA - onurakca_87@hotmail.com
36- leventsakici - Siyah - Levent Sakıcı - leventsakici@hotmail.com
37- Carcharoth - Mavi - Okan - thanatosoki@hotmail.com
38- CbR_BaTu - Siyah - Batuhan KARA - thefear_batu@hotmail.com
39- Musti_CBR125R - Kırmızı Siyah - Mustafa - musti_cbr125@hotmail.com
40- ARCHANGEL - Repsol - Fatih - fatih.kont@hotmail.com
41- ufuk3535 - Repsol - Ufuk YILDIRIM - ufuk001@gmail.com
42- DOĞUKAN 55 - Kırmızı - Hamza - dogukan-1980@hotmail.com
43- starsailor - Siyah - Damla SÜMER - b_cansu34@mynet.com
44- hasanv3589 - Siyah - Hasan VATANSEVER - hasanv3589@hotmail.com
45- sametcakar - Kırmızı - Samet ÇAKAR - sametcakar@hotmail.com
46- destinyofrock - Repsol - Kader BİLGİ - kbilgi@gmail.com
47- mithrelios - Kırmızı Mavi - Bilgi Can KÖKSAL - bilgicankoksal@hotmail.com
48- tncyilmaz - Kırmızı Siyah - Tuncay YILMAZ - tncyilmaz@hotmail.com
49- fırtına_87 - Kırmızı -Yunus Fatih Keskin - CRAZY_DRIVING_18@hotmail.com
CBR 125 R
sağol teşekkür ederim dostum
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
arakadaşlar bende cbr almayı düşünüyorum.ancak bu sitede bazı kişiler mz lerin cbr den hızlı gittiğini söylüyor doğru mu.çünkü muşta çok mz var ve burdaki gençler toplu halde gezdikleri için sonra beni geçtiklerinde dalga geçmesinler diye sizlerden yardım bekliyorum.
ooo bende geldim yukarıdakileri ekledimm duyrulur bhrlsy@hotmail.com
selam bende geldim.Arkadaşlar motor bence mükemmel ben çok memnunum.Fakat tek sorun 6 vitezde sanki motor gaz yemiyor ve hız almıyor ve boğuluyormuş gibi davranıyor acaba bu 95-98 oktan meselesinden dolayımı.Ayni durumdaki arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
(ayrıca motora bugün depo üstü çanta aldım ilgilenen varsa yardımcı olurum.Bana çünkü kimse yardımcı olmadı veya olamadı.Sıfr çanta için istanbula gittim beee.)
balcisavas@hotmail.com
Arkadaşlar bu arada bende motoru otomobil kredisi kullanarak aldım fakat ruhsatımda herhangi bir rehinli veya satılmaz gibi bir ibare yoktur.Acaba unuttularmı işlemeyi.Bilgisi olan arkadaşlar cevap lütfen
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
bende bu motoru kafaya taktım kasımda ehliyeti alınca ,inşallah motoru alıcamm
Amiga ölmez!!!
[url]www.amigaturk.com[/url]
Motorun 6. viteste gaz yememesi hava filtresi ve performans egzosa ihtiyaç duyduğundandır. Açıkçası motorun gücü yetmiyor 6. viteste zinciri döndürmeye. benimkinde devir gözle görülür şekilde düşüyor. 6. vitestede aynı 5. vitesteki performansı verebilmesi için egzos olmasa bile hava filtresi şart!! kredi olayını anlayamadım ben de çektim afedersiniz ama hayvan gibi rehinlidir yazıyo.blackhawk adlı üyeden alıntı
Bu arada aramıza hoşgeldiniz yeni katılanlar mümkünse motorumuzun rengini ve ismimizi de yazarsak liste daha hoş olur
CBR 125 R
fb49 adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşım bende tatvan'dayım burdada mz var ama gerek tip gerekse performans bakımından mz buna kafa tutamaz..geçenlerde burada ben ve arkadaşım benim mağazadan çıktık çarşı merkezine gidiyoruz bende oda kiloluyoz( 93-95 ) sonra bir tane mz önümüzde gidiyor üstündede zayıf cılız bir genç 70 kilo ya var ya yok neyse sonra ben bunu solladım yaklaşık 1 km kadar bana yetişmeye çalıştı hızım 90 falandı beni solladı daha 100 mt gitmeden onu tekrar bir solladımki bir daha beni görse eminim yolunu değiştirecek çok hızlı bir makine değil ben ençok 125 yapabildim oda yol yetmedi şehir merkezine girdim ama 140 yapabileciğimi sanıyorum bunu unutma herşeyden önce bu bir honda ... hayat onda inan bana tatvan'da ben bunla çarşıya çıktığımda bütün gözler üzerimde bırak mz i arabalar kafa tutamıyo.. hiç beni geçecekler diye korkmam diğer motorcular beni burda gördükleri zaman saklanacak delik arıyorlar sen işinde ol
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
blachawk, 6.vites uzun yol için ekonomi vitesi dir. 100-110 km hızlardan önce 6.vitesi kullanma. yani 6.vites hızlanmaya değil uzun yolda ulaştığın hızı korumanı sağlar.
