zzr1400 ün saçmala ma vakti geldi arkadaşlar doktor kendi haline bırakın dedi sakin şşşşşşşşş
Motor su kaynattı galiba yada bujilere su kaçtı
zzr1400 ün saçmala ma vakti geldi arkadaşlar doktor kendi haline bırakın dedi sakin şşşşşşşşş
Motor su kaynattı galiba yada bujilere su kaçtı
Bir gün benimde CBR 125 R ım olacak
KArdeş tüm resimleri topluyon sanırsam Bendede 300- civarı foto var cbr nin yakında ekleyeceğim..SAKAL adlı üyeden alıntı
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
Ya arkadaşlar.cbr ımdan çok memnunum sadece egsoz sesi problemim var.önceki sayfalarda çok kişi yazmış vede resimler felan eklemiş,ama bir arkadaşımızda şurda yaptırdım egsozu şurdan aldım şu kadara mal oldu dememiş.yada diyen oldu fakat benim gözümden kaçtı.bende egsozumu değiştirmek istiyorum fakat öle 500 ytl lik bişey alamam tabiki.bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaşım varsa çok sevinirim.
saygılar..
Türksen Türküm De Değilsen Ürktüm De
Malatya Türk intikam Tugayı
[B] KapTaN 44[/B]
Girdap_R1 adlı üyeden alıntı
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
Abicim yok abicim birisi tutsun şu çocuğun elinde parka falan götürsün
Bir gün benimde CBR 125 R ım olacak
hoca sen ermısın ya nereden bıldınozaktasi adlı üyeden alıntı
yoksa buyumu yaptın bu adamaZZR1400KawaSaKi adlı üyeden alıntı
Yeni yine yeniden
bu adam cıdden cok mantıklı!!!!!!! saygı duyuorum kendısine
beyler ya bı sorum olcak bugun motorda bı garıplık vardı..normalde rolantıde 1500 devır cıvarında takılırken bugun 2bınden asagı dusmedi..yada jıkleyı acınca normalde 3bın 3500 devıre gelırken bugun 5bın devıre geldı..kendı kendıne rolantı ayarımı yaptı yoksa
4 mlyara bir tane 2000'de mavi renk galeride süs olarak duran bir CBR buldum bu hafta içi gidicem bakmaya ve beyenirsem alıcam. Sizden isteğim 2.el de nelere dikkat etmek lazım ve şu ikince el üstüne alma işlemleri nasıl oluyor benim hiç bilgim yok bu kodu hakkında bilgisi olanlar bi zahmet iki tuşa basıversinler
Okan ACAR
Arkadaşlar, CBR125R'nin babası olan CBR1000RR hakkında bir başlık açtım. Motor hakkında bilgi sahibi olmak, soru sormak isteyen olursa aşağıdaki linke bir göz atsın...
Honda CBR1000RR Fireblade hakkında herşey...
@GorkeM
Honda Bayi Listesiselam arkadaslar.... ben de yakinda umarim bir terslik çıkmazsa aranıza katılıyorum... Temmuzda A2 ehlietim de tamam. Ama istanbulda güvenilir , ödeme sekileri uygun bi motorsklet bayisi bilmiyorum ne yazıkki =( ... Bana bilgi verebilirseniz bu konuda sevinirim.
Buradan tüm Honda bayilerine ulaşabilirsin. Benim tavsiyem KONŞUK MOTOR çünkü en uygun fiyatları burası veriyor. Sahibi Mehmet Konşuk, oğlu Gökhan ile de iletişim kurabilirsin.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
300 ytl cıvarı para sokuluorsun
buradakı resımlere bır bakın http://images.google.com/imgres?imgu...l%3Dtr%26lr%3D
ve bir kaç resim;
Yeni yine yeniden
Ne zamandır gönlüm bu motorda ama yer sorunu oldugundan alamıyorum.Kartalin pekte tekin olmayan bi semtinde oturuyorum o yüzden scooter imi apartman içine bırakıyorum.Ama cbr 125 alırsam dışarı bırakmak zorunda kalicam.Apartman içine sığacak cinsten diil.Scooter bile ucu ucuna sığıyor.
Bu durumda ne yapabilirim sizce.Alarm ve kasko yaptırmak birazda olsa calinmayı önleyebilirmi.
Çalınmayı alarm önler...Kasko ise sonrası için iyi....
Evet bahsettiğin konu çok kötü...Alıpta koyacak bir yer bulamamak....
Zor valla işin kolay gelsin...
Egzoz işi için Bursa da yapılan sahte yoshimura'lar var...150 ila 200 YTL...
Seslerini bilmiyorum...Duymadım...
İlgili bir başlık açarsan ayrıca anasayfada gözükürse,site ahalisinden yardımcı olacak birileri çıkabilir diye düşünüyorum...
Yukarıda linkte verilen egzoz biraz abartı fiyat ve kalitede...Yazdığına göre homologe bir yarış egzozu...Yani yarışlar için homologe edilmiş...Tekrar bir açıklamayla...Yarış izinli...Ve 330 € fiyat vermişler...600-630 ytl yapıyor...
Böyle şeylere gerenk yok...
Sonuçta motor iyi açıldığı sürece egzozdan değişik ve hoş bir ses çıkıyor...
Bunun ayrıntısını boy bize anlatır...Kendisi egzoz sesi değiştirme konusunda uzmandır...
Bindiği her motorun egzoz sesleri çok güzel oluyor...
ewet abiler...bende mavi cbr 125r var...
hyosung buluşmasına gelen abiler gördü(bu hyosungu lafın arasına katmam tamammen reklam amaçlı bi hareket )arka lastigi dag bayır orman demenden girdigim için yarı dişli bi lastik yaptım...+20 kalınlaştırdım...
eski 100lük arka lastigi öne aldım...bu ara çamurluga sürtmesede ufacık kum taneciklerini bile çamurluga sürtüyor..çok acip....
eksozda bi oynama yapmadım kimseninde yapmasını tavsiye etmem çünkü yajkması deyişiyor..ve motordan hava rahat çıktıgı için motor aksamını cıvıklaştırıyor(denemiş test edilmiş)
sade oldugu için gıranajı giytdirdim(bu ara benim motorumuda şekil et abadi kardeş diyen olursa abadice@hotmail.den-ki bu benim msn dir-olmadı 0555 697 2007 den ulaşa bilir...tükkan kartalda dır)
120 yi aşmıyor diyenlere canlı şahitlik ederimki benim alet üzerinde en az 200kg varken(ki çekme kapasitesi kitapcıkta 160 olarak belirtiliyor)ön kaldırıyor ve 130 vuruyor ...tek başıma e5de 165 gördüm(92kg yim bu ara).............
the son
@abadi:
Birileri fena uçmuş milleeeettt....İşte yeni başlık birincimiz....tek başıma e5de 165 gördüm
Birde lütfen biraz güzel "Türkçe"mizi özenli yazsak...
(Sadece bir öneri...Neresinden başlarsak kardır ;))
Bir arkadaş 1000RR ile 125R'ın yanyana resimlerini istemişti. Dün resim çektim ama motorlar apartmanın içinde olduğundan ve benim cep telefonu ışığa çok duyarlı olduğundan resimler biraz karanlık çıkmış. Motorları dışarı çıkartıp resim çekip yollayacağım. Şimdilik bunlarla idare edin
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
heytt be, abi kardeş yanyana ne güzel duruyolar.
Şu an bu konu içerisinde 101 kullanıcı var. (0 üye ve 101 misafir)