S.a öncelikle herkeze..
yeni üye oldum ve motor almak istiyorum asagi yukari 300 yapsin diyorum..
neyi tavsiye edersiniz ? hangi marka ve kac para mal olur simdiden cevaplar icin tskler gardaslar tabiki alicam 0 olcak ..
Yasar_
firestarter ö.m. atarım
daglı 300 yapsın derken..
sana bı bısıklet verelım
en bianchi sinden...
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
saol tuğçe
yok hasan a satmadım yau baska bırı vardı
aslında daha satmadım
prensip anlaşmasına kaldı
ama herşeyi hazır..
kız arkımla bır arkadasıma da vekalet verdım..(yarın ısteyım cunku) onlar halledecek..
saol
r6 almıyım daha..
o motorun hıkayesını de bı ogrenemedım yau
hedefler başka ve çoook değişken
kararsızım kısaca..
sen yazmıssın cbr 125 dıye
aldınmı yoksa
herkese slm millet ben geçen yaz aldım cbr 125 ama ne yazıkki aldğmn 6. günü gece kaza yaptm :S o yüzden geçn yaz zevk alamadm motordan bu yaz iyi vakit geçrmek istiorum sizin anlıycanz motorumla
ama bir kaç sorunm var yardmcı olursanız sevinrm :D
motor kaza yapınca brz hasar gördü ama servise gidince herşeyi orjin. olarak edğişti ve sorunsuz bana geldi yada ben öyle sandm herneyse daha sonra kullanırken direksion sol tarafa çekio gibi gelmeye başladı ve çok gevşek hareket edio bunun için ne yapabilirim bu 1.(acaba amortisörlerde bi sorun olabilirmi ;kaza dolysıyla)
daha sonrada şuan aküsü bitik durumda bi aydr çalşmıo akü şarjda olmuo:( ve babam geçn gün şarja koydu aküyü taktık yine olmadı ama bu sefer akünün olduğu yerden bi ses geldi??? acaba elktrik tesisatıyla ilgili bi srun olabilir mi ?
ve motorun kullanımıyla ilgili yani tam performansta kullanımıyla ilgili bilgilerinizi benmle paylaşrsanız çoook sevinirm :D:D
hepinize şmdiden çook teşekkürler;)
herkes cbr ını satıyor
başlığın sesi de kesilir yakında
mustii öncelikle çok geçmiş olsun çekme konusu hakkında bi bilgim yok fakat aküyü taktığında tırt die bi sesmi geldi eğer öle bi ses varsa akün ölmüş yani sarj tutmuyor anlıma geliyor bu. Genelde böle ses çıktığında sorun akü oluyor tabi gelen sese bağlı
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
teşekkürler 'emre591' cevapladığn için evet aynn öyle bi ses gelio o zamn yeni akü alayım ben;) ama bu çekme konusu canımı sıkıo ya ona bi çare bulrsak ii olcak orjinal aküsün fiyatı ne kadar ? bunu da bilen varsa yazabilir mi ?mustii öncelikle çok geçmiş olsun çekme konusu hakkında bi bilgim yok fakat aküyü taktığında tırt die bi sesmi geldi eğer öle bi ses varsa akün ölmüş yani sarj tutmuyor anlıma geliyor bu. Genelde böle ses çıktığında sorun akü oluyor tabi gelen sese bağlı
banada geldi bi cbr125 güzel makina tavsiye ederim
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
iki kişi ile 135 hafif eğimli bir yoldu
o gun trafik canavarlığım tuttu tek gidiş şeridinde ikinci değil üçüncü şeritten gittim.
ha_yaa_buuu_saaa. sıfır 35.000-40.000 ytl arası...
senbizden daha şanslıymışsın. arkadaşım aldı daha 17. km de araba kullanan bir öküz bizi süstü........
2006 cbr125r ikinciel fiyatı ortalama ne kadar?
bilgisi olanlar lütfen yardım etsin.
bende cbr125r a geçiş yapmak üzereyim..
sevme beni Kızım meşaLe ve eGzOst KoKaRım...şaRKı TüRKü Bilmem tezahürat YazaRım viTes aTarIm...tuTma eLLeRimi emaneT saRaRım,gAza BasArıM...CimBomUma ve mOtOruMa Laf aTaRsan DüNYanI ßa$ıNa yıKaRım ...!!
SElamlar.... ENNN SONUNDA bende Cıbırıma kavuştummmm
süper bişi.. ama asıl masraflara şimdi başlıcam gibi
kendinize iyi bkn..
Allah Hepinizi, Kazadan, Beladan Korusun!:salut: Çok hız yapmayın arkdaşlar, hareket felan hiç yapmayın.. dikkat edin... Ayhan Sözen: Motosiklet Hayranlarından birisiyim işte...:queen:
İlgi alanım sportif motorlar üzerine
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)