yanındaki rs125 de satılık bildiğim kadarıyla ne kadar istiyordu ona?unuttum..
yanındaki rs125 de satılık bildiğim kadarıyla ne kadar istiyordu ona?unuttum..
AKIN FİDAN
[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
[B][U][COLOR="Red"]MUSTAFA KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/U][/B]
valla benim cok hosuma gitti
bu cbr125
http://www.sahibinden.com/6500_km_de...XQQdisplayitem
buda rs
http://www.sahibinden.com/3200_km_de...XQQdisplayitem
arkasaşlar valla rs de 9 milyar yazıyordu fiyat düşmüş motoru düşünen olursa bişeyler yaptırırız yeni fiyatı bende yeni gordum valla ilginç
bu iki motorunda satılış sebebi motorun sahibi(resimlerde var)avrupaya gitmiş o sebebten satıyorlar
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
arkadaşlar 100 km de yakıt tüketiminiz nedir bilgilendirebilirmisiniz
O cbr yi biraz zor satar o fiyataa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hangi cbr bu mu?
http://www.sahibinden.com/6500_km_de...XQQdisplayitem
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
arkadaslar oncelikle hepinize merhaba,motoru alali uzun zaman oldu ama araniza yeni katilmak yinede guzel.sunu soylemeden gecemiycem cok motora bindim 125-150-250-600-750 ama cbr 125 cok farkli abi kimseye kulak asmayin.alin ve binin cogu 600 sahibi arkadasimla gezilere cikamiyoruz mesela.sebebi belli yapacagimiz kilometre ayni olsada harcadigimiz ytl miktari bahsi edilemeyecek kadar fazla ve 600 den inip 125 e binen arkadaslarimin "cok keyifli abiii" tabirini kullanmalari motoruma olan sevgimi dahada arttiriyo.ayrica dun bi kaza gecirdim arkadaslar ve sol aynam kirildi (kelepcesinden),sol sinyallerimkirildi,sol gidonum yamuldu,camurlugum catladi ve kafa grenajimda da derin bir cizigim var.sizden tek ricam onunuzde u donusu yapacak olan arabalara lutfen ve lutfen dikkat edin,arabanin duracagini hissetseniz bile once siz durun!parcalar konusunda yardiminizi bekliyorum dostlarim.simdiden tesekkurler.
fatih_semerci Çok geçmiş olsun...Umarım sen de bişey yoktur..Motorda biraz fazla miktarda maddi hasar var sanırım...
AKIN FİDAN
Merhaba ve çok geçmiş olsun.Gidonun belki düzeltilebilir.Diğer parçalar hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır.Tekrar hoşgeldin.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
ahh ahh su benzin işi bitiriyo zaten !!
İlk önce hoşgeldin... Geçmiş olsun arkadaşım.. honda iyigüzel hoşta parçası adamı süründürüyor-ki benim i konum var oradada yazdım.
gelelim motoruna anlatmakla olmaz biraz resim olsa daha iyi olurdu ancak anlatığına göre tavsiyelerimi yazarsam;
servisin önünden bile geçme o motoru toplamaya 1000 ytl bile isterler... ilk olarak;
sol gidon kolun oradan yamulduysa sanayide düzlenir sorun olmaz ancak bu kadar hasar verdiğine göre direksiyon göbeğini ve şaseyide kontrol ettir derim.
aynalarda benzerleri var ama altıdaki döküm yer kırıldıysa mecburen servisten alacaksın ama üst metal kelepçe attıysa buda duruma göre tamir olabilir. sinyalleri sakın orjinal alma benzer çin malı sinyallerden al tak. grenajı ise oto tampon tamiri yapan bir yer tamir eder oto boyacısı boyar sorun kalmaz ama sökme takma işlemini mutlaka bir motosiklet tamircisinde yaptır
[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
[B][U][COLOR="Red"]MUSTAFA KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/U][/B]
Kesinlikle motosiklet toplayan bi yerde motorunu toplat ve boyat...Oto boyacısının boyayacağı motosikletten hiç bir zaman hayır gelmez anlarsın da zaten...
AKIN FİDAN
[QUOTE=aynalarda benzerleri var ama altıdaki döküm yer kırıldıysa mecburen servisten alacaksın ama üst metal kelepçe attıysa buda duruma göre tamir olabilir. [/QUOTE]
arkadaşlar cbr125'teki aynanın altındaki döküm yeri benimde kırılmıştı.servise sordum 55ytl fiyat verdiler(sadece döküm kısmı). küçücük bir parça için çok uçuk bir fiyat.bende başka bir yerden 15 ytl'ye komplesini aldım.İhtiyacı olan arkadaşlar varsa yardımcı olurum.
arkadaşlar viteslerde benimde sorunum vardı.benimki debriyaj telinden kaynaklanıyormuş.degiştirince düzeldi.(60ytl)
selam arkadaşlar.türkiyedeki en büyük cbr125R grubunun burası oldugu için sahibinden.com a vermeden bu ilanı ilk önce buraya koymak bana daha dogru geldi.çünki yazık edilmeyecek bir motordur.burdada bu modele gönül vermiş motorcular oldugunu bildigim için önc eburaya koymak daha uygun geldi .şayet 15 gün içerisinde olumlu br sonuç olmaz ise sahibinden.com a koyucam ilanı.motor movistar modifiyeli motordur ve çok şıkbir görünüşü vardır 14.900km de lastikleri yeni 1500km yapmadı bile.ve orjinalinden kalındır.resimlerdende anlıyacaksınızdır.bu motorla çok keyifli gezileirm oldu satmamdaki sebep 2tane motorumun olması .açıkcası benim gezi rotalarım genellikle yol dışı stabilize yolar oldugu için bu motoru oralarda rezil etmek istemedigimden transalp aldım ve bu kısragı hakkını vereck yeni sahipleri için görücüye çıkartıyorum.2ci sahibiyim ve ilk sahibide çok titiz birarkadaştı.modifiyeler ona ait.oda cc yükselttigi için satmıştı .kmsi orjinaldi ve kazası yok tur 10 numara bi makinedir.fiyatı3500 ytl dir ufak bişeyler daha yapılabilir.lütfen ciddi alıcılar ararsa menun olurum çünki yogun bir iş hayatım var motor alanyada
irtibat 0555 635 81 83
iyi seyirler ;)
[B]SİGARA İÇENLER MUTLAKA SEYRETSİN!!![/B][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=MYXsl9kCLVw
[/YOUTUBE]
Selam cibir severler
nasilsiniz? Ukraynadan
hepinize selamlar.
Internetim olmadigi icin
forumu okuyamiyorum. Ama
yirmi ocakta turkiyedeyim.
125rr imi cok ozledim valla.
Ozgurcan , ertek , akin ve
digerleri... siz nasilsiniz?
Arada sirada yazin yaw.
Neyse kactim ben hepinizi
optum...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Gezeceğiz zaten. Boşuna mı aldık kışlıkları. Bi de termal içlik aldık mı, oh
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)