hocam zaten bende esya dedim onlari sen getirmicen bizzat ben gelicem boylece kiymadan kurtulucaz
ne varki orda uygun:D
hocam zaten bende esya dedim onlari sen getirmicen bizzat ben gelicem boylece kiymadan kurtulucaz
ne varki orda uygun:D
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
öldümü yaw cıbır topiği pek canlı göremiyorum bu arada cıbır düşünmeye başladım ve ufak bi sorum var , 1.80 boy 78-80 kilo arası gidip gelen birine bu motor nasıl olur merak ettimde.. ufak kalırsa almıcam. alsamda komik duruma düşcez bu arada benim kalıbıma uygun biri varsa motosiklet üzerinde çekili fotosunu görebilirmiyim ? nasıl durduğuna dair vs. vs.
yakın zamanda gezimiz olcak o sırada ben foto cektırır koyarım sıteye:D
90 kılo 178 boy
uyarmı
eeee nerelere gıdıyoruz..
hos sadece pazar gunum var ama ıdare edıcez:D
cok sukur kalıplıyız))
ee gencler pazar gunu yapıcakmıyız bısıler..görkemin ozel hedıyelerını gorelım hem de azıcık yol yaparız
sabahtan bulusup
zira öğleden sora benım gıtmem gerekcek...
akın ertek(özünde cbrcısın sen topıcıne gerı don) elleri görelim..
Valla harbi benzemez biliyorum...Okulda sınıfta içmiştim mazim var da
Akının elini göremeyeceksiniz ne yazık ki Babamın baldırında kas yırtığı var ve bariz yatıyor evde, pazar günü çalışıyorum komple o yüsden kaçışım yok ne yazık ki.25ocakta tatile giriyorum belki o ilk hafta sonu bi ist yapabilirim.Öle bi kaç gün takılır dönerim ama kesin deil.Hafta sonu gelemezsem de artık hafta içi gelirim akşamları takılırız napalım...Bi de inş yağmur çamur olmaz bursa'da olsam sorun deil de işte başka yerde yağmurda çamurda zor oluyor
AKIN FİDAN
merhaba arkadaşlar aranıza katılabilmeyi çok çok istiyorum ama pozisyonum müsait değil ne evde ne iş yerinde internet var çok özledim bu muhabbetleri aslında hepinize keyifli sürüşler diliyorum motosikletim 9000 km ye geldi ve ağustosta evlendim eşimde motosikleti çok sevdi mükemmel bir seçim her zaman cbr birde ricam olacak arkadaşlar mail adresimi hasanalidemirci@live.com olarak değiştirebilirmisiniz çok teşekkürler herkese tekrar görüşmek üzere
CBR 125 R
bu yaza girmeden benim cbr 125i satıp yeni bir motor almayı düşünüyodum, bu foruma ve cbr 125 bölümüne girince fikrim yine değişti yine ya
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
bende en sonunda 1 ay sonra kavuscam cbr 125ıme bekle bekle sıkıldım be :D
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
H@S@N
Hoşgeldin... Türkiyeye dönünce ana sayfayı düzenlicem o zaman senin yeni maili de yazarım
Ozgurum pram pazar günü bana uymayabilir. Ablam program yapmış sanırım kıramadım ama ıptal olursa haber veririm...
Ama hafta ici bi aksam mutlaka bulusalım.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
gorki zaten pazar yalan oldu
artik hafta ici bi aksam 7den sora akicaz ortamlara
hele sen bi gel de..
Kim demiş topic güncel değil diye... Geldim işte Türkiyedeyim
Eee arkadaşlar ne zaman buluşuyoruz hadi cıbırcılar elleri görelim... Yarın sabahtan çıkarıyorum cıbırı yıkıyorum bir güzel , bakımlarını yapıyorum ve yeniden yollardayım
Yine , yeniden , daha hızlı
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Yok malesef orası Kiev'in uzak bir köşesi olduğu ve pek zamanım olmadığı için inceleyemedim... Ama dönüşte incelemek istiyorum... Şu motorum satılırsa da almak...
Valla ne yalan söyleyeyim 1 buçuk yıldır yeni kasa bekleniyor... Bence deymez... Yeni kasa cbr artık eski bir motor oldu , hala Türkiyeye gelmedi. Hiç gelmese daha iyi artık daha iyi bir 125 lik çıkarmanın vakti yaklaşıyor Honda için.
Şu an bu konu içerisinde 98 kullanıcı var. (0 üye ve 98 misafir)