1 mesaj farkla kaçırmışşsın hocam
1 mesaj farkla kaçırmışşsın hocam
Cbr 125 :bounce:
Birkaç sorum olacak sizlere...Bizim sinyallerin beyaz sinyal camları var 4tanesinin fiyatı ne kadar?Ayrıca bizim sinyallerin içinde normal beyaz ampul mü var hiç ellemedim de.BEyaz camları takınca ampulleri de deiştirmek gerekecek mi?Fiyatlarını bilen varsa beyaz camların çok memnun olucam...
AKIN FİDAN
10.007 de ben olayım scooter cıysak sanane ukala herif nolcak oda motur buda
ben kaza yapsam 150 ytl ye masraf tamam ama sen bi motor parası vercen ona ne dicen
10009 uda ben yazayım bari tam olsun.06bluedragger laf atma abicim parça fiyatlarına
amacım rencide etmek değil
ne yani çinli scooter kullanıyosak adam değilmiyiz
kanka cıbırın parça fiyatları uçmuş adi herifler motorun parçalarını sıfır motor fiyatına satıyolar
capon capon diyonuz alın hayrını görün benim hussar taiwanlı hiç sorun çıkartmıyo 2 senelik motor yıpranan 1-2 parçasını değiştirdim onun dışında sorun yok..
bu arada ilk taşı o attı..
la usta hem laf atıyon sonra dönüyon ayıp sende var ya :D
valla pahalı felan ama kalite konuşuyor HONDA boru değil yane :D
kazayı düşünüp de almıyorum ben motoru sizi bilmem ama ALLAH korusun.
o çin marka motor ile yolda kalmaktan
adam gibi motorumla hayatımı yaşarım daha iyi benim düşüncem bu
İnternet'de bir cbr buldum choq hoşuma gitti cokk :D
Acaba motoru alınca plakalığı kaldırıp plakayı başka arka tekerin o araya mı koysam daha klass oluyor ah nisan ah bir gelse de moturuma bir kavuşsam
Birazdan alacağım moturun bütün resimlerini koyayım biraz yorum alayım
İşe yarayayım
Minik bir espri idi benimki umarım yanlış anlamamışındır...Kesinlikle rencide amaçlı deildi...
Yok o kuyruğu o hale getirmen plakalığı kaldırıp plakayı lastiğin oraya biyere koymakla olmuyor Biraz işi uzun onun...Çok istersen hali hazırda bulunan o çok beğendiğin motoru satın alabilirsin...SAtılık bildiğim kadarıyla
AKIN FİDAN
Hmmm ne kadar bu fıstığın fiyatı bakalım yakuza42
06bluedragger Şimdi yanlış anlamadığını görünce sevindim...AYrıca atıfta bulunduğum kişi bi ara okursa sesi çıkar yolda giderken onu bırakanlar utansın...eski metalgot'üm az çekmedi hani
AKIN FİDAN
Valla ne diyim Nisanda 2.000 ytl Haziran sonu (Temmuz başı) 1.500 ytl vermeyi düşünüyorum + Kask hediyeli işte 4.000 ytlden düşürdüm
Belki (3.750 olur)
7.000 km'de sağ tarafdaki yan granajda 2 cizik var kücük o kadar kötü değil eksoz'da hafif var bakımları tam yapılı işte Orjinal bakılmış motora
ek felan yok
bulunduğm yere yakın olduğu için hem fiyat bakımından hem yer bakımından tam denk geldi aile sorunu da geçsin elimde aşkım benim
inşallah alırsın cıbırı babana söyle yardımcı olsun ..
yakuzanın dediği motor bu
http://www.sahibinden.com/gel_gor_cb...XQQdisplayitem
valla bende alırsam bu motoru düşünüyordum yakın oldugu için ama sana nasipmiş aldıgın zaman gule gule binersin
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
innşallah kardeşim sende alınca banada temız bulusrun konyadan bende karamandayım zaten atlar gelirim
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
görkemusun kuyruğu len o adam kendi elleriyle yaptı alt kapağı ama tam oturmadı :D aradabi bagajdaki zinci sarkıp arka lastiğe dolanıyo
god is busy ! can i help you!
Şu an bu konu içerisinde 253 kullanıcı var. (0 üye ve 253 misafir)