abi yeni kasa mı yazıp kaçma hemen ya
abi yeni kasa mı yazıp kaçma hemen ya
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
vallaha bende anlamadım ama hadı bakalım hayırlısı..iide 2008 modeller ıcın cok erken yaaa ben gelmıck dıe bılıodum ama gelırsede fuardan once asla gelmez dıe dusunuodum sok oldum
honda türkiyenin sitesinde gelmemiş model nası şirinevler otoseverde var
mumkunse yarın bı foto cekebılırmısın
tesekkurler..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
banada hiç inandırıcı gelmedi. turkiyeye 2009 dan önce gelmez diye beklenirlken, belki bi umut 2008 mart motoshow icin hayal kurulurken şimdi o motorun şirinewlerde olmasını hayal bile edemem heralde.
bence ıstemeden bızı yanlıs yonlendırıor arkadas
Valla aldığım bilgi servis sahibinin oğlundan ben onun yalancısıyım bana öyle dedi bende şaşırdım ama ısrarla 2008 dedi bana.bende foto isticem hain şişkodan duy sesimi şişko okuyosan
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
bu duruma anca gülünür bence
arkadaşlar bu CBR125 şehir içi asfaltta ve arada sırada 200km lik uzun yolda uygun mudur ? Yada alternatif ne önerirsiniz.
sevgili dostum ben sehir içi için cok uygun bir motor oldugunu dusunuyorum.Yakıtı az.ebatları cok uygun her yerden gecebiliyo istediğin kaldırıma cık bırak.Ebatları daha buyuk olan otorlarda bu konularda daha fazla sıkıntı yasanıyo.Şehir dısı 200 km için ise soyleyecegim şudur.ben saros körfezi ne gittim.istanbuldan tam 230 km.hiç te yormadı.Biraz rüzgarla savasman gerekiyo o kadar.gerisi senin dayanıklılıgına kalmış.
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
cumartesi ben ordaydım motor faln yoktu ortada sordum ocakta falan gelir belki dediler..
ahh keşke ocakta gelse :D ama sanmıyorum 2009 a kadar gelcegini
Ben daha önce çok yazdım...Yine yazıyorum.2007 motoshow'da konuştuğum Honda çalışanı 2009 demişti yeni kasa cbr 125 için.Ama kesinliği yok tabi ki.Ellerindeki stok biterse getirirler yenisini.Ama hesap kitap yapıp anlamışlardır eldeki stokların 2009 a kadar bitmeyeceğini.Bu renk değiştirme (daha doğrusu yeni modelin çıkartmalarını eski modele yapıştırma) numarasını da stokları eritmek amacıyla yaptılar.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Ya ısrarla herife sordum yeni kasa mı diye ısrarla evet diye cevap verdi.
Ama olabilir sizin dediğiniz gibi ben pek CBR la ilgili değilimdir bindim kullandım ama ilgi alanım değil zaten sığmıyorum ben.Valla sticker falan bilmem o yüzden ama sizin dediğiniz gibi olabilir foto istedim iş yerine gidince çekcem dedi.
Bu sticker olayını bi sorıyım ona ben o zaman bakalım ne dicek.
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
slm arkadaşlar .. askerden yeni geldim.. yazılarınızı pek takip edemedim o yüzden konuya girişim sapmalı olabilir. Mutluhanla konuştum yeni kasa cıbırlar şubat ayında satışa sunulacakmış, adamlar son derece kesin konuştular.
gushter sizi selamlar:bounce:
selam arkadaslar bnde 150zc mondial onu satıyorum suanda ve vitesli motora gecmeyi dusunuyorum cbr 125 dusunuyorum ama boyum 1.80 kilom 95 sizce uygunmu bu motosiklete_???eger altında kucuk kalır kardesım dıorsanız bana ne oneriyorsunuz ama kesinlikle honda olsun...3 seçenek kalıyo 2. el alacagım için cbr125-cbf150-cbf250-cbx twister ama başımı agrıtmayacak dayanıklı bir motosıklet ıstıyorum yorumlarınızı beklıyorum teşşekürler..!!
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
yeni kasalar çıkısın çıksın da eski kasaların fiyatı düşsün bizde ucuza alalım cbrmizi bu arada 1000 km 2007 model cok temiz sizin paranızla en fazla ne kadar eder bi fiyat bulalım yada ben kaça alsam iyi olur
Şu an bu konu içerisinde 82 kullanıcı var. (0 üye ve 82 misafir)