yakısıolarduzgun kalıtede foto ısterız!!!!:D
motoru apartmnın ıcınemı koyuyorsun
Yeni yine yeniden
Abi ben siyah olana aşık oldum isteyelim onu bana
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
arkadaslar meraba tekrar ben izmir 'den DİSTURBED
ŞİMDİ SİZE CBR 125R yi tanıdıktan sonraki yasamımı anlatıyorum.....
__izmirde özel bir şirkette part time olarak calısıyor ve ayda 330 ytl ye yakın para alıyorum
__ege unı de ögrencıyım ve calıstıgım ıcın ailemden para almıyorum
__cbr 125 r almak için kazandıgım bu paranın 200 ytl sını her ay kenarıya koyuyorum.
__bana kalan tutar genelde 125 veya 130 ytl halıyle yetmıyor yol parası vs cok gıderlerım var ama cbr ıcın deger....
__ daha baska yakısıklı bır cocugum ve 20 yasımdayım taliplerim cok fazla fakat ben cbr ye kavusmak için hiçbir kızla tanışmıyorum adeta kacarcasına uzaklasıyorum vııııınnnnnn
__ sınavlara calısmayıp bu forumu takıp edıyorum(para harcamamak için :(( )
__ en iyi rating alan bu forum tabıkı cbr 125 r sayesınde bu forumun kırlenmesıne izin vermeyelım..
__ kawasakı1400 veya kaptan44 gibi kişileri yaptıkları davranıslardan ötürü kınıyorum..
HERKESE CBR 125 R İLE İYİ SÜRÜŞLER
EGER BENDE ERİYİP GİTMESSEM PARA BİRİKTİRİRKEN, YANINIZA KATILACAGIM.. İYİ SÜRÜŞLER.......
kanka bak sana hemen birfikir veriim gerçeklestir git iş bankasına kıredı başvurusunbda bulun 5 mılyar cek 36 ayda ödeyecegını söyle buda sanna ortalama 170 ytl aylık taksıt ımkanı sunar sen hemen cbr ne kavusursunn hemde 36 ayda yavas yavas ödersınDİSTURBED adlı üyeden alıntı
bende aynı onerıyı yapıcam sana ama kredı cekerken zorlanırsın..yaın aılenden sadece kredı ıcın yardım ıstıeblırısın sanırım..ama sole bı durum var sadece motoru almakla bıtmıo kask dızlık eldıven vs vs..
bence kredı cek 2. el bır tane temız cbr al
Yeni yine yeniden
sole olabılır 5 mılyarı cekersın yıne 4000 mılyara temız cbr 125 ı bulursun gerı kalanıda korumalara harcarsın..sakın korumaları sora tamamlarım yada gerek yok deme belkıde hayatıının hatasını yapmıs olursun ozaman..
ewetcok dogru korumasız motora sakın bınme.. en azından kasksız bınme
Yeni yine yeniden
:D test resimkoyabılme
oldula koydumvalla bende kabılıyet var arkadaslar kımın monta veya motor kıyafetıne ıhtıyacı varsa burdakılerın fıyatlarından daha ucuza temın edebılırım yurt dısında abım var saolsun alıyor yolluyor suan elımde bır tulumvar ve dugatı ceket var bosuna burada okadar cok paralar vermein ama durumu olanlar versın tabı
Ağustosta bende cbr alacam inş. istanbulda oturuyorm, motosiklet çok kullandım ama hiç vitesli kullanmadım, sizce zorlanırmıyım? istanbul bunu öğrenmek için fazla mı riskli? Ayrıca orta kalitede kask+dizlik vs. ne kadar tutar?
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
yaw arkadaşlar resimler iyi güzelde pixelleri çok büyük topiğin görüntüsünü bozuyo böyle pixeli büyük olanların sadece linkini versek
Bir gün benimde CBR 125 R ım olacak
KANKA RESİMKOYMAYI YENI OĞRENDIK DAHA PİKSELİDE KUCULTMEYI OGRENSEKKOYACAZ AMA BİLMİOZ BI ÖĞRETENIMIZ YOKKI
MAKINAYA BAK ACAYIPGUZEL YA arkadaslar benım cbr nın jantlarını turuncuya boyamayı dusunuyorum sızce nasılolur
Boşver sen onu forum zaten otomatik 640x480 yapıyor. Bana kask lazım yurt dışından iyi bir tane kask, yani en ucuz iyi bir kask ne kadara getirebilirsin.extrasyon adlı üyeden alıntı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
18 yaşını yeni geçtim daha yeni motor ehliyeti alıcam.orada yeterince öğretmiyolarmış galiba sadece ehliyeti veriyolarmış nasıl öğrenebilirim bi fikri olan var mı?bi de bende şöyle bi sorun var kendi paramı kazanmadığım için daha aileme aldırtmak zorundayım motoru onlar da hiç sıcak bakmıyolar.
bu arada heyecandan unuttum herkese merhaba
Valla kardeş ehlityet için iyi bir sürücü kursu seç derim eğer bulamazsanda kullanmayı iyi bilen bir tanıdığından ders bence
Bir gün benimde CBR 125 R ım olacak
işin kötüsü tanıdığım hiç kimse yok motor ehliyeti falan olan ya da bilen siz nasıl öğreniyosunuz mesela tanıdık şart mı?
Şu an bu konu içerisinde 100 kullanıcı var. (0 üye ve 100 misafir)