Slm arkadaslar hepinize...Bugün 16-17civarında ist'e doğruu yola çıkacağım inş...Hava şartlarından dolayı motosiklet ile gelmeyeceğim hiç canım motorumumu bırakmak istemiyor ama bazen engel olmak gerekiyor.
Slm arkadaslar hepinize...Bugün 16-17civarında ist'e doğruu yola çıkacağım inş...Hava şartlarından dolayı motosiklet ile gelmeyeceğim hiç canım motorumumu bırakmak istemiyor ama bazen engel olmak gerekiyor.
AKIN FİDAN
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
dün toplaştınız mı bakiim
akşam cadde de fln buluşursak bende motorsuz gelebilirim ortama işten geç çıkmazsam..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Otobüs ile gelip istanbuldan ark'm arabasını gasp etmeyi düşünüyorum.Yoksa yayayım
Men de gelmeyi bekliyorum
Özgürcan valla ben yayayım beni nereye götürürlerse oraya giderim Bak ben bursa'dan geliyorum.Sen bi karşıya mı geçemiceksin yahu
AKIN FİDAN
hmm tophane...
iş çıkışıma bağlı olarak gelebilirim
dediğim gibi:(
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Olum özgürcan haberleşelim... Dolmuşla gelmeye çalış olmadı başka birşeyler düşünürüz...
Atla dolmuşa gel taksime alırım ordan senü.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
arkadaslar dun yıne fethıye kıvrak motora ugradım ve daha once yenı kasa cbr ın gelecegını soyleyen akadasım dun honda turkıye ana bayıı satıs sorumlusu ıle gorusmus ve yenı kasanın 8000-9000 ytl arası olacagı ıcın turkıyede satısa cıkarılmamasına karar verılmıs,,yenı kasa almak ısteyenlere kotu haber
carpe diem
8000-9000 mi!!!!!!!??
Arkadaşlar vites konusunda sorma istediğim bir soru var. Daha önce vitesli motor kullanmadım ama mantığını biraz olsun biliyorum. Bana cbr125'in kullanımını anlatırmısınız (cbr125 dedim ama sanırım tüm motorlarda standart dimi?).
Bildiğim kadarıyla sol elle debriyaj sıkıp yine sol ayakla vitesi aşağı doğru basıp çekiyoruz. Sonra sağ elle hafif gaz verip debriyajı yavaşça bırakıyoruz. Bildiklerim bu kadar.
Daha sonraki vitesler içinde vitesi aşağımı bastırıyoruz?
Daha sonraki vitesler içinde debriyaj gereklimi?
Vites düşümü nasıl yapılıyor?
Motoru durdururken debriyaja basıyormuyuz arabadaki gibi?
Vites mantığını tamamen öğrenmek istiyorum pratik yapmadan önce, şimdiden teşekkürler yardımcı olacak arkadaşlara
[B]MURATKARAOGLU.COM[/B]
bizim motorlara hangi marka buji kullanılıyor.kaliteli bi performans bujisi almak istiyorum.önerisi olan varmı
evet arkadaşlar saçma bişey yaptım ve motosiklet.net teki tum cbr125r ların fotolarını indirdim tabi bunda verilen linklerdeki cbrlerde var(sahibinden yok) tabi aynı resimlerde var bunun içinde birde baktımkı toplam
1090 evet dogru okudunuz 1090 tane honda cbr125 resmi var
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
bu motoru kullananlar kaç senedir kullanıyor acaba? ortalama..
yani herkez memlunmu? parçaları servis yada orjinal harici nasıl yaptırıyorsunuz, ve ozman fiyat uygun oluyormu?
teşekkürler..
Allah Hepinizi, Kazadan, Beladan Korusun!:salut: Çok hız yapmayın arkdaşlar, hareket felan hiç yapmayın.. dikkat edin... Ayhan Sözen: Motosiklet Hayranlarından birisiyim işte...:queen:
İlgi alanım sportif motorlar üzerine
Standart:
CR8E (NGK) VEYA
U24ESR - N (DENSO)
Uzun süreli yüksek devirli hızlar için:
CR9E (NGK) VEYA
U27ESR - N (DENSO)
Kitapçığa göre bu şekilde...Ayrıca benim bildiğim yurtdışı cbr ile ilgili edindiğim bilgilere göre.... NGK CR9EIX (iridyum) buji var.TR'de fiyatları 30-35YTL civarında...
AKIN FİDAN
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
selam arkadaşlar ne zamandan beri foruma giremiyodum.
bir soruyla beraber geldim cbr125 te kask için veya başka şeyler için file kullananlar acaba filenin uçlarını nereye takıyolar? ben baktım sanki takıcak yer yok..
eskiden kullanırdım... filenin 6 tane tutacağı olur genelde... ön iki tanesi file demirine (artçı selesinin ön altındaki demir) , ortadakiler aşağıdan bagajın altına , en arkadakiler de sinyalin arkasından plakalığa... eğer küçük birşey taşıyorsan da alttan birleştirebilirsin kancaları...
Şu an bu konu içerisinde 89 kullanıcı var. (0 üye ve 89 misafir)