kısmetse 1 saat sonra bende gidip bi cbr alıcam (2. el ) inşallah bu seferde bi aksilik cıkmaz...
arkadaslar 1 saat icinde gidip motora bakıcam ve guzelse hemen alıcam. motorun nasıl oldugunu sesinden anlayacagıma eminim yalnız sizde bi cbr kullanıcısı olarak bana yardım ederseniz sevinirim. sizce nelere dikkat etmeliyim ?
kardeş sağını solunu iyice bir kontrol et kırık çatlak çizik olmasın bunun dışında kilometresine dikkat et ..ona göre fiyat biç.. bende ikinci el aldım ben aldığımda 1030 km deydi yani sıfır sayılır ilk rodaj bakımı yapılmış ve hiç binilmemişti ufacık bir çizik bile yoktu.. 3.750 ytl ye aldım ha bide eksoza dikkat et sararmamış olsun imkanın varsa iyi bir motor ustasına gösterebilirsin
Kardeşim İnşallah bi aksilik çıkmadan motoruna kavuşursun aman dikkat et arızalı motor alma gerçi honda ve arıza kelimeleri birbirinden uzak ama olsunyuceinsan adlı üyeden alıntı
Bu arada arkadaşlar herkes elindeki cıbır videolarından koysun şöle güzellerinden ben açılışı yapayım
http://rapidshare.de/files/21166658/stuntencbr.wmv.html
CBR 125 R
Walla çok güzel bir video yav adamlara bak welly ,stopy bile yapıyolar bende bulursam eklerim
birşey soracam hasancım geçenlerde hani sana zincir yağı sormuştum ya sende shell advance chain ultra önermiştin yaw ben onu buralarda bulamıyorum internetten online spariş verebileceğim bir yer biliyormusun.... diğer arkadaşlarada ricam varsa öyle bir adres bana verirlerse bi zahmet
arkadaşlar gerçi videolar ölümünde yayınlamıştım ama sizin mutlaka bu slayt gösterisini izlemenizi rica ediyorum çok duygusal ve insanı hayata bağlayan bi slayt indirmeside çok kısa sürüyor begeneceğinize garanti veririm
http://rapidshare.de/files/20670174/...sesli.pps.html
beyler vıdeolara bı ara verebılırmıyızbı sorum olcak cbr rodajdayken 2 kısı bınılemıor dımı(asya motorda oleydı)yoksa rodaj sadece bellı bı devırı gecmeme gıbı bı durummu,ıkı kısı bınmenın bı sakıncası olurmu?daha almadan basladım sormaya
cbr ın rodajı sadece ilk 500 km içindir ve daha çok yürüyen aksamın birbirine alışması içindir. fazla zorlamadıktan sonra iki kişide binebilirsin. ben biladerle biniyodum, problem yok yani. HONDA HAYAT ONDApraetorian adlı üyeden alıntı
dostum iki kişiden kastın ikitane 90 kğ + insan ise motora zararı vardır tabi yanlız motosikletini rodaj bakımını yaptırıncaya kadar 7000 8000 devirlerde git mümkünse 4. viteside geçme dikkatli ve temiz kullanırsan makine gibi bir makinen olur nede olsa o bir honda....praetorian adlı üyeden alıntı
85+50kgcok sorun olmaz heralde..saolun beyler cevaplar ıcın
Erhan Kardeşime aynen katılıyorum bende iki kişi binmiştim tek dikket gerektiren yüksek devirlerde vites atmamak.zeronero adlı üyeden alıntı
Bu arada gurolcbr125 süper bi yazı yaa ağlamayı beğenemedim okurken çok duygulandım
CBR 125 R
Şu an bu konu içerisinde 269 kullanıcı var. (0 üye ve 269 misafir)