Yok abi sıfırın altından kalkamam ben kolay kolay.Hem zaten ocak sonu şubat başını bekliyorum ki hem ehliyetim hazır olsun hem de halihazırdaki fiyatlar insin.Şöyle 7-8bini geçmemiş,kazasız,temiz helal süt emmiş,repsol olmayan(nedense repsol almak istemiyorum) bir cıbır edineceğim inş
myhen kardeşim ehliyet harçlarına yılbasında zam gelecekmıs bugun haberlerde dınledım bence hakettigin gun ehliyetı emniyetten al tabı ocaktan soora deılse, baya zam gelcekmıs harclara bılgın olsun dıe soledım bı ark var o da yazıldı bugun eger ımkanın varsa yazılmadıysan yılbasından once bu ısı hallet derım
Abi şimdi şöyle bir durum var ben öncelikle B'yi alıyorum.Sınavına girdim geçtim 2 hafta sonra direksiyon var.Bunu hakedince ehliyeti çıkarttırmadan A2'yi almaya çalışacağım yani bir dahaki sınava da a2 için gireceğim.Bunda da ehliyeti 20 ocaktan sonra vereceklermiş.Yani ben her türlü zamlı mı ödicem
yaww su cbr la aprilia rs125 in kıyaslanmaması gerektigini bi öğrenemediniz :D yaw biri 4 zamanlı biri 2 ! illa kıyaslanılacaksa honda NSR ile kıyaslanmalıdır ki NSR ise efsane motordur !! rs125 in sansı bile yok ayrıca bide yamaha r125 super bişe ama hız olarak cbr la arasında bi fark olcagını sanmıyorum. cunku cbr a göre daha kalın lastikler daha iri grenaj daha alır parcalar kullanılmuıs.
evet son süratte cbr ile kafa kafaa gelir yzf125 güç ağrlık orantısı.cıbır 115kg yzf 125 kg.aradaki 2 beygir bununla eşitlenmiş olur herhalde.ama serilik konusunda yzf daha cabuk topuklar gibime geliyor.yzf 4 subablı.
arkadaşlar cevaplamışlar ahtapot denen malzemeyle arka koltuğa atarsın ama çantanın ufak olmasına dikkat et benim çanta stop lambalarını kapatıyo bi kaç kez polisle takıştık o yüzden haklı olarak....
arkadaşlarında dediği gibi depo üstü çanta yeterli yada dediğimiz gibi arka koltuğum üstüne atarsın.
[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
[B][U][COLOR="Red"]MUSTAFA KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/U][/B]
arkadaslar yenı kasa cbr 125 ler ne zaman turkıyede satısa sunulacak????bılıgısı olan benı aydınlatırsa cok memnun olurum.tesekkurler....
MT ANTALYA
yarın 600f 'imi alıyorum inşallah arkadaşlar. Motor biraz uzakta ilk uzun sayılacak yol deneyimi mi de yapıcam. 2002 model lacivert. çok güzel bi motor. ultraukala aradığımı buldum sanırım ama kesinin azını açtık biraz 9500e annaştık. görüşürüz arkadaşlar
recokarap valla ne demiştim kesenin ağzını açmadan olmuyor bu işler...Hayırlı uğurlu olsun yardımcı olmam gereken bişe varsa yardım edebilirim...hatta buralardaysa birlikte gidelim alalım.Cumartesi günü fuara geleceğiz istanbula...Yardımcı olmak isterim.Hayırlı uğurlu olsun yeniden.Görüşmek üzere...
AKIN FİDAN
cıbırcılardan fuara giden varmı toplu halde birlikte basalım orayı
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
Selamlar arkadaşlar... Fuara gidiyor muyuz? Bakıyorum forumda yine aynı konular konuşuluyor Tuğper kavurmuşun ortalığı... Nasıl gidiyor motor hayatı... Akın senin fotonu gördüm a2 buluşmasından , gelmek isterdim valla... Biz de burada zar zor okuyoruz... Burası karlar altında arada 1-2 motor görüyorum ama başka birşey yok valla... Gördüğüm iyi motor sayısı 5i geçmez gerisi scooter. Herneyse , şu benim Cıbır satılsa da alsam buradan bi tane cross ...
Neyse hepinizi öptüm arkadaşlar... Daha interneti halledemedim belki ileride daha sık girerim...
Bu arada bilmeyenler için, motorum satılıktır , ilan da bu...
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_...XQQdisplayitem
Dasvidanya millet...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
gorkem ilan guzelmıs alasım geldi walla
naber olm napıyosun nası gıdıo
fuara gıden olursa nedır ne degıldır ucuz neler var yazabılırlermı
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
mhyen,sanrım ödeyeceksın ins fazla bı zam gelmez...bu arada fuara gidenler fiiyatlara yeni cikan malzemelere bızım ıcınde bakarlarsa cok mutlu olurum sonra eni konu burda konusuruz...simdiden sağolun
a2 buluşmasıhane şu bayan motorcuların buluşması mıydı? Bi ara istanbul kaçamağım oldu ama pek fazla kalamadım çok pişman oldum ama napalım başka zamana...bu arada o fotoları hala daha görmedim
valla fuara cumartesi günü gelme planlarım var...otomobil mi yoksa motor il emi bilmiyorum nasıl olacak...Ayrıca cıbırı yollara atmayacağım.Bir kaç alternatifim vardı biri elendi maalesef.600f-bandit1200s-900rr üçlüsünden biri ile gelecektim.900rr kışlık bakımı yapıldığından dolayı kaldı...motorlarla gelirsek ikisinden biri ile geleceğim.Yoksa araba ile geleceğiz...Görüşmek istiyorum cumartesi umarım müsait olursunuz...özgürcan ve ertekin sizin durumlar nedir?Daha bi görüşemedik özgür ya
görkem Bi de ben senin camını alacaktım ama kaçtın gittin ukrayna'ya
AKIN FİDAN
ewettt artık 2002 model bi 600 f im var. 70 km yol yaptım çok güzel gidio maşallah cumartesi fuar olayına hava durumuna göre gelebilirim görüşürüz orda akın ;)
recokarap600f sport mu acaba?o fiyata f sport bulmuş olamazsın sanırım?
AKIN FİDAN
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)