Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Girdap_R1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Repsol motor yağları artık türkiyedeymiş arkadaşlar

http://www.repsol-turkey.com/
    Bir gün benimde CBR 125 R ım olacak

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    johny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Deri mont yada text montların hiçbirisi gösteriş amaçlı değildir...Öncelikle kafadan bunu bir atalım....
    Montlar İçinde bulundurdukları omuzluk dirseklik ve bazılarında bulunan bellik ve hatta sırtlıklarıyla tamamen sizin motor üstündeki kaporta olan vücudunuzu korumak amaçlıdır...
    İlla ki kanguru derisi diye bir olay yok...O zaman mont fiyatları uçar,Dünya kanguru nüfusu azalma gösterirdi...

Özellikle Dainese, Rev'it, Clover gibi büyük ve kaliteli firmalar bu konuda uzmanlardır...

Motor montu tamamen güvenlik amaçlıdır...
    Bunu aklınızdan çıkarmayın...
    Gösteriş ikinci planda....

Carlitoturco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GV250 (sattı)
    Herneyse bende öğrendim teşekkür ederim, tabiki önce güvenlik, ama görüntü de önemsiz değil bence. Ben bişeyi daha merak ediyorum, bu cbr yi ya da herhangi bi motoru sürerken nsl müzik dinleriz? Ya da motorun üstündeyken müzik dinleme şansımız var mı? Böyle bir tesisat mümkün mü? (mp3 player aklıma geldi ama motora entegre edilebilen bişey var mı merak ettim) Hiç görmedim daha önce.
    [FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]

johny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dorado adlı markanın 250 cc otomatik vitesli garip görünümlü modellerinde motorların üstünde müzik sistemi bulunmakta...USB girişleri var ve mp 3 de dinlenebiliyor...Ve bunlar motora entegre...Yani sürüş sırasında hem müziği hem trafiği herşeyi duyabiliyorsunuz...

Fakat ben herhangi bir motor üstünde herhangi bir şekilde Trafiğin sesini duymadan gitmeyi pek uygun görmüyorum...Sonuçta yaşadığımız yer Türkiye...Nereden ne geleceği belli olmaz...Korna çalarlar duymazsın,Ambulans siren açar duymazsın falan filan gibi bir sürü konu var...
    En iyisi Motorda müziksizlik...

bende johny arkadaşa katılıyorum bencede müzik olmaz ,se daha iyi zaten motorun sesi müzik gibi

Motorsiklet sınavına hazırlanan arkadaşlar varsa onlara bir test ve cevapları

http://www.motoregitim.com/images/dy...yimg/sinav.jpg

arkadaşlar bişeyi çok merak ediyorum ya ben daha yeni başlıycağım için işe kusuruma bakmayın da siz ailenizi felan nasıl ikna ettiniz?yani ben ısrar etsem yine kabul ederler ama sen bizi kalpten mi götürücen gibi şeyler söylüyorlar ben de onları üzmek istemiyorum onlara da bu güveni vermek biraz zor haliyle bi de gazetede falan böyle motor kazalarını görünce tabii iyice tırsıyolar

haklısın benim ailemde öyle nasıl ikna edilir bende merak ediyorum heralde adam akıllı gideceğine inandırırsan biraz rahatlarlar. Bazı aileler gösteriş için sanıyolar bazılarıda tabili hızından dolayı korkuyolar bu açıdan gözlerine güven vermek bence

