yuasa akü 5 yada 7 amper 140 yada 170 civarı olması lazım yanlış hatırlamıyorsam,
denizli de.
sevme beni Kızım meşaLe ve eGzOst KoKaRım...şaRKı TüRKü Bilmem tezahürat YazaRım viTes aTarIm...tuTma eLLeRimi emaneT saRaRım,gAza BasArıM...CimBomUma ve mOtOruMa Laf aTaRsan DüNYanI ßa$ıNa yıKaRım ...!!
ya alalı 3 gün oldu motor önceden beklediği için akü zayıflamış şimdide bitti.. marş basmıyor havalarda kötü 2. viteste vurdur diyorlar ama yağmur dinmeli saten acemiyim.. aküyü sökemezmiyim..?
Allah Hepinizi, Kazadan, Beladan Korusun!:salut: Çok hız yapmayın arkdaşlar, hareket felan hiç yapmayın.. dikkat edin... Ayhan Sözen: Motosiklet Hayranlarından birisiyim işte...:queen:
İlgi alanım sportif motorlar üzerine
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
ben richa nasa modelini kullanıyorum...55€ fiyatı...Bir de waterproof racer modeli var 69€ o da..Richa'nın ürünlerinden memnunum.Revi't in eldivenlerinden memnun deil çoğu kişi....
Ayrıca hiç bir seri üretim motoru chopper olmuyor bilgilerinize..tuçe hanıım doğrusunu söledi..cruiser.Üstüne kendinize özgü gidon-ön süspansiyon ne bileim çamurluk,ayaklık vs. takınca yine chopper olmuyor.Sadece custom cruiser oluyor
Ayrıca yuasa akü yanılmıyorsam 6amper.Fiyatı konusunda +150YTL gibi bişe sanırım.Ben türk iş bi akü aldım fakat boyut açısında sıkıntılı olduğundan 5amperlik kullanıyorum...Ve çok basit bir iş aküyü sökmek.5dklık bişe kasmanıza gerek yok...
AKIN FİDAN
Allah Hepinizi, Kazadan, Beladan Korusun!:salut: Çok hız yapmayın arkdaşlar, hareket felan hiç yapmayın.. dikkat edin... Ayhan Sözen: Motosiklet Hayranlarından birisiyim işte...:queen:
ya kusura bakma ertech kardeş bu forumda acemi olduğum ve birazda panikten dolayı hızlı geçmişim forumu yazını atlamışım önceki sayfada kalmış..
çok teşekkürler yardımın için istediğim buydu aküye ulaşmak.
yarın arka koltuğu çıkarttıktan sonra dediğin gibi o vidaları gevşetip koltuğu çıkartıcağım sonrada aküyü götürüp bi şarj ettirim, çalıştırdıktan sonrada jikleyi çekip bekletsem olurmu şarj olsun diye, çünkü hava yağışlı ve ben çok acemiyim ilk motorum.. :( ama en kısa zamanda bol pratikle çözücem işi inş.
k.ç.i bak. teşekkürler..
Arka koltuğu anahtar ile açıyorsun.Ardından Alyanlı sürücü koltuğunu tutan minik bir vida var.Çok sıkılmamışsa el ile bile açılır.Sora koltuğun altından yarım açılabilen bi kapağın altında akü seni bekliyor olacak.Durduğu yerde farların yanık olduğundan dolayı şarj gerçekleşmiyor.O yüsden boştayken motoru şöle 9-10bin devir aralığında tutarsan uzun bir süre sora akün şarj olabilir.Ama en iyisi farların harcadığı enerji boştayken aküden giderken motorun kendi gücünden sağlanıyor.En iyisi yol yapmak.25-30km yüksek devir işini görür ;)
AKIN FİDAN
bütün cıbırcı arkadaşlarıma selamlar size bir kaç sorum olcak cevaplarsanız sevinirim ve acil olarak cevaplarınızı bekliyorum birinci olarak motorsikletim 11.000km tamamladım haliyle servise götürcem ve biraz tuzlu tutuyor yani kabataslak dersek ön arka balatalar hava flitresi buji yağ ve ek olarakta debriyak balatasını değiştircem takım olarakta biraz erken yemişiz debriyajı tabi bunlar serviste işçilik dahil 400 500 lira parayı buluyo tabi servisin yerini bişey tutmaz ama bu saydığım mazemeleri dışardan alarak tanıdık bir ustaya yaptırsam bana kaça patlar n ekadar sağlıklı olur veee ne kadar kaliteli olur yoksa mutlaka servismi cevapları bekliyorum arkadaşlar ve eğer varsa bu parçaları daha ucuza temin edeceğim yerlerin adreslerini bekliyorum şindiden cevaplarınız için teşekkürler
Drift Religion
fatih şubesi
Parçaları gideceksin başka çaresi yok honda servisinden alacaksın.Yine katolog fiyatları hatta dışarıya belki tam olarak emin deilim fahiş fiyattan satacaklar.Sora işçilikten belki 50ytl falan yırtabilirsin.Ama şöle birşey var servisteki ustadan daha iyiyse senin baktıracağın usta ytl'lerden çok işçiliğin yanında kar kalmış olur ;)
AKIN FİDAN
benimde bakım geliyor yandım anam ki ne yandım
o değil de aklıma ne geldi,
şimdi ben acemiyim ya tam bilmiyorum o yüzden soruyorum
motorla giderken aynalar aşırı titriyor sanki
yani 100ü geçince 120 civarlarında fln arkayı titremekten aynalardan göremiyorum, şerit değiştiricem bişey seçemiyorum fln=?
bu normal mi?
değilse neden olabilir nereyi sıkmalı çekiştirmeli
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)