yaza alıcaz galıba bı dane falcon))
öğrenci adamız zor oluyo..
yeni iş=yeni motor denklemine bakarsak
yeni iş elimizde var
sıra motor ıcın para bırıktırmek..
yaza alıcaz galıba bı dane falcon))
öğrenci adamız zor oluyo..
yeni iş=yeni motor denklemine bakarsak
yeni iş elimizde var
sıra motor ıcın para bırıktırmek..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Yasaklama Süresi: From 01-01-2008 to 11-01-2008 Yasaklama Nedeni: Başka sitelere üyeleri veya kullanıcıları yönlendirme amaçlı yazılan reklam mahiyetinde yazılar YASAKTIR.
Erhan sağolsun cezası müebbetden döndü...Skulla teşekkürler...bize heç kıyamaz...Akınn olm akıllı ol sende bursa md falan sağda solda görmesinler bidaha kayarlar ben bile kurtaramam seni...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Selam arkadaslar...
Merhaba pro , merhaba
komtan, merhaba noel baba,
merhaba kardan adam,
merhaba yeni yil :p
Hepinizin yeni yili kutlu
olsun!
Ozgurum pram bana listenin
guncel halini o.m atarsan
listeyi guncellerim. Umarim
hersey yolundadir. Cibiri
hazirla 20 gun kaldi!
Akinim banlima da haber
cak...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
gorkem abı nerelerdesın ya hala gurbettemısın gelde artık muhabbete devam edelım ya) ozledık senı ))
O da bana bi topicde cevap
yazmamis ama hangisi
soylemem :p
Saka bir yana Mete abi hic
unuturmuyum ayip
ediyorsun. Malum yavas
yavas aniyorum adlari
ozledigim herkesi yazsam
site coker. Ayrica cibir
topicinde mesaj kalabaligi
yapmayalim lutfen! :p
Bak gelmeme az kaldi hazir
ve nazir ol ozledum seni.
Crazy gelince seninle de
goruselim oturur muhabbet
ederiz.
Bu arada cibircilar; burada
Honda bayini haritadan
buldum. Yakinda gidicem
bakmaya yeni kasa 125e.
Fakat kievin tehlikeli bir
bolgesinde. Olsun hondama
deger. Bu arada yeni 1000rr
geldi mi?
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ne yapayim telefon boyle
yaziyor. Siir gibi.
Cafe mafe pek zaman
kalmiyor ne yazikki.
Hatunlardan gelince
bahsederim giderayak
banlanmayalim. Amaaa...
Cibiar mibiar bahane,
Buradaki hatunlar sahane.
Hava eksi 11 derece,
Ozgur nerede benim liste. :p
Arkadaşlar merhaba.. Umarım benide aranıza alırsınız. Uzun süredir hayalini kurduğum motoruma cbr125 ime kavuştum. Gezmekden vakit bulamadım yazmaya 2008 model sıyah rengınde (yeni) aldım. Motora nazar değeyecek diye korkuyorum vallaha tabii bana o r6 gibi gözüme gözüküyor ondanda olabilir Neyse benim bikaç sorum olacak. On sperlikde zırıltı vardı servise goturdum anında kesdıler bısey yapdılar ama ben bekleme salonunda oldugum ıcın goremedım, ama motora bındıgımde kesılmısdı zırıltı bu sızdede oldumu? Ikıncı bır olay motoru sıfır aldım, şuan 900 km de cok rahat bır sekılde 110 a cıkıyor ama 5 e attıgım zaman bıraz bekledıkden sonra 120 dıyor sonra kalıyor bu 140 150 yapan arkdaşlar nasıl o hıza ulaşıyor çok merak ettim. Bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim. Bide son iki sorumda biri xenon far, bizim motora orjinal xenon takılırmı? Digeri ise motora flaşör taktırmak istşyorum yanıp sonenlerden. Ben forumlarda bıraz goz gezdırdım fıyatının 50-60 ytl oldugu uzerınde ama ben burdakı bı araba aksesuarcıya sordum bana 150 ytl dedı (ambulanslara takılanlardanmıs) sımdı guleceksınız ama bana oyle dedı Yanı bu konudada bılgı verırsenız cok sevınırım. Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.. Cevaplayan arkadaşlara şimdiden sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Hosgeldın dostum bence kendıne bı oncelıkle tanısma sayfası ac ana sayfada... Sonra aramıza neden almıyalımkı tekrar tekrar hos geldın bıde daha motorun yenı senı cok zorlama 120 cok zorlama rodajını bıtır once yoksa rodajını kotu acarsan motorun deh dehlemez o zmn ... 7000 devırden sonra asılma gaza sonra kendın farkeedersın attagıyla hızıylıa ve 2 kısı bınmekten uzak dur rampalı yollardanda kac rodajı acılmadıysa saygılarımla.... AMan motoru zorlama...
Hosgeldin veysel.
Motorun daha cok yeni,
ileride acilacaktir merak
etme.
Xenon konusunda, motorun
fari 35w. Bu yuzden xenon
bulman zor olacaktir. 55w
ampul takarsan da akuden
yiyecektir. Benim tavsiyem
pek ellememen yonunde.
Merhaba arkadalsar benı eskıler bılır 6 ay kadardır forum a gırme sansı bulamadım ama yıne buralarda olacagım ınsallah 2008 herkesın ıı gecer kazasız belasız ozgur nasılsın artık ıstanbuldasın mesajlardan anladıgım kadarıyla ayagın nasıl oldu botunu aldınmı ? gorkem sana ö.m. yolladım almadın sanırım?
arkadaşlar bişi soruyorum size
Bi arkadaşımda cbr 125 war 12 000 de... benim motorla takasa girelim diyorum ne kadar vermeliyim üsteee ??? Ne kadar ister ???
Benim motor 5 000 de henüz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yazıyo ya cbr kopyası diyee
Yuan cbr 150 cc
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 234 kullanıcı var. (0 üye ve 234 misafir)