Carlitoturco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GV250 (sattı)
    Benimkiler motor alacağımı bilmiyor, aldıktan 1-2 sene sonra aldığımı belki söylerim. Ben ailemden ayrı yaşıyorum, muhtmelen sen birlikte yaşıyorsun. İnan zor durumdasın ama trafikte olan kazalarda sadece motorlular zarara uğramıyor, hatta araçların kaza yapma oranları muhtemelen daha fazladır. Ayrıca her an risk altındayız, şu an deprem olsa bina kafamıza çökse, suçu evde bulunmamıza mı bağlıyacağız? Çok saçma olur, yani bu iş biraz kader meselesi, her motosikletli ölüyor ya da sakat mı kalıyor? Tabii ki öncelikle bu işi iyi öğrenmen gerekir, yani kullanmayı kastediyorum. Benimkiler Zamanında Benim araç kullanmama da karşıydılar, şimdi beraber bir yere giderken, benim kullanmamı isteyen yine onlar, anlayacağın bu işi yaptırabilme gücü yine sende saklı. Konuyla ilgisi yok ama yazasım geldi, şu an belki bana eş kategoride araç ve motor önerseler, kesinlikle motoru seçerim. Bu işin heyecanı başka, dayım 55 yaşında puch moped motorla kullanmaya başladı, şimdi 60 yaşında altında yamaha yzf r1'i var (1000cc.), sanırım bu örnek bu aşkı en iyi açıklar.
    [FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]

okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    benım dedem 73 yasında mz 251 kullanıyo ...bende ondan ozendım bırakamıyorum artık motoru hastalık oldu..
    Yeni yine yeniden

SAKAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Matrix 150
    Bugün olanları yazmak istiyorum;
    Bizim şahin marka olan arabımızı almış geziyorum arkadan gelen 2 tane kaz kafalı motor kullanan adam bayır yukarı yol kilitlendi frenden ayağımı çeksem kaycak araba. Arabanın kıçına yapıştı, artistlik yapıcak ya(hızlı geldi fren yaptı, aynadan gördüm) ne kaskı var ne de başka bişeyi neyse trafik çözümlendi ilerliyorum arkadan habire bastırıyo 150 cc mondialle bana kafa tutucak, altımda 1600 cc şahin var, beni mi geçecek, neyse hafif yavaşladım geçsinlerde kurtulsunlar diye bana laf atmaya çalışıyolar, bende ehliyet olsaydı bu zibidileri arabanın altına almayı bilirdim ben, lütfen ehliyetim yok diye kızmayın trafiğin olmadığı bi yer bura yani sade piknik yapmaya gelirler meşhur saray içimiz ve bana hak verin bu konuda
    büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    aıleyı ıkna etmek en zor kısım..ben sırf urkmesınler dıe kendı paramla bıle olsa scooter aldım anne scooter bu gıtmıo zaten bundan baska almıcam dıe dıe 3 ay boyunca her gun motorla ılgılı hıkayeler anlattım sora ınternettten baya bı bılgı topladım..sora gıttım scooterımı aldım yaklasık 1 sene kullandım artık bılıolar ıı kullandıgımı ve korumasız(mont harıc onu alamadım daha)cıkmıcagımı o yuzden cbr ı alırken zorlanmadım..bence zıtlasmayın aıleyle bı sekılde ıkna edın..

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @okan4037
    motoru apartmnın ıcınemı koyuyorsun
    Evet o konuda çok şanslıyım. Bir ara apartman içinde 3 tane motosiklet vardı. Şimdi sadece bizimkiler var.

@extrasyon
    oldula koydumvalla bende kabılıyet var arkadaslar kımın monta veya motor kıyafetıne ıhtıyacı varsa burdakılerın fıyatlarından daha ucuza temın edebılırım yurt dısında abım var saolsun alıyor yolluyor suan elımde bır tulumvar ve dugatı ceket var bosuna burada okadar cok paralar vermein ama durumu olanlar versın tabı
    Abin hangi ülkede? Bazı ülkelerde fiyatlar buradakinden çok daha pahalı. Ben 6 aydır kask bekliyorum, bu gidişle geleceği de yok. Abinden kask fiyatı alabilir miyiz marka ve model söylesem? Bir de nasıl yolluyor? Ürün fiyatına ekstra birşey ekleniyor mu?
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    boy arkadasım apartamana nasıl guvenıp koyuyorsun pes dogrursu..
    calmaları cok kolay aslında...
    bıde bısı danısıcam mesela ben cbr alsam gıdıp bızım ordakı benzıncıye(tanımıyorum)anlassam bırz da para versem koydururlurlarmı))
    Yeni yine yeniden

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ewxcxe adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar bişeyi çok merak ediyorum ya ben daha yeni başlıycağım için işe kusuruma bakmayın da siz ailenizi felan nasıl ikna ettiniz?yani ben ısrar etsem yine kabul ederler ama sen bizi kalpten mi götürücen gibi şeyler söylüyorlar ben de onları üzmek istemiyorum onlara da bu güveni vermek biraz zor haliyle bi de gazetede falan böyle motor kazalarını görünce tabii iyice tırsıyolar
    aynı sorun bende de var ama ben kabul edene kadar bizimkilere scooter dedim =P yani çou scooter 150 cc sonuçta. Karşılarına geçip akıllıca konuşunca herşey halloluyo arkadaşlar. Yani sonuçta üzerinde koruman var full , mont, kask... bence motor dogrudürüst kullanırsan çok güvenli bi araç... Bakalım kabul ettirdik hatta şu anda ehliet için kursa gidiyorum ama cbr'ı nasıl ödeyeceiz... Umarım herşey düzgün gider...

Motosikleti
    yok
    sunu solıyım motor guvenlı degılne kadar korumalı olursnaız olun ne kadar dıkkatlı olrsanız olun manyagın bırı gelır koyar sakat iş bu))..Allah korusun..

Yani sunu demek istiyorum manyagın biri bana arabadayken koysa benim icin cok daha zararlı olur. manyak cok , ama cbr üzerinde arabadakinden daha güvende olcaıma eminim. sonucta hem daha yeni motor ehliyeti alıcaım icin temkinni de kullanırım.

blackhawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 125-CBR 600 RR/Yamaha R1 (2007)AB RH (+)
    Alıntı ARCHANGEL adlı üyeden alıntı
    birinci viteste motor çok az hızlanıyor hemen ikiyi kalkar kalkmaz ikiyi istiyor bu normalmi ?
    Normal dir .Rodaj tamamlanana kadar fazla devir gösterme 1-2-3ncü vitezde.Rodajdan sonra her vitezde 11000 devire kadar bas kardeş bir şey olmaz.Hem eksoz sesi daha kaliteli oluyor o zaman.Ama aşırısına kaçma sakın
    AB RH (+) 506 357 7316
    http://www.facebook.com/vatandogukan
    https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat

Motosikleti
    yok
    bende senını gıbıyım arabayla cok daha hızlı gıdıorumuzatmak ıcın solemıorum ama dedıgım gbı asla sakaya gelmıcek bu ıs..bıkere acıl bı yere gıtmem gerekmıstı..motorla gıttım..ama nası gıttıgımı hatırlamıorum gercekten hangı yoldan gıttıgımı hatırlamıorum..kısaca kendınızı ıı hıssetmıosanız motor cok tehlıkelı..aklınız baska bıyerdeyse motor cok sakattır(yada kendı adıma konusuyum)

blackhawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 125-CBR 600 RR/Yamaha R1 (2007)AB RH (+)
    Alıntı Carlitoturco adlı üyeden alıntı
    Mont neden alıyosnuz? Görüntü için mi, pek anlayamadım, rüzgardan dolayı mı yoksa gece parlaması için mi ya da güvenlik (korunma) için mi?
    arkadaşım cbr nin üzerine sakın montsuz binme.Hafif rüzgarda olsa o rüzgarın etkisi sini fena çarpar.(tabiiki süratli ortamda)...Ben havanın sıcaklığına ve yapacağım hıza göre belirlerim bunu ama sen yinede montsuz binme.Gençken bir şey hissetmezsin ama ileriki yıllarda anlarsın mont kullanmanın faydalarını
    AB RH (+) 506 357 7316
    http://www.facebook.com/vatandogukan
    https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat

hmm eeth o faktor cok kotu bak moral bozuk olduunda cok tehlikeli olabiliyo ama bir artısı var , geceleri içki içince cou zaman , amaaaan deyipde araba kullanıyorum ama motora binebileceimi sanmıyorum o halde. motorun bir o artısı da var.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 111 kullanıcı var. (0 üye ve 111 misafir)

Bu Konudaki Etiketler